Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Välklamp Canon Speedlite 430EX III

Välklamp Canon Speedlite 430EX III
  • Välklamp Canon Speedlite 430EX III
  • Välklamp Canon Speedlite 430EX III
  • Välklamp Canon Speedlite 430EX III
  • Välklamp Canon Speedlite 430EX III
  • Välklamp Canon Speedlite 430EX III
  • Välklamp Canon Speedlite 430EX III

Välklamp Canon Speedlite 430EX III

Tootekood: 0585C011 Tootja: Canon
329.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Kaasaskantav ja võimas Speedlite'i välklamp, mida on kerge kasutada nii kaamera küljes kui ka eraldi. Võtke kasutusele uutmoodi valgustus: võimas, mitmekülgne ja kaasakantav Speedlite'i välklamp. Raadiosageduspäästik võimaldab kaamera küljes mitte olevat välklampi lihtsasti kasutada ja annab uusi võimalusi loominguliste fotode tegemisel.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Võimas, kuid sellegi poolest piisavalt kompaktne, et seda igale poole kaasa võtta.
Juhtarv 43 (m, ISO100) tähendab, et võimsust jagub igaks olukorraks. Speedlite'i välklamp 430EX III-RT kaalub ainult 295 g ja on vaid 113,8 mm pikkune, see mahub alati teie kotti. Energiaallikaks on kergesti kasutatavad ja kättesaadavad AA patareid, tänu millele laadib välklamp ennast uuesti iga 3,2 sekundi järel.

Lihtsad juhtnupud ja intuitiivne liides.

Speedlite'i välklambi 430EX III-RT juhtnupud sarnanevad paljude EOS kaamerate omadega. Otseteede haldajad annavad juurdepääsu põhifunktsioonidele ja juhtketta abil saate teha kiireid muudatusi. Lukustuslüliti ei lase seadistusi kogemata muuta. LCD ekraanilt näete ühe hetkega seadistusi ja teavet pildistamise kohta; see on valgustatud ka olukorras, kus on vähe valgust.

Kasutage lisavälku, et luua selline välimus nagu soovite

Speedlite'i välklambid 430EX III-RT võib asetada kaamerast eemale, tekitamaks erinevatest suundadest tulevat valgust. Kasutades raadiosageduspäästikut, saab Speedlite'i välklampe 430EX III-RT juhtida kuni 30 m kauguselt ja pole vaja, et kaamera oleks otseses vaateväljas. See tähendab, et neid võib panna erinevasse kohtadesse, mis võimaldab teil luua veelgi rohkem meeleolusid ja efekte. Speedlite'i välklampi 430EX III-RT saab optilise päästikuga juhtida kaugjuhtimise teel, et see ühilduks ühe hetkega olemasoleva välklambi seadistusega. Kasutades Speedlite'i saatjat ST-E2 või mõnda EOS kaamerasse sisseehitatud Speedlite'i saatjat, võib välklambi käivitada kuni 10 m kauguselt. Kasutage mitmeid välklampe koos erinevates gruppides, kontrollides iga grupi võimsust eraldi. Te võite luua kuni viis gruppi ja igas grupis võib olla kuni 15 välklampi.

Tehke kauneid portreepilte kasutades peegelduvat valgust

Liikuv välklamp võimaldab valgusel suurtelt pindadelt (nagu seinad või laed) tagasi peegelduda, luues nii maheda varjudeta valgustuse, mis on ideaalne portreede tegemiseks. Sisseehitatud peeglit võib kasutada sädelevate valguslaikude tegemiseks pildistatava silmadesse, mis elavdab ilmet. Seadistage kaasasolev peegeldusadapter, et valgust veelgi mahendada. Kaasas on ka värvifilter, mis soojendab välklambi värvitemperatuuri, nii et see sarnaneks rohkem sisevalgustuse värviga. Speedlite'i välklampi 430EX III-RT saab suumida nii, et see sobiks kasutatava läätse vaatenurgaga.

Ühildub teiste Speedlite'i välklampidega, sest kuulub EOS tooteperekonda.

Kasutage Speedlite'i välklampi 430EX III-RT teiste välklampidega (nagu nt Speedlite 600EX-RT) osana mitme välklambi seadistusest. Juhtige Speedlite'i välklampi 430EX III-RT ilma kaamerata välgupäästikuga, nagu ST-E3-RT, või EOS kaamerasse sisseehitatud integreeritud Speetlite'i saatjaga.

Duaalne juhtmeta välgupäästik

Speedlite'i välklampi 430EX III-RT võib käivitada, kui ta pole kaamera küljes, kasutades raadiosageduslikku või optilist päästikut; nii saab fotograaf teha oma tööd mitmekülgselt. Kasutades raadiosageduspäästikut, võib välklambid asetada kuni 30 m kaugusele kaamerast ja lambid ei pea olema otseses vaateväljas. See tähendab, et neid võib panna erinevatesse kohtadesse, nagu näiteks õue ja neid saab käivitada läbi akna. Optiline päästik lubab EOS kaameratel, milles on sisseehitatud integreeritud Speedlite'i saatja (nt EOS 760D, EOS 70D ja EOS 7D Mark II), käivitada Speedlite'i välklambi 430EX III-RT 10 m kauguselt ilma, et oleks vaja lisavarustust.

Tagasi

  • Välklamp

    Juhtarv 43
    Sobivus Canon EOS seeria
    Suunatav üles 0-90°, vasakule 180°, paremale 180°
    Uuestilaadimise aeg 3,5 s
    Vedelkristallekraan Jah
    Vooluallikas 4 AA-tüüpi alkaline või Ni-MH patareid
    Välke kestus Tavavälge: 1.2ms või vähem / Välgu laadimine 0,1-3,7 sekundit
  • Mõõtmed

    kaal 295 g
    kõrgus 11,38 cm
    laius 7,05 cm
    sügavus 9,82 cm
  • Üldised parameetrid

    sobivus Canonile
    ühildub peegelkaameraga, hübriidkaameraga
    värv must
    tootja Canon
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.