Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine

Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine

Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine

Tootekood: ALP-INEW611D Tootja: Alpine
899.99 €

Toode on saadaval vaid e‑poes

Uus INE-W611D navigatsioonisüsteem on loodud sõiduautodes ning matkabussides kasutamiseks. See on hämmastav kõik-ühes lahendus millel sisseehitatud iGo Primo navigatsioon koos TomTom kaartidega ning CD/DVD mängija.

6.5" ekraan navigatsioonikaarte, menüüsid ja filme puhtalt ja teravalt. Saad nautida ka DAB+ digitaalset raadiot* ning kasutada autoriseeritud äppe läbi Apple CarPlay või Android Auto. Lisaks on seadmel kaks USB pesa, võimaldades samaaegselt laadida telefoni ning mängida muusikat/videosid USB seadmelt.

Matkabusside omanikel soovitame kasutada mudelit INE-W611DC (milles on matkabussi tarkvara ning sobivad naigatsioonikaardid).

*DAB+ raadiovastuvõtt ei tööta Eestis.

Loe edasi

375 BP
899.99 €

Järelmaksu kalkulaator

Eeldatav igakuine makse
30 €
Periood
Sissemakse
Toode Auto multimeediakeskus 6,5'' Alpine
Hind 899.99 €
Tulemus on ligikaudne ja võib erineda sulle pakutavatest tingimustest.

Tagasi

Tarne võimalused

Sobilik tarneviis vali ostukorvis

  • Kauplusest kätte
    23. - 25. aprill
    0 €
    Vaata lähemalt
  • Tarne pakiautomaati
    22. - 24. aprill
    2.99 €
    Telli e-poe kaubad kiiresti ja mugavalt lähimasse DPD või Omniva pakiautomaati. Lähima pakiautomaadi leiad hõlpsalt ostukorvis kuvatud kaardilt või kui klõpsad nupul 'Leia lähim pakiautomaat'.
  • Transport tuppa
    22. - 24. aprill
    7.99 €
    Telli tooted mugavalt otse tuppa. Võimalus tellida juurde paigaldusteenus, pakendi äravedu ning vana toote äravedu.
Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Kõik-Ühes multimeedia lahendus
INE-W611D on suurepärane valik kui soovid kasutada navigatsiooni ning salvestusmeedia võimalusi. Sellega saad mängida CD/DVD, kuulata DAB+ digitaalset raadiot, ühendada nutitelefoni, kasutada Android Auto või Apple CarPlay äppe, striimida muusikat üle Bluetoothi, ühendada välise HDMI allika (nagu DVB-T2 digitaalse TV tuuneri) või mängida muusikat/videosid USB allikatelt.

Sisseehitatud Navigatsioon koos TomTom Kaartidega
Sisseehitatud iGo Primo nextgen navigatsioonisüsteem kasutab TomTom kaarte ning sellel on sees 48 Euroopa riigi kaardid. Valikus on üle saja tuhande huvipunkti, et leida tanklaid, toitlustuskohti, vaatamisväärsusi, kaubanduskeskusi ning palju muudki. Tähtsamad hooned on disainitud 3D vaatena et suurtes linnades paremini orienteeruda, ning sõidurea abi annab sulle õigeaegselt märku kuna vahetada rida või maha pöörata. TMC teavitused hoiavad sind kursis ka liiklusoludega.

3 aastane tasuta kaardiuuendus
Kolme aasta jooksul on võimalus uuendada navigatsioonikaarte täiesti tasuta. Seejärel saad mõistliku hinna eest laadida alla omale vajaminevad kaardid. Täpsema info saamiseks külasta www.naviextras.com lehte.

Kaks USB Pesa
Seadmel on küljes 2x USB pesa. Saad nüüd samaaegselt laadida on nutitelefoni ühest USB pesast, ning samas kuulata teises USB pesas mälupulgalt või väliselt kõvakettalt MP3, FLAC, WMA või AAC muusikafaile / MP4, h246, MKV AVI videofaile. USB pesa edastab kuni 1.5A voolu kiireks laadimiseks või vlise HDD toitmiseks.

Sisseehitatud DVD / CD
Saad nautida DVD filme või kuulata muusikat CD plaatidelt. INE-W611D toetab ka DVD-R /-RW plaate ning DivX faile.

Sisseehitatud DAB+
DAB digitaalne raadio on paljudes Euroopa riikides äärmiselt populaarne. INE-W611D-l on selle tugi, et saaksid nautida müravaba, digitaalset raadiot.

Heliseadistus
Seadista oma auto heli vastavalt oma maitsele. INE-W611D-l on palju heliseadistus omadusi, näiteks 6-kanaline Digitaalne Aegviide ning Digitaalne X-Over.

Apple CarPlay / Android Auto tugi
Kui sinu nutitelefonil on Apple CarPlay või Android Auto tugi, saad sa ühendada oma telefoni USB kaudu Alpine seadme külge ning kasutada pakutavaid äppe otse 6.5” ekraanil. Mõlemates platvormides on toetavate rakenduste pidev kasv - nende hulgas navigatsioonirakendused, internetiraadiod ning erinevad suhtlusrakendused mille hulgast valida. Järnevalt mäned väljatoodud soovituslikud rakendused.

Sygic
See rakendus juhendab sind turvaliselt sihtpunkti ka siis kui sul puudub internetiühendus. Sygic sisaldab kõrgkvaliteetseid 3D kaarte ning nende uuendused on saadaval regulaarselt ning tasuta. Sygic GPS Navigatsiooni abil saad hõlpsalt vältida ummikuid ning leida sobivad parklat. Samuti on selles ka värske info kütusehindade kohta. Samuti on sellel kiiruskaamerate hoiatused (hetkel saadaval vaid Apple CarPlay kaudu).

Google Maps
Kaartidel on üle 220 riigi territooreumi ning üle saja milljoni äriasutuse ning asukoha. Sellel on reaalajas GPS navigatsioon satelliitvaate, liiklusinfoga. Avasta ümbruskonda, kus saad süüa/ juua.

Waze
Waze on samuti äärmiselt populaarne, ühiskonna toega navigatsiooni rakendus. Selles kajastuvad ka kõige värskemad liiklusolud. Isegi kui sul on teekond täpselt teada, toob Waze sinuni liiklusolud, teede ehitused, politseipatrullid, avariid ning palju muudki. Kui liiklusolud on sinu teel oluliselt aeglasemad, aitab Wazw sul leida paremaid/kiiremaid lahendusi.

Spotify
Spotify on parim viis kuulata oma lemmikmuusikat. Saad otsida lugu, esitajat, albumit ning kuulata neid tasuta. Saad ise luua ning jagada oma kogumeid. Luua oma maitsele parima muusikakogumiku. Saad selle kaudu isiklikke soovitusi ning valmis esitlusloendeid.

TuneIn Radio
"TuneIn Radio" toob sinuni reaalajas spordi, muusika, uudised, ülekanded ning internetiraadio üle kogu maailma. Kuula ja naudi oma lemmikmuusikat iga seadmega.

Amazon Music
Amazon Music muudab viisi kuidas leida ja kuulata oma lemmikmuusikat. Kuula tasuta "Prime membership" abil või lisavõimalustega "Amazon Music Unlimited" abil. Alexa - muudab rakenduse käed-vabalt juhitavaks. Avasta uusi playliste ning jaamasid, alati reklaamivabalt ning häireteta. Lae alla oma telefoni enda lemmikplaadid, lood, loetelud et saaksid neid nautida ka interneti olemasoluta. Sinu muusika igalpool ja igal ajal.

Tagasi

  • Heli

    taasesitavad formaadid MP3, WMA, AAC, DivX, FLAC
    heli väljundvõimsus 4 x 50 W MAX
    signaali-müra suhe 85 dB
  • Ekraan

    eemaldatav esipaneel Ei
    ekraani diagonaal 6,5 "
    puutetundlik Jah
  • Funktsioonid

    Bluetooth käed-vaba süsteem telefonile Jah
    GPS
    Jah
  • Salvestusmeedia tugi

    mängib plaate CD, CD-R/RW, DVD±R/±RW
  • Tuuner

    raadio tuuner AM, FM, Internetiraadio, DAB+, DAB
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Jah
    3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
    USB-A 2.0
    Jah
  • Apple

    Apple toodetega ühilduvus iPod
    , iPhone
  • Mõõtmed

    kaal
    2,05 kg
    kõrgus 10 cm
    laius 17,8 cm
    sügavus 2,13 cm
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte
  • Üldised parameetrid

    autostereo Multimeedia süsteem
    tootja Alpine
    värv must
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Viimati vaadatud tooted