Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

HUAWEI WiFi AX3, Quad-core, valge - WiFi ruuter

HUAWEI WiFi AX3, Quad-core, valge - WiFi ruuter
  • HUAWEI WiFi AX3, Quad-core, valge - WiFi ruuter
  • HUAWEI WiFi AX3, Quad-core, valge - WiFi ruuter
  • HUAWEI WiFi AX3, Quad-core, valge - WiFi ruuter
  • HUAWEI WiFi AX3, Quad-core, valge - WiFi ruuter

HUAWEI WiFi AX3, Quad-core, valge - WiFi ruuter

Tootekood: 53037715 Tootja: Huawei
69.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Alanud on uus Wi-Fi 6 ajastu
Suurem osa tänaseid seadmeid kasutab standardit Wi-Fi 5. Wi-Fi 6 (802.11ax) on uus standard, mis hakkab viimaste aastate jooksul vaikselt nutiseadmetesse jõudma. Wi-Fi 6 on võrreldes standardiga Wi-Fi 5 mitmel viisil täiustatud, et tulla toime nõudmistega aina kiirema ja tõhusama Wi-Fi-ühenduse järele.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

HUAWEI Wi-Fi 6 toega telefonid on ruuteriga HUAWEI Wi-Fi 6 Plus kasutades kiiremad
AX3 ja Wi-Fi 6 toega HUAWEI telefonid on ideaalne kombinatsioon, sest mõlemal on HUAWEI välja töötatud Wi-Fi kiibistik, mis toetab 160 Mhz sageduse läbilaskevõimet. See on aluseks lahendusele Chipset Synergy, mis tagab optimaalse kiiruse ja tõhususe.

Ruuteri HUAWEI Wi-Fi 6 Plus kasutamisel võib signaal läbida veel ühte seina
HUAWEI Wi-Fi 6 toega telefonid suudavad AX3 seadmesse 6 dB tugevama signaali, kasutades selleks 2 MHz kitsaribalist Dynamic Narrow Bandwidth tehnoloogiat, mille aluseks on Chipset Synergy. Juhtmeta signaalid läbivad muretult tahkeid esemeid, nagu näiteks põrandad ja seinad. See tähendab, et telefon võtab vastu tugeva Wi-Fi signaali ka ülemisel korrusel või ruuterist kaugel.

Kujutletamatu kiirus
AX3 uskumatu kiirus avaldab teile kindlasti muljet. Tänu 1024-QAM-ile ja 160 MHz sagedusel läbilaskevõimele on teoreetiline kiirus kuni 3000 Mbps (574 Mbps 2,4 GHz sagedusribal ja 2402 Mbps 5 GHz sagedusribal). Nelja-tuumaline Gigahome’i protsessor võimaldab ruuteril AX3 näidata enda parimat kiirust. Sellisel kiirusel jääb harjumuspärane puhverdamine ja venimine ajalikku. Nautige sujuvat voogesitust ja mängimist nagu ei eales varem.

Mitu ühendust. Sujuvad ühendused.
Erinevalt traditsioonilistest ruuteritest on mitmete seadmete ühendamine ruuteriga AX3 senisest tõhusam. OFDMA mitme kasutaja toega ruuter suudab andmeid üheaegselt edastada mitmetesse seadmetesse (max 4 seadet sagedusel 2,4 GHz, max 16 seadet sagedusel 5 GHz). See võimas nelja-tuumaline Gigahome’i protsessor tagab ka protsessori sujuva töö. Kahel sagedusribal on kokku võimalik ühendada kuni 128 seadet. Kõik kasutajad ja seadmed teenindatakse kiirelt ka rahvarohketes asukohtades.

160 MHz tagab suurema läbilaskevõime
AX3 toetab 160 MHz, kui ühendatakse kaks 160 MHz toega AX3 seadet, näiteks tipptasemel HUAWEI Wi-Fi 5 toega nutitelefonid, tahvelarvutid ja sülearvutid, suureneb interneti kiirus vähemalt 60%. See pakub mobiilsideseadmetes enneolematut, viivitusteta kasutajakogemust.

Muretu ühendus, revolutsiooniline kogemus
Huawei Share võimaldab lihtsa puudutusega ühendada nutitelefoni ja ruuteri AX3. Sõltumata sellest kas korraldate koduse peo või tähistate sõprade ja perekonnaga pühi, see ruuter jätab salasõna meelde teie eest ja võimaldab usaldatud külalistel luua lihtsa ja kiire ühenduse.

Mitme ruuteriga silmusvõrgud tagab Wi-Fi suurema leviala
HUAWEI WiFi AX3 toetab juhtmeta võrke, võrgukaabliga võrke ja hübriidvõrke kus on kasutusel nii juhtmega kui ka juhtmevabad seadmed. Pärast võrgundust rühmitatakse erinevad ruuterid automaatselt ühe Wi-Fi nime alla ja ühenduse loomisel valitakse automaatselt optimaalne Wi-Fi ühendus seadme asukoha järgi. HUAWEI WiFi AX3 seadmed saab koduse võrgupiirkonna laiendamiseks võrku ühendada ka vanemate HUAWEI Wi-Fi ruuteritega (millel on nupp H).

Kaitske enda võrku lahendusega Huawei HomeSec™
TEE (Trusted Execution Environment) ja Harmony Microkerneli toetatud AX3 loob põhiprotsessoris turvalise ala tarkvara ja riistvara kasutamiseks, mis aitab kaitsta andmeid. Ruuteril on ka CC EAL5 sertifikaat mis tähendab, et seda on võimalik turvaliselt kasutada ka kaubanduslikus keskkonnas, sest tagatud on seadmete kõrge turvalisus.

Tagasi

  • Liidesed

    LAN (RJ45) 10/100/1000
    WiFi standardid IEEE 802.11a
    , IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11ax
  • Mõõtmed

    kaal 403 g
    kõrgus 3,97 cm
    laius 15,92 cm
    sügavus 22,5 cm
  • Üldised parameetrid

    tootja Huawei
    võrguseadme tüüp WiFi ruuter
    värv valge

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.