Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Fotokaamera COOLPIX P900, Nikon

Fotokaamera COOLPIX P900, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P900, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P900, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P900, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P900, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P900, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P900, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P900, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P900, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P900, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P900, Nikon
  • Fotokaamera COOLPIX P900, Nikon

Fotokaamera COOLPIX P900, Nikon

Tootekood: COOLPIXP900 Tootja: Nikon
679.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Kui olete andunud looduse või öise taeva pildistaja, siis 16-megapikslise COOLPIX P900 võrratu 83-kordne optiline suum võimaldab teil jäädvustada üksikasju, mida palja silmaga ei näe. Pildistage kohe kiire automaatse teravustamisega ja lühema pildistamisaja viivitusega, samas kui 5 sammuga topelttuvastusega optiline stabiliseerimine (VR) vähendab hägusust.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Ülivõimas suum
Jäädvustage palja silmaga nähtamatuid jalustrabavaid detaile 83-kordse NIKKORI suumobjektiiviga (funktsiooniga Dynamic Fine Zoom suurendatav 166-kordseks), mis hõlmab vahemikku 24 mm lainurgast kuni 2000 mm telefotoni (35 mm formaadi ekvivalent).

 

5 sammuga topelttuvastusega optiline stabiliseerimine (VR)
Telefoto käest pildistamine on stabiilne, kuna stabiliseerimine tuvastab üheaegselt objektiivi (kiiruse nurkanduriga) ja pildianduri (liikumisvektori teave) liikumise, parandades vibratsiooni summutamist.

 

Taustvalgustusega 16-megapiksline CMOS-pildiandur:
Selgeid ja rikkalike detailidega pilte on lihtne teha isegi öösel. Tundlik pildiandur tagab suurepärase jõudluse ja vähese müraga teravad pildid.

 

GPS-/GLONASS-/QZSS-i tugi POI-ga
Hankige kõikjal pildistades kiiret ja üksikasjalikku asukohateavet GPS-/GLONASS-/QZSS-i rahvusvaheliste satelliidisüsteemidega, mis jälgivad teie teekonda väga täpselt.

 

Sisseehitatud Wi-Fi ja NFC-tugi
Jagage reisides oma lemmikpilte loodusest, kasutades Wi-Fi-kiirnuppu või puudutades NFC-võimalusega kaameraga nutiseadet.

 

Edasiarendatud kiire reageerimine
Ettearvamatut loodust või kiiresti muutuvat taevast pildistades ei lähe otsustav hetk kunagi kaduma, seda tänu kiiremale automaatsele teravustamisele ja väiksemale pildistamisaja viivitusele (lainurga puhul ligikaudu 0,12 sekundit).

 

Suur LCD-pöördekraan
Loovate vaatepunktide avastamine ja kiiresti muutuva tegevuse kadreerimine on lihtne paindliku selgete värvidega 7,5 cm, umbes 921-kilopunktise LCD-pöördekraani (RGBW) abil. Peegeldusvastane kattekiht tagab optimaalse nähtavuse kõikides valgusoludes.

 

Täis-HD-videod
Ülisujuvad videod (1080/60p) on kvaliteetse heliga tänu mikrofonile, mis suumides suunda muudab. Lülituge kiirelt piltidelt videote tegemisele spetsiaalse video salvestusnupuga.

 

Aeglustatud video
Muljetavaldavaid aeglustusi on lihtne luua. Valige vaid pildistamisstseen ja intervalltaimeriga tehtud piltidest luuakse 10-sekundiline ajalise üleminekuga video.

 

Suummikrofon
Täis-HD-videotel on kindlasti kvaliteetne suunatundlik heli, kuna suummikrofon muudab suumi kasutamisele vastavalt suunda.

 

Super ED-klaasist element
Jäädvustage objekte rikkaliku detailsusega, kasutades ülivõimast suumi, mille puhul jääb objektiivitoru siiski kompaktseks ja võimaldab tänu Super ED-klaasist elemendile suurepäraseid kromaatilise aberratsiooni omadusi.

 

Kuu- ja linnuvaatlusrežiimid
Raskesti pildistatavad objektid, nagu kuu ja linnud, on hõlpsasti jäädvustatavad stseeni automaatvalijaga, mis võimaldab lihtsat teravustamist ning sätteid, nii et saate alati märkimisväärsed tulemused.

 

Lai vaatenurk
Loomingulised kompositsioonid ja ebatavalised vaatepunktid on laia vaatenurgaga LCD-ekraani abil lihtsaks muudetud. Pildistage kõrge nurgaga takistuste kohalt või madala nurgaga, et jäädvustada ümbruskonda looma silmade kõrguselt.

 

Kohandatav funktsiooninupp (Fn)
Isikustage pildistamine, määrates Fn-nupule tihti kasutatavad funktsioonid. Sätteid saab seejärel muuta ühe nupuvajutusega.

 

Režiiminupp
Juurdepääs sätetele, nagu käsitsi säritus (P/S/A/M), on lihtne režiiminupuga, mis asub kaamera peal ja mida on lihtne ühe käega kasutada.

 

Pildistatava otsimisega automaatne teravustamine
Keskenduge loomingulisele pildi komponeerimisele, sest pildistatava otsimisega automaatne teravustamine leiab objekti kiirelt ja täpselt ning teravustab teie eest automaatselt.

 

COOLPIX Picture Control
Tänu järgmistele Picture Controli suvanditele saate hõlpsalt hallata piltide väljanägemist: neutraalne loomulikele piltidele, ere värvilistele piltidele, ühevärviline mustvalgetele või kohandatud, et reguleerida kuni kahte sätet (nt kontrastsus ja küllastumine).

 

Sisseehitatud elektrooniline pildiotsija
Piltide kadreerimine on lihtne olenemata teie pildistamisstiilist, sest kaamera silmasensor lülitub ekraani kaudu pildistamiselt, kui silm pildiotsijale lähemale liigub.

 

Kiire suumivahetuse nupp
Ülisuuri telefotosid pildistades saate suumilüliti kõrval oleva kiirnupuga uuesti aktiveerida lainurga fookuse, et hõlpsalt jäädvustada kaadrist välja liikunud objekti.

 

Külgmine suumilüliti
Külgmise suumilülitiga saate suumida vasaku käega, ennetades kaamera rappumist ja säilitades stabiilsuse. See tagab alati teravad pildid ning sujuvad videod.

 

Pikk aku tööiga
Saate olulistel hetkedel kauem pildistada tänu täiustatud energiat säästvale akule, mis tagab suurema mahu nii fotode kui ka täis-HD-videote puhul.

 

Välgu kompenseerimine
Saate suurepäraselt tasakaalustatud säritused välgu kompenseerimise (–2 kuni +2 EV) abil, mis aitab tasakaalustada välgu taset objektil loomuliku välimusega piltide taustaga.

 

19 stseenirežiimi
Kaamera saab teile soovitada pildistamisolude jaoks parimaid sätteid. Valige lihtsalt stseen, mis vastab objektile ja oludele kõige paremini, ning see optimeerib sätted automaatselt.

 

EXPEED C2
Nikoni kiire ja võimsa pilditöötlussüsteemiga tagatakse suur töökiirus, suurem tundlikkus ning silmapaistev pildikvaliteet.

 

NIKON IMAGE SPACE
Nautige Nikoni piltide salvestamise ja jagamise spetsiaalsel saidil NIKON IMAGE SPACE veebipõhist pilvesalvestusruumi mahus 20 GB – see on kõigile Nikoni kasutajatele tasuta.

Tagasi

  • Kaamera

    protsessor EXPEED C2
    efektiivseid piksleid 16,1 Mpx
    foto suurused kuni 4608x3456 px
    fookuskaugus (35mm ekvivalent) F24–2000 mm
    ava vahemik f/2,8–6,5
    ISO tundlikused ISO 100, 200, 400, 800, 1600, 3200, Hi 1(12800)
    särivahemik: 15-1/4000 s
    digitaalne stabilisaator Jah
    optiline stabilisaator Jah
    digitaalne zoom 4 ×
    optiline zoom 83 ×
    LCD ekraan 3 "
    resolutsioon 921000 px
    Live View Jah
    optiline pildiotsija Ei
    puutetundlik ekraan Ei
    GPS andur Jah
    näotuvastus Jah
    otseprint Jah
    sisemälu 56 MB
    salvestusformaadid JPEG, MOV
    integreeritud mikrofon Jah
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte SD, SDHC, SDXC
  • Liidesed

    HDMI Jah
    USB-A 2.0
    Jah
    WiFi Jah
    NFC
    Jah
  • Mõõtmed

    kaal 899 g
    laius 13,95 cm
    kõrgus 10,32 cm
    sügavus 13,74 cm
  • Üldised parameetrid

    kaamera tüüp Ultra zoom
    komplektis Kaamera rihm, objektiivi kaas LC-67, liitium-ioonaku EN-EL23, vahelduvvooluvõrgust laadimise adapter EH-71P4, USB-kaabel UC-E21
    tootja Nikon
    värv must
    värvus must
  • Toide

    aku tüüp Liitium-ioon EN-EL23
    toide aku
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.