Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

4K 3D 84" Ultra HD teler, Philips

4K 3D 84" Ultra HD teler, Philips
  • 4K 3D 84" Ultra HD teler, Philips
  • 4K 3D 84" Ultra HD teler, Philips
  • 4K 3D 84" Ultra HD teler, Philips
  • 4K 3D 84" Ultra HD teler, Philips
  • 4K 3D 84" Ultra HD teler, Philips
  • 4K 3D 84" Ultra HD teler, Philips
  • 4K 3D 84" Ultra HD teler, Philips
  • 4K 3D 84" Ultra HD teler, Philips

4K 3D 84" Ultra HD teler, Philips

Tootekood: 84PFL9708S/12 Tootja: Philips
14999 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Tere tulemast telerite tulevikku!

• Ultra Pixel HD - auhindadega pärjatud pildiparandusmootor
• 900 Hz Perfect Motion Rate Ultra Ultra HD liigutuste selguse tagamiseks
• Kolmekülgne Ambilight 3 XL täiustab teie vaatamiselamust
• Skype™ muudab hääl- ja videokõnede tegemise teleris lihtsaks
• Sisseehitatud Wi-Fi hõlbustab ühenduse loomist võrgumaailmaga

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Ultra HD lahutusvõime
Tavapärase Full HD teleriga võrreldes neli korda suurem lahutusvõime pakub täiesti uudse elamuse. 3840 x 2160 pikslit tekitavad nii peene ja elutruu pildi, et see on justkui aken uude maailma.

Ultra Pixel HD
Meie auhinnatud pildikvaliteedi tehnoloogiatel põhineva lahendusega oleme viinud kõrgeraldusega pildikvaliteedi täiesti uuele tasemele. Ultra Pixel HD mootori pilditöötlusalgoritmid viivad iga pildisisendi ekraanil parimale Ultra HD lahutusvõimele. Selle tulemusena pole vahet, kas vaatate veebist videot või ehtsat Ultra HD sisu, Philips tagab teile tipptasemel Ultra HD teravusega elamuse.

900 Hz PMR Ultra
Et pildi liikumine näiks täpne, sujuv ja loomulik, lõi Philips PMR-i – meie standard liikuva pildi teravuse mõõtmiseks. Perfect Motion Rate on meie ainulaadse videotöötluse, sekundis näidatavate kaadrite arvu ja iga kaadri värskendussageduse, täiustatud tuhmistamisvõimaluste ja tagantvalgustuse tehnoloogia ühine tulemus. Suurem PMR-arv tähendab suuremat kontrastsust ja selgemaid liigutusi, teie jaoks tähendab see parimat pilti.

Kolmekülgne Ambilight 3 XL
Tänu sellele patenteeritud Philipsi tehnoloogiale tundub teie ekraan palju laiem – ja teie vaatamiselamus kaasahaaravam, sest see heidab kolmel teleri ekraani küljel eriti laia valguskuma ümbritsevale seinale. Värvid kohanduvad automaatselt vastavalt ekraanil kuvatavale pildile. Tänu seinaga kohandumise funktsioonile sobib valguse värv suurepäraselt teleripildiga, sõltumata seina värvist. Võite oma elamust kohandada erinevate seadete abil vastavalt oma vaatamiseelistusele.

Skype™ videokõned teleris
Lisage oma kõnedele uus mõõde ja jagage kogemusi teile oluliste inimestega, olenemata nende asukohast. Teleris oleva Skype™-i abil saate teha hääl- ja videokõnesid oma elutoast. Lihtsalt ühendage Philipsi telerikaamera (kuulub komplekti) teleriga ning nautige suurepärast video- ja helikvaliteeti mugavalt oma diivanil istudes.

Sisseehitatud Wi-Fi
Tänu Philipsi nutitelerisse sisseehitatud Wi-File käib ühenduse loomine teie koduvõrguga kiirelt ja lihtsalt, võimaldades teile juurdepääsu sisumaailmale või jagada juhtmevabalt kodus.

Smart TV võrgurakendused
Avastage seda, mis jääb tavateleri piiridest välja. Laenutage ja voogedastage veebipõhistest videokauplustest filme, videosid, mänge jpm otse oma telerisse. Vaadake tagantjärele oma lemmikkanalite saateid ja nautige Smart TV rikkalikku võrgurakenduste valikut. Võtke ühendust pere ja sõpradega Skype™-i või suhtlusvõrgustiku vahendusel. Või ... lehitsege lihtsalt internetti!

Kursori ja klaviatuuriga kaugjuhtimispult
Meie täiesti intuitiivsel kaugjuhtimispuldil on olemas kõik tavapärased mugavused nagu kursoriklahvid, helitugevuse reguleerimise ja kiirvaliku nupud. Lisaks sellele saate ka lihtsalt navigeerida, kui vajutate ja hoiate all nuppu OK. Kursor toimib hiirena, võimaldades teil ekraanil liikuda, klõpsata ja kerida. Kui keerate puldil teise poole, saate kasutada täistekstklaviatuuri, millega on lihtne teksti sisestada. Meie nutikal puldil on ka güroskoopandurid, mis saavad aru, kumb pool üleval on. Tänu sellele saate rahus trükkida ega pea muretsema, et kogemata kanalit vahetate.

MyRemote*
Juhtige oma telerit ja salvestage liikvel olles ilma kaugjuhtimispuldita ühe lihtsa rakenduse abil. Muutke oma tahvelarvuti või nutitelefon universaalpuldiks, millel on kõik teie originaalpuldi võimalused ning lisafunktsioonid, nt tekstisisestus. Funktsioon SimplyShare edastab sisu telerisse. Tõugake digisaated oma seadmetesse funktsiooni Wi-Fi Smart Screen abil. Käige ajaga kaasas, salvestades liikvel olles oma lemmiksaateid MyRemote''i salvestamise abil. Lihtsalt sirvige telekava sisu, et valida, milliseid saateid salvestada ja hiljem vaadata. Smart TV väärib tõeliselt nutika rakenduse nime.

Energia
Philips on töötanud palju aastaid energiatõhususe kallal. Selle tulemusena on saanud enamik Philipsi toodetest rohelise energiamärgise. Mida rohelisem märgis, seda madalam energiatarve ja väiksem elektriarve ning seda keskkonnasõbralikum on toode.

Smart TV
Smart TV toob teieni veebirakenduste, videote laenutamise ja telesaadete tagantjärele vaatamise maailma. Avastage seda, mis jääb tavateleri piiridest välja. Laenutage ja voogedastage veebipõhistest videokauplustest filme, videosid, mänge jpm otse oma telerisse. Vaadake tagantjärele oma lemmikkanalite saateid ja nautige Smart TV rikkalikku võrgurakenduste valikut. Võtke ühendust
pere ja sõpradega Skype™-i või suhtlusvõrgustiku vahendusel. Või ...lehitsege lihtsalt internetti!

Kuuetuumaline protsessor
Kuuetuumaline protsessor Ultra HD pildikvaliteedi ja ülikiire Smart TV tagamiseks. Mitmetuumalise protsessori võimsus suurendab töötavate rakenduste üldistkiirust, töödeldes samal ajal kujutisireaalajas. See tagab parima pildikvaliteedi,hoolimata sellest, mida vaatate, ningvõimaldab teil nautida parimat pilti, tehavideokõnesid ja pidada ülikiireid vestlusi –kõike korraga oma Ultra HD teleris!

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 84" / 213,5 cm
    ekraani tehnoloogia
    3D LED-IPS
    ekraani resolutsioon
    3840х2160 4K UHD
    heledus
    450 nitti (cd/m²)
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
    seadmete ühilduvussüsteem
  • Pildiparandus / täiustus

    televiisori taustvalgustus
    pildiparanduse süsteemid Ultra Pixel HD
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    90 W
    helitehnoloogiad Clear Sound, Incredible Surround, Pure Bass
  • Liidesed

    HDMI 5 tk
    kõrvaklappide väljund Jah
    optiline väljund Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    USB-A 2.0
    3 tk
    WiFi Jah
  • Mõõtmed

    kaal
    77 kg
    kaal ilma jalata 68 kg
    laius 191,8 cm
    kõrgus 119 cm
    sügavus 41,3 cm
    kõrgus ilma jalata 113,6 cm
    sügavus ilma jalata 4,29 cm
    VESA kinnituse suurus 600 x 400
  • Üldised parameetrid

    tootja Philips
    eriomadused MyRemote app (iOS & Android), USB Keyboard & Mouse support, Miracast, Wi-Fi smart screen
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.