Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

3D 55" nõgus Ultra HD 4K LED LCD-teler, Samsung

3D 55" nõgus Ultra HD 4K LED LCD-teler, Samsung
  • 3D 55" nõgus Ultra HD 4K LED LCD-teler, Samsung
  • 3D 55" nõgus Ultra HD 4K LED LCD-teler, Samsung
  • 3D 55" nõgus Ultra HD 4K LED LCD-teler, Samsung
  • 3D 55" nõgus Ultra HD 4K LED LCD-teler, Samsung

3D 55" nõgus Ultra HD 4K LED LCD-teler, Samsung

Tootekood: UE55HU8500TXXH Tootja: Samsung
2999 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Vapustav UHD-sisu vaatamine elutruude ja elavate värvidega 

• Vapustav UHD-sisu vaatamine elutruude ja elavate värvidega 
• UHD-ülesskaleerimine täiustab vaatamiskvaliteeti 
• Üksikasjalikum pilt, mis on loodud UHD-eraldusvõime jaoks 
• Neli korda suurem eraldusvõime kui täiskõrglahutuse puhul

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Vapustav UHD-sisu vaatamine elutruude ja elavate värvidega 

Tänu funktsioonile Color Brilliance näete kõike täpselt nii, nagu loodus on selle loonud. Toone reprodutseeritakse hämmastava täpsusega, nagu oleksite ise kohal. Kõik ekraanil nähtav on ere ja rikkalik. Värvid ärkavad ellu kauni intensiivsusega ning pildid näivad loomulikud ja elutruud. Nüüd saate sukelduda elavasse ja tõeliselt säravasse UHD-sisu vaatamisse. 

UHD-ülesskaleerimine täiustab vaatamiskvaliteeti 

Tänu Samsungi UHD-pilditöötlusmootorile saate nautida mitmesugust sisu, mille pildikvaliteet on ligilähedane UHD-le, isegi kui see ei pärine UHD-allikast. Samsungi uuenduslik töötlusviis parandab telesaadete ja filmide ning ka nõudevideote ja muu sisu edastust. See tähendab, et see ei töötle üksnes selgeid 4K-eraldusvõimega UHD-allikaid, vaid teisendab ka madala eraldusvõimega sisu sellisele selgustasemele, et see näeb välja peaaegu nagu ultrakõrglahutus. 

Üksikasjalikum pilt, mis on loodud UHD-eraldusvõime jaoks 

Samsungi kaasaegne UHD tuhmistamise tehnoloogia toob teieni UHD-sisu vaatamisel kontrastsuse ja värvide täiusliku taseme. UHD kõrgem eraldusvõime tähendab ka seda, et pilti tuleb väga detailse kujutise saamiseks rohkem töödelda. Seetõttu ongi välja töötatud Samsungi UHD tuhmistamise tehnoloogia, et töödelda musti ja valgeid võimalikult optimaalselt ning toota erksamaid värve. 

Neli korda suurem eraldusvõime kui täiskõrglahutuse puhul 

Ultrakõrglahutusega vaatamine tähendab, et näete pisimaidki detaile ekraanil selgemini kui kunagi varem. Teie Samsungi UHD-teleri eraldusvõime on neli korda suurem kui täiskõrglahutuse puhul ning värvid on täpsed ja tõetruud. Nautige pilti, mida on optimeeritud suurema selguse ja detailsuse tagamiseks, kui eales nähtud. 

Clear Motion Rate minimeerib liikumisest tingitud hägusust 

Tänu Samsungi kaasaegsele tehnoloogiale Clear Motion Rate (CMR) edastatakse ka kiireid stseene selgelt. Kõrgem CMR-i tase tähendab selgemat pilti ja vähem liikumisest tingitud hägusust, nii et saate nautida märulifilme, spordisaateid ja muudki meelelahutust parimal kujul. Seda tehnoloogiat võimaldavad paneeli täiustatud värskendussagedus, pildiprotsessori kiirus ja tagantvalgustuse tehnoloogia. See tähendab selgelt paremat vaatamist. 

Tulevikuks valmis 

Teleritehnoloogia areneb pidevalt, nii ka Samsungi UHD-teler. UHD Evolution Kiti* abil saab Samsungi UHD-telerit värskendada, et see ühilduks tulevaste UHD standarditega, ilma et peaksite ostma uue teleri. Olge funktsiooniga Future Ready* valmis tulevasteks UHD standarditeks. 
* UHD Evolution Kiti müüakse eraldi. 
* See funktsioon põhineb praegusel UHD ühenduvusel, edastusstandarditel ja Blu-ray standardimisalgatustel. 

Kaasahaarav pilt, mis justkui hõljuks õhus 

Tänu Samsungi Aero disainile saate nautida pilti, mis on kaasahaaravam ja nauditavam kui eales varem. Aero disainiga alus tõstab pilti, jättes mulje, nagu see hõljuks õhus, ja toob seeläbi meelelahutuse esiplaanile. Looduslikud materjalid ja esmaklassilised detailid annavad kokku elegantse väljanägemisega teleri, mida on uhke omada, ja madal sisseehitatud kõlar edastab esmaklassilist heli. 

Suurepärane multitegumtöö funktsiooniga Multi-Link Screen (Quad) 

Samsungi funktsioon Multi-Link Screen viib teie meelelahutuskogemuse täiesti uuele tasandile, võimaldades vaadata korraga mitut ekraani. Funktsiooniga Multi-Link Screen (Quad) saate kasutada UHD-ekraanil üheaegselt kuni nelja ekraani just nii, nagu ise soovite. See tähendab, et saate vaadata ühel ekraanil otsesaadet ning sirvida teisel teenust On TV. Ülejäänud kahel ekraanil võite aga vaadata videolõike YouTube'ist ja otsida samal ajal täiendavat sisu, mida vaadata. Saate tunda rõõmu nelja UHD-teleri üle ühes. 
* Multi-Link Screeni kasutamine võib olenevalt piirkonnast või territooriumist erineda. 
* Funktsioonid võivad olenevalt telerimudeli tehnilistest näitajatest erineda. 

Teie teler mõistab täislausetest koosnevat kõnet 

Tänu Samsungi uusimale häälsuhtlusfunktsioonile saate juhtida telerit rohkem kui vaid ühesõnaliste käsklustega. Kui soovite vaadata mõnd filmi, siis öelge lihtsalt „otsi” ning seejärel filmi pealkiri ja sõna „film”. Kui tahate vaadata telekanalit 7, öelge lihtsalt „kanal 7”. Veebisaidi külastamiseks öelge lihtsalt selle veebiaadress. Hääle abil saab otsida ka ilmaandmeid, spordiuudiseid ja börsiteavet* ning avada rakendusi, nagu YouTube. 
* Häälsuhtluse jaoks on vaja Samsungi rakendust Smart Control. 
* Hääljuhtimine pole kõikides keeltes, murretes või piirkondades saadaval. 
* Toimivus erineb olenevalt keelest, hääldusest, häälest ja ümbritsevast müratasemest. 
* Ilma-, spordi- või börsiteabe otsingu jaoks lubatud häälsuhtlus ei pruugi olla mõnes piirkonnas saadaval. 

Öelge märksõna, et see häälsuhtluse abil leida 

Tänu Samsungi uusimale häälsuhtlusfunktsioonile saate juhtida telerit ja leida otsitava, öeldes vaid sõna. Kui soovite vaadata mõnd filmi, klõpsake lihtsalt ekraanil otsingunuppu ja öelge filmi pealkiri. Soovitud rakenduse, nt YouTube'i, avamiseks öelge lihtsalt selle nimi. Veebisaidi külastamiseks öelge lihtsalt selle veebiaadress. Samsungi põhjaliku häälsuhtluse abil on see lihtne. 
* Häälsuhtluse jaoks on vaja Samsungi rakendust Smart Control. 
* Hääljuhtimine pole kõikides keeltes, murretes või piirkondades saadaval. 
* Toimivus erineb olenevalt keelest, hääldusest, häälest ja ümbritsevast müratasemest. 

Juhtige oma telerit hõlpsasti häälkäskluste abil 

Tänu Samsungi uusimale häälsuhtlusfunktsioonile saate juhtida telerit vaid lihtsate häälkäskluste abil. Pääsete oma hääle abil juurde paljudele teleri funktsioonidele, näiteks saate valida kanalit, muuta helitugevust või teleri välja lülitada. Lisaks on olemas ka lihtsad häälkäsklused, mille abil saate soovitud sisu esitada ja peatada. 
* Häälsuhtluse jaoks on vaja Samsungi rakendust Smart Control. 
* Hääljuhtimine pole kõikides keeltes, murretes või piirkondades saadaval. 
* Toimivus erineb olenevalt keelest, hääldusest, häälest ja ümbritsevast müratasemest. 

Lihtsam viipejuhtimine sõrme- ja käeviibete abil 

Samsungi uusima viipejuhtimisfunktsiooniga ei saa te üksnes telerit käeliigutustega juhtida, vaid kasutada ka lihtsaid sõrmeviipeid. Täiustatud viipejuhtimine tuvastab ka sõrmeliigutused, nii et kanali või helitugevuse valimiseks, rakenduste laadimiseks, veebilehtede kerimiseks ja Smart Hubis navigeerimiseks piisab vaid sõrmest. 
* Viipejuhtimisfunktsiooni kasutamiseks on vaja telerikaamerat (müüakse eraldi). 
* Toimivus erineb olenevalt ümbritseva keskkonna heledustasemest. 

Kiirem meelelahutus tänu kiiremale käivitumisele 

Nüüd pääsete oma meelelahutusele juurde kiiremini kui kunagi varem. Kiirkäivitus tähendab, et teie Samsungi Smart TV käivitub vähem kui kahe sekundiga. See toimub palju kiiremini kui 2013. aasta Samsungi Smart TV puhul, nii et peate ootamisele vähem kulutama ning saate nautida pikemat vaatamisaega kui eales varem. Mõelge vaid – kõik need säästetud sekundid annavad ju kokku suure ajavõidu. Te ei pea enam teleri sisselülitumise ajal oma aega raiskama. 

Lihtne puuteplaat ja viipejuhtimine teie telerile 

Teleri juhtimine on Samsung Smart Controli abil palju intuitiivsem. Puuteplaadi abil saate lehitseda Smart Hubi paneele ja kerida alla veebilehti ning kaugjuhtimispuldi suunamisega saate kasutada viipejuhtimist ekraanikursori liigutamiseks, et hõlpsasti navigeerida ja teksti sisestada. Kasulikud videote esitamise juhtnupud aitavad teil nautida filme, telesaateid ja muud sisu, mille olete alla laadinud või mida voogesitate nõudmisel. 

Värskendatud Smart View ühendab teie teleri, seadmed ja sisu 

Samsungi uusim rakendus Smart View 2.0 hõlbustab sisu nautimist just nii, nagu teile meeldib. Koduvõrgu abil saate edastada otsesaateid nutitelefoni või tahvelarvutisse ning kasutada mobiilsideseadet teleri kaugjuhtimispuldina. Pääsete Smart TV-s olevale sisule juurde ja saate seda nautida ka nutitelefoni või arvuti kaudu, kasutades Smart Hubi multimeediumipaneeli. Seda on lihtne kasutada, nii et teil jääb üle vaid nautida. 
* Seadistamiseks peavad teie teler ja mobiilsideseade olema ühendatud sama võrguga (pääsupunktiga). 
* Toetatud funktsioonid võivad olenevalt operatsioonisüsteemist ja seadmest erineda. 

Vaadake oma mobiilsideseadme sisu kiiresti ja lihtsalt suurel ekraanil 

Oma uue Samsungi Smart TV-ga saate nautida mobiilsideseadmete sisu kiiresti ja hõlpsasti suuremal ekraanil. Samsungi täiustatud ekraanipeegeldustehnoloogia teeb toimingu lihtsaks, nii et teleri allikat pole vaja vahetada. Avage lihtsalt oma mobiilsideseadmes teavituste paneel, valige ekraanipeegelduse ikoon ja seejärel valige teler. See on kõik, mida peate tegema rakenduste, mängude ja muu sisu nautimiseks täissuuruses teleris. 

Võimas neljatuumaline protsessor paremaks jõudluseks 

Tänu võimsale neljatuumalisele protsessorile pakub teie Samsungi Smart TV täiustatud jõudlust. Erinevust märkate kohe – nii kiirema multitegumtöö, sisu ja veebisirvimise vahel ümberlülitumise kui ka sujuva suhtluse näol. Sellise lisajõu abil on teie meelelahutuskogemus palju nauditavam ning ootamisaega vähem ja vaatamisaega rohkem. 

Nautige mõnusaid mänge teleris ilma konsoolita 

Nüüd pole teil kodus põnevate mängude nautimiseks enam mängukonsooli vaja. Saate mängida uusimaid huvitavaid mänge otse oma Samsungi Smart TV-s. Avastage mänge uue Smart Hubi mängupaneeli kaudu, mille kategooriate hulka kuuluvad näiteks ralli, sport, märul ja peremängud. Mängupuldina saate kasutada kas või oma Samsung Smart Controli või ühilduvat mobiilsideseadet. Nautige mängupaneeli abil rohkem perekeskset aega. 

Tähtsa matši põnevus jalgpallirežiimi abil 

Jalgpallirežiim tõstab väljakumuru roheluse ja kõik muud staadioni värvid elavalt esile. Võimas ruumilise heli efekt võimaldab teil kogu põnevust kuulda. Kui lülitate jalgpallirežiimi sisse, hakkab see kogu tegevust automaatselt telerisse salvestama*. Kui helis toimub muutus, näiteks rahvas hõiskab või skoor muutub, oskab see automaatselt tähtsad hetked salvestada, et saaksite neid hiljem vaadata. Kordumatu jalgpallielamuse saamiseks oma kodus saate esitada üheaegselt nii otse- kui ka salvestatud mänge. 
* Personaalse videosalvesti funktsioon ja sotsiaalvõrgustikes jagamine on saadaval ainult Smart DTV mudeli puhul. 
* Personaalse videosalvesti aktiveerimiseks on vajalik kõvaketas. 

Tähtsa matši põnevus jalgpallirežiimi abil 

Jalgpallirežiimis tundub, nagu viibiksite ise matšil. Jalgpallirežiim tõstab väljakumuru roheluse ja kõik muud staadioni värvid elavalt esile. Võimas ruumilise heli efekt võimaldab teil kogu põnevust kuulda. Paremaks vaateks saate ekraani valitud alasid koguni lähemale suumida. Vaid ühe nupuvajutusega saate nautida oma lemmikspordialasid koos kõigi sõpradega.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 55" / 140 cm
    ekraani tehnoloogia
    3D LED LCD
    ekraani resolutsioon
    3840х2160 4K UHD
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
    seadmete ühilduvussüsteem Anynet+ (HDMI-CEC)
  • Pildiparandus

    pildiparanduse süsteemid Mega DCR, UHD Dimming
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    60 W
    helitehnoloogiad Dolby MS11, DTS Studio Sound DNSE+, DTS Premium Sound 5.1
  • Liidesed

    HDMI 4 tk
    kõrvaklappide väljund Jah
    optiline väljund Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    USB-A 2.0
    3 tk
    WiFi Jah
  • Mõõtmed

    kaal
    23,8 kg
    kaal ilma jalata 20,2 kg
    laius 123,26 cm
    kõrgus 76,76 cm
    sügavus 30,79 cm
    kõrgus ilma jalata 72,3 cm
    sügavus ilma jalata 9,29 cm
  • Üldised parameetrid

    tootja Samsung
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.