Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Auto multimeediakeskus 9'' Alpine

Auto multimeediakeskus 9'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 9'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 9'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 9'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 9'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 9'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 9'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 9'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 9'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 9'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 9'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 9'' Alpine
  • Auto multimeediakeskus 9'' Alpine

Auto multimeediakeskus 9'' Alpine

Tootekood: ALP-INEF904D Tootja: Alpine
999.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Populaarne Alpine Halo9 on nüüd saadaval ka sisseehitatud navigatsiooniga. See on eriti hea seade matkabussidele. INE-F904D toob 9-tollisel ekraanil navigatsiooni igasse autosse, millel olemas 1DIN paigaldusava.

Alpine Halo9 Navi peidab endas iGo Primo NextGen navigatsiooni koos TomTom kaartidega 46le euroopa riigile ning neil on 3 aastane tasuta kaardiuuendusperiood. Samuti saad kasutada navigatsioonirakendusi (nagu Google Maps või Waze) läbi rakenduste Apple CarPlay ning Android Auto.

Äärmiselt õhuke ekraan paistab justkui "hõljuvat" auto armatuuris ning sellel on ka valge LED taustavalgustus all ääres. Lisaks väga kaasaegsele navigatsiooonirakendusele on selles ka sisseehitatud DAB+ digitaaln raadio, USB video mängija, Bluetooth telefon ning audio striiming ja palju palju muudki.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Alpine Halo9 Navi
INE-F904D on täiustatud Navijaam, millel 9" puutetundlik ekraan ning ka DAB+ digitaalne raadio (puudub CD/DVD). Sellel on 1DIN korpius, kuid ekraan "hõljub" sõiduki armatuuril, võimaldades seda paigaldada praktiliselt igasse sõidukisse. INE-F904D Navigatsioonirakenduseks on iGo Primo Nextgen milles eelpaigaldatud 46 riigi kaardid. Lisaks on sellel 3 aastane tasuta kaardiuuenduse periood.

1DIN Korpus – 9" Ekraan
INE-F904D-l on 1DIN korpus, mis võimaldab seda koheselt paigaldada praktiliselt igasse sõidukisse, millel 1DIN või 2DIN raadiopesa. 9-tolline kõrglahutuslik puutetundlik ekraan kinnitub meediaboksi ette metallist raamiga, mis tagab äärmiselt kindla ja paigalpüsiva lahenduse ka sõiduajal.

Servast-servani klaaskujundus
Hämmastav 9-tollisel ekraanil on üliõhuke korpus ning servast-servani klaasist ning kroomist raam. Koos äärmiselt sobivate nuppudega alaservas on kogu seadme kooslus ning välimus äärmiselt kena ning kaasaegne.

Liigutatav ekraan
INE-F904D ekraanikallet on võimalik muuta +45 kuni -20 kraadi. Peale õige kaldenurga saavutamist, lukustub see äärmiselt jäigalt õigesse kohta.

Muudetav ekraani kõrgus ja sügavus
Ekraani kõrgus ning sügavus on samuti muudetavad keskasendist +/- 3cm. Samuti saad muuta ekraani sügavust 20mm ulatuses. Peale sobiva ekraani kõrguse ja sügavuse leidmist fikseeritakse see väga kindlalt oma paigale.

Sisseehitatud Navigatsioon koos TomTom kaartidega
Sisseehitatud iGo Primo Nextgen navigatsioonisüsteem kasutab TomTom kaarte ning peale on paigaldatud juba 46 Euroopa riigi kaardid. Valikus on üle saja tuhande POI (huvipunkti) et leida tanklaid, toidukohti, turismiobjekte, ostukeskusi ning palju muudki. Võid sisestada soovitud sihtpunkti ka Geo-koordinaatide põhjal. Reahoidja informeerib sind reavahetusest alati õigeaegselt et sa ei magaks maha õiget pööret. TMC annab süsteemile teada liiklusoludest reaalajas.

3 aastat tasuta kaardiuuendusi
Soovi korral võid tihti uuendada TomTom kaartide andmebaasi esimese 3 aasta jooksul täiesti tasuta. Peale perioodi täitumist saad osta kaarte riigi või regiooni alusel võga mõistliku hinnaga. Lisainfo saamiseks külasta www.naviextras.com lehekülge.

Sisseehitatud DAB+ Digitaalne Raadio
Sisseehitatud DAB+ tuuner kasutab kõige kaasaegsemat digitaalset tehnoloogiat et tuua sinuni digitaalse raadio väljapaistev müravaba helikvaliteet. DAB+ pakub travalise FM raadio ees palju eeliseid: valikus on palju laiem jaamade valik, ning peale esimest jaamaotsingut saad sam valida jaama tähestikulises või kategooria nimekirjas.

Juhiabi kaamera ning Parkimisandurite info ekraanil
Alpine pakub laia kaamerate valikut, mille hulgas mitmevaatelised muudetava vaatenurgaga esi ja tagurduskaamerad. Neid saab hõlpsasti ühendada Alpine süsteemi külge ning säilitada või lisada ka parkimisandurite info (vajalik CAN lisaplokk).

Ole ühenduses ka teel olles
Sinu Alpine Halo9 Navi võimaldab sul olla ühenduses ka teel olles. Saad kasutada online navigatsiooni, suhtlemise ning striimimise rakendusi 9-tollisel puutetundlikul ekraanil, äärmiselt turvaliselt, säidu ajal.

Töötab rakendusega Apple CarPlay
Lihtsalt ühenda Alpine Halo9 külge oma iPhone ning käivita Apple CarPlay et suhelda, navigeerida ning meelt lahutada. Enamus rakendusi toimivad ka läbi Siri, seega saad oma pilgu hoida teel. Apple CarPlay rakendus ühildub iPhone 5 ja uuematega. Allpool on väljatoodud ka nimekiri soovitatud Apple CarPlay rakendustest.

Töötab rakendusega Android Auto
Android Auto on loodud pidades silmas turvalisust. Äärmiselt lihtsa ja intuitiivse kasutajaliidesega, integreeritud roolinuppudega, ning häälkäsklustega, See on loodud võimalikult vähe segamaks su sõitu. Android Auto toob sinuni automaatselt kõige vajalikuma info, ning organiseerib selle lihtsateks kastideks mis ilmnevad just siis kui seda on vaja. Allpool oleme väljatoonud tähtsamad Android Auto rakendused.

Sygic
See rakendus juhendab sind turvaliselt sihtkohta ka ilma internetiühenduseta. Sygic sisaldab detailseid 3D kaarte. Tavaline kaart ning rakenduse uuendused on alla laetavad tasuta. Sygic GPS Navigatsiooniga saad sa vältida liiklusummikuid ning leida parimaid kohti parkimiseks. Lisaks kasulik päevakohane info kütusehindade kohta. Kiiruskaamerate hoiatused aitavad sul vältida kiiruseületusi (hetkel saadaval vaid Apple CarPlay jaoks).

Google Maps
Sisaldab üle 220 riigi ning territooriumi, lisaks sadu miljoneid ärisid/organisatsioone kaartidel. Reaalajas GPS navigatsioon koos satelliitvaate, liiklusinfoga. Avasta kohalikku naabruskonda, saa infot kus saab süüa, juua ja meelt lahutada - sõltumata sinu asukohast maakeral.

Waze
Waze on samuti äärmiselt populaarne, ühiskondlikul kasutusel põhinev navigatsioonirakendus. Tea alati mis teel toimub. Isegi kui sa tead täpset marsruuti. annab Waze sulle teada kohesel liiklusummikutest, teeparandustest, avariidest ning politseipatrullidest. Kui liiklusolud on kehvad, pakub Waze sulle uue marsruudi aja kokkuhoidmiseks.

Spotify
Spotify on parim viis muusika ja ülekannete kuulamiseks. Otsida saad lugusid, esitajaid või albumeid ning kuulata täiesti tasuta. Loo ja jaga muusikaloetelusid. Koosta oma suurim ning parim muusikakogumik. Inspiratsiooni saad isiklikest soovitustest ning valmis loeteludest ükskõik mis stiili kohta.

Kalender (Apple CarPlay)
Uus kalendri rakendus võimaldab sul näha oma päevaplaani

Tagasi

  • Heli

    taasesitavad formaadid MP3, WMA, AAC, FLAC
    heli väljundvõimsus 4 x 50 W MAX
    signaali-müra suhe 100 dB
  • Ekraan

    eemaldatav esipaneel Ei
    ekraani diagonaal 9 "
    puutetundlik Jah
  • Funktsioonid

    Bluetooth käed-vaba süsteem telefonile Jah
    GPS
    Jah
  • Tuuner

    raadio tuuner AM, FM, Internetiraadio, DAB+, DAB
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Jah
    USB-A 2.0
    Jah
  • Apple

    Apple toodetega ühilduvus iPod
    , iPhone
  • Mõõtmed

    kõrgus 5 cm
    laius 17,8 cm
    sügavus 16 cm
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte
  • Üldised parameetrid

    autostereo Multimeedia süsteem
    tootja Alpine
    värvus must
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.