Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Videokaamera HC-V770, Panasonic

Videokaamera HC-V770, Panasonic
  • Videokaamera HC-V770, Panasonic
  • Videokaamera HC-V770, Panasonic
  • Videokaamera HC-V770, Panasonic
  • Videokaamera HC-V770, Panasonic
  • Videokaamera HC-V770, Panasonic
  • Videokaamera HC-V770, Panasonic
  • Videokaamera HC-V770, Panasonic
  • Videokaamera HC-V770, Panasonic
  • Videokaamera HC-V770, Panasonic
  • Videokaamera HC-V770, Panasonic
  • Videokaamera HC-V770, Panasonic
  • Videokaamera HC-V770, Panasonic

Videokaamera HC-V770, Panasonic

Tootekood: HC-V770EP-K Tootja: Panasonic
449.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Iga stseeni loomuliku ilu jäädvustamine

Hõlpsa suumimise abil saate jäädvustada kõik soovitud stseenid suurepärase pildikvaliteediga. Kasutage maailma esimest* HDR- (High Dynamic Range) videotehnoloogiat, mis jäädvustab selged kaadrid ka tagantvalgustuse korral. Ja tehke pilte ka alumise kaameraga.

* Tarbijatele mõeldud täis-HD-kvaliteediga videokaameras. Alates 5. jaanuarist 2015.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Täiustatud objektiiv, andur ja mootor

Objektiivisüsteem juhib kõiki nelja objektiivirühma eraldi, mis lühendab liikumisvahemikke, et saavutada kõrge pildikvaliteet, kiiresti suumida ja mahutada kogu see tehniline täiuslikkus kompaktsesse kaamerakorpusesse. Objektiivisüsteemi ning 6,03 miljoni efektiivse piksliga BSI-anduri ja kiire Crystal Engine mootori abil saadakse teravad ning selged pildid.


HDR-filmimine (kõrgdünaamilise ulatusega)

Ühendades kaks pilti, mis on tehtud erinevate säriaegadega, varjab HDR-filmimise funktsioon ülevalgustatud alad ja blokeeritud varjud ning loob teravamad, selgemad videod. See on maailma esimene tavakasutaja videokaamera, mille on HDR-filmimise funktsioon. Isegi keerulistes võttetingimustes (näiteks taustvalgustuse korral) saate vaevata jäädvustada loomulikke videoid, millel on suurepärased üleminekud.


Kasutage nutitelefoni lisakaamerana

Kui kasutate Wi-Fi-toega nutitelefoni lisakaamerana, saate samal ajal teha võtteid kahe nurga alt.Kuna kasutate kaht erinevat kaamerat, saate üht neist kasutada eemal või soovitud nurga all. Nii saate palju erinevaid pilt-pildis fotosid.


20-kordne optiline suum ja 4 juhikuga objektiivisüsteem

Kõigi nelja objektiivirühma eraldi juhtimine lühendab liikumisvahemikke ning tagab kõrge pildikvaliteedi, kiire suumimise ja kompaktse kaamerakorpuse. Nii on korpus isegi 20-kordse optilise suumi puhul mõõtmetelt väike.

 

BSI-andur

Tagavalgusanduril (Back Side Illumination Sensor) on suur, 6,03 miljoni efektiivse piksliga ala, mis vähendab müra isegi hämaras (nt sisetingimustes või öisel ajal) pildistamisel. Nii saadakse pisemate üksikasjadeni täpsed, hämmastavalt ilusad pildid.


Crystal Engine

Panasonicu ainulaadne, kiire mootor võimaldab jäädvustada ja esitada täis-HD-kvaliteediga sujuvat aegluubis videot. Müravähenduse funktsioon vähendab müra teravate ja värviküllaste täis-HD-kaadrite jäädvustamiseks.


Level Shot funktsioon

Level Shot funktsioon tuvastab ja korrigeerib jäädvustatud piltide kalde automaatselt. Olenevalt võttetingimustest saab seadeks määrata ühe kolmest tasemest (OFF (Väljas), Normal (Tavaline), Strong (Tugev)).

 

5-teljeline HYBRID O.I.S. +

HYBRID O.I.S. + kasutab viieteljelist korrektsiooni, mis eemaldab hägususe alates lainurkvõtetest kuni võimsate suumivõteteni. Nii saate peaaegu igas pildistamisolukorras jäädvustada teravaid ja selgeid pilte 4K- ning muudes vormingutes.


Tuuletõkkega suumimismikrofon

Mikrofoni ja mikrofoni võrgu vahele on paigutatud spetsiaalne summutusmaterjal, mis vähendab tuulemüra ning tagab alati selged salvestused.


Kvaliteetsed heliosad

Neli 6 mm läbimõõduga eriti hea signaali/müra suhtega mikrofoni ja alumiinium-elektrolüütkondensaatorid vähendavad moonutusi ja suurendavad heli selgust.


Aegluubis täis-HD-video

Salvestab täis-HD-video (1920 × 1080) kiirusega 100 k/s. Ja uue töötlusmootori Crystal Engine funktsioon Intelligent Frame Creation interpoleerib selle sujuva aegluubis esituse jaoks samaväärsele kujule 200 k/s. Kaamera lülitub aegluubis salvestamise režiimi, kui puudutate salvestamise ajal LCD-ekraanil olevat ikooni.


Loominguline kontroll

Filtriefektid – Miniature Effect (Miniatuur), 8mm Movie (8 mm film), Silent Movie (Tummfilm) ja Time Lapse Recording (Intervallsalvestus) – võimaldavad salvestada muljetavaldavaid videoid, mis vastavad salvestamisaegsetele oludele.


iA-režiim (nutikas automaatrežiim) / iA Plus-režiim

See võimas funktsioon tunnetab võttetingimusi ning määrab automaatselt seaded ja aktiveerib funktsioonid, mis tagavad optimaalse tulemuse. Lisaks võimaldab iA Plus-režiim teil vaid LCD-ekraanil tehtava nupuvajutusega reguleerida särikompensatsiooni ja valge tasakaalu.


Mitme funktsiooni käsiketas

Kui vajutate või pöörate käsiketast, saate hõlpsalt reguleerida soovitud funktsioone (nt fookuse, diafragma muutmine).


Ühepuuteühendus

NFC võimaldab teil tülika algseadistamiseta luua nutitelefoni või tahvelarvuti ja videokaamera vahel ühenduse vaid ühe puutega.


Kaugpildistamine / kaugvaade

Rakendus „Panasonic Image App” võimaldab teil kasutada nutitelefoni või tahvelarvutit reaalajas vaate kaugjuhtimisseadmena ning juhtida videokaamerat eemalt.


Reaalajas leviedastus*

USTREAM-i kaudu saate sündmusi reaalajas voogesitada, samal ajal kui neid täis-HD-eraldusvõimega salvestatakse.


Beebimonitor*

Teises toas asuval imikul saate nutitelefoni või tahvelarvuti abil silma peal hoida. Tõuketeatiste funktsioon teavitab nutitelefoni või tahvelarvutit, kui hääleandur tuvastab, et imik on üles ärganud ja nutab.


Kodu jälgimine*

Kui olete kodust eemal, saate nutitelefoni või tahvelarvuti abil kodu jälgida, salvestada kvaliteetseid reaalajas videoid ning suhelda oma pere või lemmikloomadega.


Automaatne edastus (juhtmevabalt arvutisse kopeerimine)

Pildid edastatakse teie kodus oleva raadiopääsupunkti kaudu videokaamerast arvutisse.


Funktsioon Highlight Playback ja hõlbus jagamine

Funktsiooni Highlight Playback (Esiletõstetud taasesitus) saate nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu nautida kohe pärast jäädvustamist. Lemmikstseene saate jagada SNS-i kaudu lihtsa lohistamistoimingu abil.


Juhtmevaba taasesitus teleri kaudu*

Kodus oleva pääsupunkti kaudu saab andmeid juhtmevabalt edastada telerisse või tahvelarvutisse, mis asuvad elutoas või mõnes teises toas. Pilte saab esitada suurel ekraanil.


Ühildumine lisatarvikuga Remote Pan Tilt Cradle (valikuline)

Kui ühendate kaamera valikulise kinnitiga, hakkab kaamera automaatselt pöörlema. Liikumisandur ja näotuvastusfunktsioon jäädvustavad automaatselt peoliste näod. Ka võttenurgad saate varem kindlaks määrata, et need nutitelefoni kaudu aktiveerida. Kaamerat saab kasutada isegi lemmikloomade jälgimiseks, kui te ise kodus pole. Lisatarvikut saab juhtida otse videokaamera kaudu või kasutada kaugjuhtimisseadet koos rakendusega Panasonic Image App.

* Nõutav on raadiopääsupunkt (marsruuter)

Tagasi

  • Kaamera

    videokaamera tüüp välkmäluga videokaamera
    salvestamise resolutsioon Full HD
    video salvestamise kiirus kuni 50 kaadrit sekundis
    efektiivseid piksleid 6,03 Mpx
    optiline stabilisaator Jah
    optiline zoom 20 ×
    digitaalne zoom 1500 ×
    integreeritud mikrofon Jah
  • Liidesed

    Wi-Fi Jah
  • Toide

    toide aku
  • Üldised parameetrid

    tootja Panasonic
    värv must
  • Mõõtmed

    kaal 353 g
    laius 6,5 cm
    kõrgus 7,3 cm
    sügavus 13,9 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.