Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Nutikell Huawei Watch GT 2 Pro

Nutikell Huawei Watch GT 2 Pro
  • Nutikell Huawei Watch GT 2 Pro
  • Nutikell Huawei Watch GT 2 Pro
  • Nutikell Huawei Watch GT 2 Pro
  • Nutikell Huawei Watch GT 2 Pro
  • Nutikell Huawei Watch GT 2 Pro
  • Nutikell Huawei Watch GT 2 Pro
  • Nutikell Huawei Watch GT 2 Pro
  • Nutikell Huawei Watch GT 2 Pro

Nutikell Huawei Watch GT 2 Pro

Tootekood: 55025792 Tootja: Huawei
189.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Saa tuttavaks uue elegantsiga

Kulumiskindel safiirist kella klaas sobitub titaanraamiga luues kerge ja tugeva disaini. Läikiv ja nahasõbralik keraamiline tagaosa tagab mugava kandmise. Kvaliteetselt valmistatud HUAWEI WATCH GT 2 Pro paljastab rafineeritud maitse koos kunsti ja tehnoloogia ideaalse tasakaaluga.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Naudi looduse saladusi
Tõsta randmeosa üles, saad teada päikesetõusu, -loojangu, -kuutõusu ja -loojangu ajad ning seejärel saad valmistuda seiklusteks õues. Veelgi enam, 8 tüüpi kuufaasid nagu noorkuu, täiskuu, esimese veerandi kuu jne ja tõusulained võimaldavad sul jälgida taevast ja nautida mööduva aja vaatlemise romantikat.

Disainitud vastavalt sinu stiilile
Vali taustapilt üle 200 valiku hulgast, nii et see sobiks alati sinu päeva stiiliga. Naudi lõputut rõõmu kella taustadega või loe reaalajas andmeid otse funktsionaalselt kella taustalt.

Suusatamine ja lumelauasõit
HUAWEI WATCH GT 2 Pro pakub põhjalikke andmeid, nagu näiteks pulss, keskmine kiirus, maksimaalne kalle, rada ja vahemaa murdmaasuusatamiseks, suusatamiseks ja lumelauaga sõitmiseks suusaväljal. Pealegi võid saada ka häälteateid, kui mõni näitaja ületab tavamäära. Hea kaaslane sinu suurepärase tasakaalu säilitamiseks kiirel kiirusel.

Personaalne golfitreener
Uus golfirežiim suudab arukalt analüüsida löögiasendit ja pakkuda viiteid kiiruse ja sageduse parandamiseks. Leia oma parim rütm ja ole proff tõhusamal viisil.

100+ treeningrežiimi
Nutikas kell, mis toetab täpset andmete jälgimist enam kui 100 treeningrežiimi jaoks, sealhulgas 17 professionaalset ja 85 kohandatud treeningut, mis aitab jälgida kogu liikumist. Lisaks on hääljuhendusega rohkem kui 10 jooksukursust, et anda rohkem soovitusi parema treeningu jaoks.

VO2Max
VO2max on maksimaalse hapnikutarbimise määr, mida mõõdetakse järkjärgulise treeningu ajal.VO2max tarbimine kajastab kardiorespiratoorset võimekust ja vastupidavust treeningu sooritamisel.

Veel üks navigaator, mis juhib sind alguspunkti
Funktsioon tagasitee (Route Back) salvestab sinu marsruudi ja kasutab GPS-i sinu asukoha täpsemaks märkimiseks. Kui GPS-signaal on liiga nõrk, saadab see hoiatusi. Sellisel juhul saad salvestatud reisimarsruuti kasutada reaalajas kontrollimiseks ja tagasitee leidmiseks.

Ole kursis ootamatu ilmamuutusega
Õhurõhu järsk muutus kaasneb alati tõsiste ilmadega. Sisseehitatud kõrgusbaromeeter tuvastab õhurõhu muutused reaalajas, et sulle meeldetuletusi anda, et saaksi alati olla valmis oma reisideks või väliseiklusteks.

Täpne jälgimine, madalam tarbimine
Uuendatud valgusdioodid ja tagaküljel asuv esmaklassiline välisklaas teevad koostööd energiasäästu algoritmiga, mis vähendavad tõhusalt energiatarvet, mõõtes täpselt SpO2 või pulssi, mis tagab ühe laadimisega pikema kaitse.

Vere hapnikuga küllastumise määr
Toetab intelligentset ühekordset SpO2 taseme mõõtmist, nii saad tuvastada vere hapniku taset töötades või ronides.

Teaduslik une jälgimine
HUAWEI TruSleep™ 2.0 abil saab sinu HUAWEI WATCH GT 2 Pro teaduslikult jälgida ja diagnoosida kuut levinumat uneprobleemi tüüpi, pakkudes samal ajal soovitusi parema puhkamise jaoks. Ja kui magad, jälgib kell sinu pulssi, analüüsib sinu hingamist ja annab hinnangu üldisele unekvaliteedile.

Vabane stressist
Suur töökoormus ja kiire elutempo panevad mõnikord inimese surve alla. HUAWEI TruRelax™ tehnoloogial põhinev HUAWEI WATCH GT 2 Pro pakub kogu päeva kestvat stressi jälgimist ja hoolitseb sinu tervise eest ööpäevaringselt. Püüa teha hingetreeninguid, et stressi alandada ja meeleolu õigel ajal reguleerida.

24-tunnine pulsi tuvastamine
HUAWEI TruSeen™ 4.0+ jälgib täpselt sinu pulssi ja annab arukaid meeldetuletusi, kui sinu pulss ületab või on alla normi. Olenemata treeningutest või magamisest, tuvastab kell sinu pulssi õigeaegselt, et pakkuda sulle kaitset kogu päeva.

Juhtmevaba laadimine, tõhus elu
Kuni 2-nädalane aku kestvus tagab sulle tõhusaks tööks pideva energia. 5-minutilise juhtmevaba kiirlaadimisega saad seda kasutada 10 tundi. Samuti toetab see telefoniga pöördlaadimist, kui laadijaid pole.

Kaugjuhtimispult
Telefoni sinna asetades saad siiski teha foto hõlpsalt ja kindlalt lihtsalt kella puudutades.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Huawei
    värv roostevaba, hall
    kaitseaste 5ATM
    veekindel kuni 50 m
    vahetatav rihm Jah
  • Kell

    kella tüüp nutikell
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 1,39 "
    ekraani resolutsioon
    454x454
  • Mõõtmed

    kaal 52 g
    kõrgus 1,14 cm
    laius 4,67 cm
    sügavus 4,67 cm
  • Aku

    juhtmevaba laadimine Jah
  • Tervise ja aktiivsuse jälgimine

    pulsi mõõtmine randmelt
    maksimaalse hapnikutarbimise mõõtmine (VO2 max)
    Jah
  • Funktsioonid

    GPS
    Jah
    sensorid valgussensor, güroskoop, GPS, GLONASS, aktseleromeeter, pulsiandur, geomagneetiline sensor
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.