Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

4K Ultra HD Videokaamera HC-X1000E, Panasonic

4K Ultra HD Videokaamera HC-X1000E, Panasonic
  • 4K Ultra HD Videokaamera HC-X1000E, Panasonic
  • 4K Ultra HD Videokaamera HC-X1000E, Panasonic
  • 4K Ultra HD Videokaamera HC-X1000E, Panasonic
  • 4K Ultra HD Videokaamera HC-X1000E, Panasonic
  • 4K Ultra HD Videokaamera HC-X1000E, Panasonic
  • 4K Ultra HD Videokaamera HC-X1000E, Panasonic
  • 4K Ultra HD Videokaamera HC-X1000E, Panasonic
  • 4K Ultra HD Videokaamera HC-X1000E, Panasonic

4K Ultra HD Videokaamera HC-X1000E, Panasonic

Tootekood: HC-X1000E Tootja: Panasonic
2399 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Olge valmis 4K tulekuks

HC-X1000 on maailma esimene videokaamera, mis suudab salvestada SDkaardile 60p/50p 4K-pilte. Sellel on objektiiv Leica Dicomar, uus BSI-andur ja Crystal Engine Pro 4K. See kõik on kompaktses korpuses, mis teeb seadme hõlpsalt kaasas kantavaks.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Mobiilse 4K-video salvestamine

HC-X1000 on täisfunktsionaalne 4K-videokaamera, mis toetab mitmesuguseid salvestusvorminguid (nt 4K / Cinema 4K/ täis-HD), kaadrisagedusi 60p/50p/24p ja paljusid professionaalseid funktsioone. 4K eraldusvõime tagab rabavalt elutruu kujutise ja kompaktne korpus muudab kasutamise mugavaks. Sobib ideaalselt professionaalidele, kes filmivad dokumentaalfilme ja üritusi. Kas olete valmis astuma 4K ajastusse? Pakume teile selleks suurepärast võimalust!


60p/50p 4K-video salvestamine

60p/50p tagab vapustava 4K pildikvaliteedi. 60p/50p kasutamisel sisaldab video kaadrisagedus 30p/25p-ga võrreldes kaks korda rohkem teavet, mis tähendab sujuvamat liikumist.


Mitmesugused salvestusvormingud ja bitikiirused

Mitmesugused salvestusvormingud ja bitikiirused võimaldavad kasutada mudelit HC-X1000 paljude rakendustega. AVCHD-salvestusvormingule on kiireks ja hõlpsaks redigeerimiseks lisatud vormingud MOV ja MP4. Täis-HD-kvaliteediga salvestamisel kasutatakse ALL-Intra tihendust maksimaalse bitikiiruse 200 Mbit/s saavutamiseks. See tagab ülihea pildikvaliteedi.


Kvaliteetne tuumiktehnoloogia

Objektiiv Leica Dicomar
Lisaks teravate piltide tegemisele jäädvustab see märkimisväärne objektiiv peened nüansid ja varjustuse, mille poolest Leica objektiivid tuntud on.

1/2,3-tolline BSI-andur
Anduri lugemiskiiruse suurendamine on teinud võimalikuks suurte 4K-andmemahtude käsitlemise kiirusel 60/50 kaadrit sekundis.

Crystal Engine Pro 4K
See kiire LSI töötleb suuri 4K-andmemahte kiiresti ja täpselt, vähendades samal ajal müra.


Suur võimsus kompaktses korpuses

Vaatamata paljudele professionaalsetele funktsioonidele (nt kolmefunktsiooniline käsitsi teravustamise rõngas, ND-filter ja kaks SDkaardi pesa) võimaldab kompaktne disain tänu 4 juhikuga objektiivisüsteemile stabiilset käsitsi salvestamist ja pildistamist. Sobib ideaalselt välitöödeks, kus mobiilsus on hädavajalik.


4K-video salvestamine

Neljakordse täis-HD eraldusvõimega HC-X1000 salvestab vormingutes 4K (3840 x 2160) ja Cinema 4K (4096 x 2160). Nii saate elutruud ja ülidetailsed pildid mitmesugustes pildistamisolukordades.


Detailsem kui täis-HD

4K pakub intensiivsemat ja detailsemat pilti kui kunagi varem. Selle 3840 x 2160 piksline omaeraldusvõime on neli korda suurem kui täis-HD-l ja tagab seetõttu palju üksikasjalikuma tulemuse. Isegi 4K-video eksportimisel täis-HD-sse on videofailidel parem eraldusvõime ja teravam detailsus kui täis-HD-kvaliteediga filmitud videol.


4K-video redigeerimine

Mõnikord pärast suurepärase stseeni filmimist soovime hiljem, et oleksime võtteid pisut teisiti kadreerinud. 4K võimaldab kompositsiooni kärpida ja valida sobivaima kaadri. Saate suurendada 200%, säilitades seejuures HD pildikvaliteedi, muuta liikumatu jäädvustuse panoraamvõtteks, salvestist kallutada ja tasakaalustada ning videot hõlpsalt stabiliseerida. Kärpimine, suumimine, panoraam, kallutamine ja stabiliseerimine on uued 4K video redigeerimise funktsioonid.


Kvaliteetne täis-HD video salvestamine

Täis-HD-kvaliteediga video salvestatakse 4K 8-megapikslise anduri abil. Tavalistes täis-HD-videokaamerates kasutatava 2- megapikslise anduriga võrreldes tagab see kvaliteetsed pildid väikseima üksikasjani, vähendades hägusust.


20-kordne suum ja 4 juhikuga objektiivisüsteem

Neljast objektiivirühmast iga rühma eraldi juhtimine tagab kompaktobjektiivi ja ruumisäästva kettavahemiku, et mahutada kompaktsesse korpusse 20-kordne optiline suum. 4K detailsuse ja 20-kordse optilise suumiga jäädvustatud professionaalsetel fotodel (nt spordifotodel) on vahe selgelt näha.


Teravad pildid kõikjal ja igal ajal

POWER O.I.S. 4K jaoks
Güroandurid tuvastavad kätevärina, mille sagedus on kuni 4000 korda sekundis, ja võimaldavad objektiivil seda kompenseerida. See korrigeerib hingamisest tekkivat aeglast käteliikumist. Kujutised jäävad teravad isegi 20 kordse suumi ja 4Keraldusvõimega võtetel.

Viieteljeline HYBRID O.I.S. + (ainult täis-HD)
HYBRID O.I.S. + kasutab viieteljelist korrektsiooni, mis eemaldab hägususe alates lainurkvõtetest kuni suumivõteteni. Nii jäädvustate selged pildid peaaegu igas pildistamisolukorras.


Kiire ja täpne automaatteravustamine

AF-ketta sageduse hoidmine 60/50 Hz juures tagab mugava ja kvaliteetsema 4K-salvestamise, et kiirendada teravustamist, suurendada stabiilsust ja jälgimisjõudlust.


Taustal salvestamine (ainult täis-HD)

Ühe SD-kaardi saab sisestada pessa 2 pidevaks salvestamiseks ja teise SD-kaardi pessa 1 vajalike stseenide salvestamiseks, lülitades nupu REC sisse ja välja. Nii ei jää olulised stseenid jäädvustamata, kui salvestusnupp on välja lülitatud.


Automaatlülitusega salvestamine

Kui esimene kaart saab täis, lülitub süsteem automaatselt ja sujuvalt ümber teisele kaardile.


Samaaegne salvestamine

Kaks SD-kaardi pesa võimaldavad salvestada andmeid samal ajal mõlemale SD-kaardile – nii ei pea muretsema andmete kaotsimineku pärast.


ND-filter

ND-filtrid on ehitatud objektiivi sisse, et vähendada langeva valguse hulka. Filtreid saab valida (1/4, 1/16, 1/64 või väljas) vastavalt filmimiskeskkonnale. See on mugav näiteks siis, kui soovite filmida eredas päevavalguses aeglase säriajaga. Ava avamisel saavutate suure eraldusvõime ja väikese sügavusteravuse.


0-luksine öörežiim

Infrapunakiired ja IR-LED-valgustus võimaldavad salvestada pimedas (0 luksi). Saate selged pildid isegi öösel loomade jälgimisel


Focus Peaking/Focus Expand

Funktsioon Focus Peaking kuvatakse valitava värviga, et käsitsi teravustamine oleks lihtne, ja Focus Expand tagab mitme funktsiooniga ketta abil kuni 10-kordse suurenduse. Nende koos kasutamisel saate kiiresti fookust kontrollida.


Alarežiimi funktsioon

Ekraani soovitud osa puudutades saate valida teravustamisala. AE/AF jätkab töötamist valitud positsioonilt.


Histogrammi kuvamine

Kuvab horisontaalteljel määratud heledusega diagrammi ja pikslite arvu, mis tähistab heledustaset vertikaalteljel. Histogrammi põhjal saab säritust täpsemalt korrigeerida.


Sebramuster

Pildi- ja LCD-näidikul kuvatakse eriti heledatel aladel triibuline muster, mis tähendab, et peaksite valgust või säritust reguleerima.


Värviriba jälgimine

Sisseehitatud värviriba jälgimise funktsioon võimaldab teil reguleerida värvide täpsust. Riba saab salvestisse kaasata, et seda redigeerimisel abiks kasutada.


Pildi reguleerimine

Pilti saate reguleerida mitmel viisil, muutes kontrastsust, kroomataset, säritust, teravust jne. Nii saate seada loomulikud värvid ja pehmed nüansid.


Kolmefunktsiooniline käsitsi teravustamise rõngad

Vaatamata HC-X1000 kompaktsele korpusele vastavad teravustamisrõngas, suumirõngas ja objektiivil asuv iiriserõngas professionaali vajadustele. See võimaldab kaameraga töötada intuitiivselt ja kiiresti.


Valgustusega LED-rõngas

Valgustusega LED-rõngas võimaldab hõlpsamalt kontrollida, kas salvestamine on pooleli, muutes filmimise sujuvamaks. Kasutaja saab valgustuse sisse ja välja lülitada.


2 kanaliga XLR-helisisenditerminalid

HC-X1000 sisaldab 2-kanalilisi XLR-helisisenditerminale välise mikrofoni või jadasalvestuse jaoks. Samuti on sellel +48 V toiteploki ekvivalent. Saate kasutada professionaalseid suure võimsusega mikrofone kvaliteetse heli salvestamiseks.


Kiire HDMI-kaabel kuulub komplekti

Saate esitada suure eraldusvõimega 60p/50p 4K-videoid 4K VIERA teleris, ühendades lihtsalt komplekti kuuluva kiire HDMI-kaabli.


Valikulised tarvikud

Paindlikumate kasutusvõimaluste pakkumiseks ühildub HC-X1000 XLR-mikrofoni (AG-MC200G), võimsa akukomplekti (VW-VBD58), LED-videolambi (VW-LED1) ja muuga. Tänu oma paindlikkusele suudab HC-X1000 palju rohkemat kui tavaline videokaamera.


Kaugsalvestamine

Saate kaamerat HC-X1000 reaalajas eemalt juhtida ja jälgida nutitelefoni või tahvelarvuti rakendusega Panasonic Image App.


Ühe puutega ühendus

Tänu NFC-standardile saate vaid ühe puutega ühendada HC-X1000 oma nutiseadmega.


Lihtne QR-koodiga ühendus

NFC-standardiga ühilduva telefoni puudumise korral saate kasutada pakutavaid QR-koode.

Tagasi

  • Kaamera

    videokaamera tüüp välkmäluga videokaamera
    salvestamise resolutsioon 4K
    video salvestamise kiirus kuni 60 kaadrit sekundis
    efektiivseid piksleid 8,85 Mpx
    optiline stabilisaator Jah
    optiline zoom 20 ×
    digitaalne zoom 10 ×
    integreeritud mikrofon Jah
  • Liidesed

    Wi-Fi Jah
  • Toide

    toide aku
  • Üldised parameetrid

    tootja Panasonic
    eriomadused 4K
    värv must
  • Mõõtmed

    kaal 1550 g
    laius 16 cm
    kõrgus 17 cm
    sügavus 31,5 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.