Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

50" Full HD LED LCD-teler, Samsung

50" Full HD LED LCD-teler, Samsung
  • 50" Full HD LED LCD-teler, Samsung
  • 50" Full HD LED LCD-teler, Samsung
  • 50" Full HD LED LCD-teler, Samsung
  • 50" Full HD LED LCD-teler, Samsung
  • 50" Full HD LED LCD-teler, Samsung
  • 50" Full HD LED LCD-teler, Samsung

50" Full HD LED LCD-teler, Samsung

Tootekood: UE50J6202AKXXH Tootja: Samsung
579.99 €
999.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Nautige senisest paremal tasemel realistlikku kodust meelelahutust. Samsungi täiskõrglahutusega teleriga saab rabava vaatamiskogemuse tänu tavalise HD-teleriga võrreldes kaks korda paremale lahutusvõimele, mis viib teid ekraani kaudu otse sündmuste keskele. Kui olete näinud täiskõrglahutusega kujutise rikkalikku ja elavat tekstuuri, ei ole teie lemmiksaated ja -filmid enam kunagi endised. Avastage reaalsus täieliku kõrglahutuse abi

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Parem optimeerimine ülimaks pildikvaliteediks
Samsungi täiustatud segmenteeritud tumendamise tehnoloogiaga saate nautida vaatamist sügavamate mustade ja puhtamate valgete varjunditega, mis muudavad kõik erksamaks ja dramaatilisemaks. Micro Dimming Pro töötleb pilti, jagades selle kaks korda rohkemateks osadeks kui standardne Micro Dimming, pakkudes seeläbi veelgi võimsamat kontrastitäiustust, mis võimaldab teil nautida kogu meelelahutust defineerituma pildiga kui kunagi varem.

21. sajandi elustiilideks ümberdefineeritud Smart TV

Samsungi täiesti uue Smart TV kasutamine on nii lihtne, et te ei pea sellele isegi mitte mõtlema. Täiustatud kasutajaliides on uskumatult intuitiivne. See on täis lõbusat meelelahutust ja teile hädavajalikke funktsioone, nagu personaalne igapäevane briifing ja võimalus jagada sisu suure ekraani ja mobiiliseadmete vahel vaid ühe klikiga. See peab isegi meeles, mida te viimati vaatasite, et saaksite selle juurde kohe tagasi pöörduda. Ja kuna see töötab täiesti uue operatsioonisüsteemiga Tizen, mis on esimene avatud lähtekoodiga platvorm telerites kasutamiseks, on teil nautimiseks lõputu varu meelelahutuslikku sisu. Samsungi Smart TV on tõepoolest ülim meelelahutuse jagaja ja teie elustiiliga sobituv ideaalne kaaslane.

Teleri ja mobiiliseadme ühendamine ei ole kunagi olnud lihtsam ega lõbusam

Samsungi uus Smart TV ühendub ülimalt lihtsalt teie mobiiliseadmega, et avada teie jaoks lõbusate ja kasulike omaduste täiesti uus maailm, mis tõepoolest muudab teie elu. Teie teler võib ärgata koos teiega ja pakkuda teile päeva õigeks alustamiseks vajalikku teavet, näiteks päevakava ja ilmateadet. Vaid ühe klikiga saate jagada sisu oma mobiiliseadmest suurele ekraanile või ka telerist nutitelefoni, et kodus ringi liikuda ja samas oma telesaatest mitte ilma jääda. See on nii lihtne ja alati käepärast.

Teie teler ja mobiiliseadmed on ideaalses sünkroonis

Samsung Easy Sharing teeb sisu jagamise teleri ja mobiiliseadmete vahel ülimalt lihtsaks Olenemata sellest, kas on tegemist lõbusa videoklipiga nutitelefonis, mida soovite perega jagada või telesaatega, mida vaatasite teel koju ja mida soovite suurelt ekraanilt mugavalt hiljem uuesti vaadata. Samsungi nutiteler püüab kinni signaali, kui teie seade on läheduses ja esitab ladusalt sisu optimaalse lahutusvõimega suurel ekraanil. See toimib ka vastupidi – võite teleri juurest ära minna ja majas vabalt ringi liikuda ning samal ajal mobiiliseadmest oma lemmiksisu vaadata. Täiesti sujuv ja ideaalses sünkroonis

Laske oma teleril ennast igal hommikul toimuvaga kurssi viia

Kas haarate igal hommikul oma nutitelefoni järele, et vaadata kellaaega ja päevaplaani ning seejärel lülitate sisse teleri, et vaadata ilmateadet ja uudiseid? Nüüd saate alustada päeva kohandatud kokkuvõttega Samsungi telerist, mis kuvab kõik vajaliku suurele ekraanile. Töötades sünkroonis teie nutitelefoni teavitustega, lülitub Samsungi teler automaatselt sisse ja kuvab ekraanile kogu info, mida vajate päeva edukaks alustamiseks. Koosolek? Vihmavari? Aastapäev? Kõik on olemas.

Nutikam teler, mis viib teid hetkega vajaliku sisuni.

Teie juurdepääs täiesti uuele, nutikamale telekogemusele on kohe ekraani alumises servas, tänu millele on hetkel vaadatav meelelahutussisu alati käepärast. Mõnusalt kasutatav Smart TV menüüriba tagab kiirema, sujuvama ja tõeliselt intuitiivse juurdepääsu kogu teie lemmiksisule. Enam ei pea te soovitud sisu pikalt otsima – teler salvestab teie tegevuse ajaloo ja paneb kõige sagedamini kasutatud sisu otse teie silme ette menüüribale, et lemmiksisu leidmine oleks lihtsam kui kunagi varem. Peale selle saate tutvuda ka põneva uue sisuga, sest Samsungi Smart TV soovitab pidevalt uut sisu, mis võiks teile huvi pakkuda. Avastage seni kõige sujuvama kasutuskogemusega Smart TV.

Sisu, mis sobib teie elustiiliga

Samsungi Smart TV on loodud pakkuma teile seda, mida te tõepoolest soovite ja mis sobib teie elustiiliga, seda tänu nutikatele rakendustele, mis muudavad koduse elu lõbusamaks ja pakuvad suurepärasid elamusi. Kui kokkadele meeldib toidurakendus, siis spordihuvilised hindavad kindlasti uut dünaamilist spordirakendust. Peale selle on kehakultuurirakendus neile, kes soovivad vormis püsida, õpetlik kunstirakendus lastele ning mängurite meeleheaks on uuel tasemel ja suure mängudevalikuga mängurakendus, mida on lihtne paarida mobiilse või kantava seadmega, et kasutada seda juhtpuldina. See on vaid üks väike osa hämmastavast kohandatud sisust ja teenustest, mis on teie käsutuses.

Lülituge hetkega tagasi ja jätkake esitust just sealt, kus pooleli jäite

Mis kasu on kõigist neist nutiteleri rakendustest ja omadustest, kui neid on raske kasutada? Samsungi Smart TV-ga on erinevate sisutüüpide vahetamine nüüd sama lihtne kui telekanalite vahetamine. Võrgust videot vaadates saate kohe ja sujuvalt ümber lülitada televisiooni otseülekandele ja vastupidi. Ning kui naasete tagasi oma video juurde, mäletab Samsungi Smart TV teie tegevust ja jätkab video esitust just sealt, kus teil vaatamine pooleli jäi. On aeg nautida tõeliselt nutikat kodust meelelahutust.

Arvukalt erilisi mänge, mis hoiavad teid põnevil

Samsungi nutiteler tõstab mängimise uuele tasemele, pakkudes palju suuremat valikut sensatsioonilisi, dünaamilisi mänge ja toetades kõiki seadmeid. Nüüd saate nautida igasuguseid mänge, alates peremängudest kuni võidusõidu- ja põnevate kõmmutamismängudeni. Suurel ekraanil mängimine on lõbusam kui kunagi varem tänu paljude seadmete toele, sh mängupuldid, mobiilsed rakendused ja isegi kantavad seadmed. Peale kõige muu võite uurida esiletõstetud mängusisu otse mängude teenuste menüüst. Mäng käima

Nautige Smart TV elu rikastavaid rakendusi

Sisu on kõik ning Samsungi Smart TV-l on teie jaoks kõik olemas. Nautige tonnideviisi vaimustavaid rakendusi ning surfake veebis teile südamelähedast sisu kõige sujuvamal ja intuitiivsemal moel. Lihtsalt pühkige vasakule või paremale, et vaadata kohandatud rakenduste soovitusi, uusi esiletõstetud rakendusi ja muud, seda kõike kohe ja ülevaatlikult. Sellel on isegi täiustatud veebilehitsejarakendus, mis tagab kiire juurdepääsu populaarsetele veebilehtedele teie regioonis vaid ühe nupuklõpsatusega, ilma et oleks vaja aadressi üles kirjutada.

Võimas neljatuumaline protsessor kiiremaks tööks

Tänu võimsale neljatuumalisele protsessorile tagab Samsungi Smart TV suurema tööjõudluse. Märkate erinevust kohe – multitegumtöö, sisu vahetamine ja veebilehitsemine on nüüd kiirem ning suhtlemine on sujuvam. Lisavõimsus muudab teie meelelahutuskogemuse oluliselt nauditavamaks, mis tähendab vähem ootamist ja rohkem vaatamist.

Elavamate värvide abil paremad pildid

Täiustatud pildiparandusalgoritmiga Samsungi värvihaarde parandaja Wide Color Enhancer Plus parandab oluliselt kõiki pilte ja toob välja varjulolnud detailid. Värvihaarde parandaja abil kuvatakse värvid just sellistena, nagu need peavad olema.

Clear Motion Rate vähendab liikumise hägusust

Tänu Samsungi täiustatud tehnoloogiale Clear Motion Rate (CMR) on isegi kiiresti liikuvad stseenid selged. Kõrgem CMR tähendab selgemat pilti ja väiksemat liikumise hägusust, nii et saate nautida märulifilme, sporti ja muud meelelahutust parimal tasemel. See tehnoloogia on võimalik tänu täiustatud paneelivärskendussagedusele, pildiprotsessori kiirusele ja taustvalgustehnoloogiale. See tähendab silmanähtavalt paremat pilti.

Täielik multimeediakogemus teie elutoas

Kõrglahutusega multimeediumliidese (HDMI) sisenditega Samsungi teler muudab teie elutoa meelelahutuslikuks multimeediakeskuseks. HDMI pakub võimalust edastada kõrglahutusega digiandmeid mitmest seadmest kiirelt otse telerisse.

Vaadake filme USB-seadmelt

Ühendage ConnectShare'i Movie funktsiooni abil USB-mälukandja või kõvakettaajam lihtsalt telerisse ning nautige kohe filme, fotosid ja muusikat. Nüüd saate oma elutoas nautida telerist mitmesugust sisu.

Juhtmevaba internetiühendus

Juhtmevaba sisseehitatud kohtvõrguseadme abil saate parandada oma teleri ühenduvust ilma täiendavaid seadmeid lisamata, säilitades seeläbi teleri pilkupüüdva disaini.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 50" / 127 cm
    ekraani tehnoloogia
    LED LCD
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    Netflix
    Jah
    USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
    seadmete ühilduvussüsteem Anynet+ (HDMI-CEC)
  • Pildiparandus / täiustus

    pildiparanduse süsteemid Micro Dimming Pro, Mega Contrast, Wide Color Enhancer Plus, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    20 W
    helitehnoloogiad DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.9
  • Liidesed

    HDMI 4 tk
    kõrvaklappide väljund Jah
    optiline väljund Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    USB-A 2.0
    3 tk
    WiFi Jah
  • Üldised parameetrid

    energiaklass
    A+
    tootja Samsung
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Tagasi

energy-label

Täpsemalt:

A+Seadme tõhusus on märgatav ainsa pilguga.
Tõhususklass on standardiseeritud klassifikatsioon, mis on kasutusel kogu Euroopas ja mõistetav vaid ühe pilguga. Tooteid saab otseselt võrrelda klasside A+ (kõige energiasäästlikum) kuni F (kõige energiakulukam) järgi. Tõhususklassi klassifitseerimise aluseks on võetud aastane energiatarbimine, mis arvutatakse välja mitme erineva parameetri põhjal.

Aastane energiatarbimine.
Aastane energiatarbimine sisselülitatud seisundis, väljendatud kilovatt-tundides aasta kohta.

127/50
Ekraani diagonaal.
Ekraani nähtava osa diagonaal sentimeetrites ja tollides.

Elektritarbimine.
Sisselülitatud seisundis elektritarbimine vattides.

Väljalülitatud seisund.
Kuvatakse televiisorite puhul, millel on selgesti nähtav lüliti, mis väljalülitatud asendisse viimisel lülitab televiisori seisundisse elektritarbimisega mitte üle 0,01 W.

Väljalülitatud seisund.
Kuvatakse televiisorite puhul, millel puudub selgesti nähtav lüliti, mis väljalülitatud asendisse viimisel lülitab televiisori seisundisse elektritarbimisega mitte üle 0,01 W.