Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

50" Ultra HD LED LCD-teler, Philips

50" Ultra HD LED LCD-teler, Philips
  • 50" Ultra HD LED LCD-teler, Philips
  • 50" Ultra HD LED LCD-teler, Philips
  • 50" Ultra HD LED LCD-teler, Philips
  • 50" Ultra HD LED LCD-teler, Philips
  • 50" Ultra HD LED LCD-teler, Philips
  • 50" Ultra HD LED LCD-teler, Philips

50" Ultra HD LED LCD-teler, Philips

Tootekood: 50PUT6400/12 Tootja: Philips
599.99 €
799.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Selles 6400-seeria Ultra HD-teleris on ühendatud Pixel Plus Ultra HD, kahetuumaline protsessor ja Androidi võimsus, et pakkuda loomulikul viisil sujuvat esitust. Õhukesed kontuurid, elegantne avatud alus ja palju funktsioone, sealhulgas Netflix, kindlustavad, et elamus oleks täielik.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Metallist avatud pöördalus
Moodsate ja peente joontega teler väärib alust, mis tõstaks seda rohkem esile. Selleks lõid Philipsi teleridisainerid ainulaadse metallist avatud aluse, mis sobib kaunilt teie sisekujundusega ja võimaldab pöörata telerit vastavalt soovitud vaatamisnurgale!

4K Ultra HD

Ultra HD teleril on neli korda parem lahutusvõime kui tavalisel Full HD teleril. Tänu enam kui 8 miljonile pikslile ja ainulaadsele ülikõrge lahutusvõimega suurendustehnoloogiale kogete veelgi paremat pilti. Nautige veelgi teravamat pilti, suuremat sügavust, ülihead kontrastsust, sujuvat ja loomulikku liikumist ning veatuid detaile.

Natural Motion

Te armastate filme vaadata ja soovite parimat võimalikku pildikvaliteeti. Natural Motion on meie liikumise täiustamise tehnoloogia, mis eemaldab värina ja tagab sujuva liikuva pildi. Filmid lindistatakse 24 kaadriga sekundis, mis tekitab ekraanil väriseva kujutise. Natural Motion suurendab liikumiskaadrite arvu 50 kaadrini sekundis eemaldades värina- näete vaid sujuvat ning teravamat pilti.

Micro Dimming Pro

Micro Dimming Pro optimeerib teie teleri kontrastsust keskkonna valgustingimuste põhjal. Valgusandur ja spetsiaalne tarkvara analüüsivad pilti 6400 erinevas ekraani piirkonnas, tänu sellele naudite võrratut kontrastsust, pildikvaliteeti ning tõeliselt elutruud visuaalset kogemust.

Ülikõrge lahutusvõime

Ülikõrge lahutusvõime teisendab kujutise ekraanil üliteravaks Ultra HD pildiks. Täiustatud videosuurendus koos Philipsi ainulaadsete kontuurjoonte õhendamise algoritmidega muudab algsed pikslid paremateks piksliteks. Tulemuseks on selgelt parem pilt täpsemate joonte ja täiustatud, sügavamate detailidega.

Pixel Plus Ultra HD

Kogege Philipsi 4K Ultra HD teravust. Philipsi Pixel Plus Ultra HD mootor optimeerib pildikvaliteeti, et edastada suurepärase detailsuse ja sügavusega sujuvaid pilte. Olenemata, kas edastate veebivideot või vaatate DVD-d, on teile alati ja igast allikast tagatud sügavamate valgete ja tumedamate mustade toonidega teravamad 4K pildid

Dual Core + Android

Telerisse paigaldatud Android muudab navigeerimise, rakenduste kasutamise ja videote esitamise ülikiireks, intuitiivseks ja nauditavaks. Android vabastab Dual Core protsessori võimsuse, et asjad saaksid tehtud kiiresti ja tõhusalt.

Google Play

Google Play™ -ist leiate rikkaliku nimekirja kvaliteetsetest mängudest igale eale. Teleris kasutamiseks optimeeritud mängude välimus ja omadused on ühtviisi suurepärased. Teie ei pea oma koju muretsema veel ühte mängukonsooli; universaalse USB-mängupuldi abil on navigeerimine ja mängimine lihtne.

Google Cast

Philipsi Smart TV võimsuse rakendamiseks kasutage Google Casti koos oma nutiseadmega*. See võimaldab lehitseda veebisaite, sisu ja rakendusi ning seejärel edastada need oma telerisse ühe nupuvajutusega. Ja mis kõige parem, saate jätkata nutiseadme kasutamist muudeks asjadeks ka siis, kui teleris esitatakse edastatud sisu.

Spotify Connect

Hoiate kogu oma lemmikmuusikat telefonis — aga kas seda poleks parem kuulata teleri võimsatest kõlaritest? Spotify Connect võimaldab lihtsalt esitada Spotify muusikat telerist, kasutades telefoni Spotify rakendust juhtpuldina. Lihtsalt puudutage esitusnuppu ja muusika lülitub teleri kõlaritesse. Ei mingeid juhtmeid ega segadust: lihtsalt lõõgastuge ja nautig

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 50" / 127 cm
    ekraani tehnoloogia
    LED LCD
    ekraani resolutsioon
    heledus
    300 nitti (cd/m²)
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    Netflix
    Jah
    USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
    seadmete ühilduvussüsteem EasyLink
  • Pildiparandus / täiustus

    pildiparanduse süsteemid Pixel Plus Ultra HD, Natural Motion, 700 Hz Perfect Motion Rate, Micro Dimming Pro, Ultra Resolution
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    20 W
    helitehnoloogiad Incredible Surround, Clear Sound, Dynamic Bass Enhancement, Smart Sound
  • Liidesed

    HDMI 4 tk
    kõrvaklappide väljund Jah
    optiline väljund Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    USB-A 2.0
    3 tk
    WiFi Jah
  • Mõõtmed

    kaal
    14,4 kg
    kaal ilma jalata 13,3 kg
    laius 112,4 cm
    kõrgus 70,9 cm
    sügavus 24,9 cm
    kõrgus ilma jalata 64,7 cm
    sügavus ilma jalata 7,7 cm
    VESA kinnituse suurus 400 x 200
  • Üldised parameetrid

    energiaklass
    A+
    tootja Philips
  • Tarkvara

    operatsioonisüsteem
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Tagasi

energy-label

Täpsemalt:

A+Seadme tõhusus on märgatav ainsa pilguga.
Tõhususklass on standardiseeritud klassifikatsioon, mis on kasutusel kogu Euroopas ja mõistetav vaid ühe pilguga. Tooteid saab otseselt võrrelda klasside A+ (kõige energiasäästlikum) kuni F (kõige energiakulukam) järgi. Tõhususklassi klassifitseerimise aluseks on võetud aastane energiatarbimine, mis arvutatakse välja mitme erineva parameetri põhjal.

Aastane energiatarbimine.
Aastane energiatarbimine sisselülitatud seisundis, väljendatud kilovatt-tundides aasta kohta.

127/50
Ekraani diagonaal.
Ekraani nähtava osa diagonaal sentimeetrites ja tollides.

Elektritarbimine.
Sisselülitatud seisundis elektritarbimine vattides.

Väljalülitatud seisund.
Kuvatakse televiisorite puhul, millel on selgesti nähtav lüliti, mis väljalülitatud asendisse viimisel lülitab televiisori seisundisse elektritarbimisega mitte üle 0,01 W.

Väljalülitatud seisund.
Kuvatakse televiisorite puhul, millel puudub selgesti nähtav lüliti, mis väljalülitatud asendisse viimisel lülitab televiisori seisundisse elektritarbimisega mitte üle 0,01 W.