Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

3D Max 46" Full HD LED DesignLine teler, Philips

3D Max 46" Full HD LED DesignLine teler, Philips
  • 3D Max 46" Full HD LED DesignLine teler, Philips
  • 3D Max 46" Full HD LED DesignLine teler, Philips
  • 3D Max 46" Full HD LED DesignLine teler, Philips
  • 3D Max 46" Full HD LED DesignLine teler, Philips
  • 3D Max 46" Full HD LED DesignLine teler, Philips
  • 3D Max 46" Full HD LED DesignLine teler, Philips

3D Max 46" Full HD LED DesignLine teler, Philips

Tootekood: 46PDL8908S/12 Tootja: Philips
1999 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Erinevus on märgatav!
See on rohkem kui televisioon – uuenduslik kunst

Philipsi DesignLine'i uudset hõljuvat klaasi meenutavat kujundust ei ole võimalik sõnadesse panna. Või on? Meenuvad sellised sõnad nagu pilkupüüdev, uuenduslik ja ülivõimas. Ja ka hämmastav...

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Klaasitahvlit meenutav kujundus
Meie uuenduslik klaaspaneel annab uue tähenduse sellele, kuidas te oma telerit vaadate - ja kuidas teie teler välja näeb. Üle klaaspinna voolav ruudustik muutub tumedast heledaks - rõhutades teleri hõljuvat efekti. Nõjatage teler vastu seina pööningul, pange antiikesemete sekka talumajas või riputage see koos moodsa kunstiga üles galeriisse - see tunneb end alati koduselt, olenemata sellest, kus ta paikneb.

Kinnituslahendus
Olenemata sellest, kas otsustate oma uue teleri nõjatada vastu seina, üles riputada või seina najale püsti seisma panna - on olemas üks teie vajadustele vastav kinnituslahendus. Kõvakattega põrandatega interjööride jaoks oleme loonud servakaitsme, mis toimib puhvrina põranda ja klaastahvli vahel. Kas pole mugav? Philipsi geniaalne seinakinnituse lahendus Simply Straight tähendab, et te ei pea teleri ülesriputamisel muretsema täpsete mõõtmiste pärast - see leiab iga kord intuitiivselt õige koha.

Kaabliümbris
Meie ainus kaabliümbris kogub kõik teie juhtmed ühte laitmatusse kimpu. Kompaktne kaabliümbris on loodud jääma märkamatuks - järgib teleri taha jäävaid piirjooni, et nähtav segadus oleks väiksem.

Kolmekülgne Ambilight 3 XL
Tänu sellele patenteeritud Philipsi tehnoloogiale tundub teie ekraan palju laiem – ja teie vaatamiselamus kaasahaaravam, sest see heidab kolmel teleri ekraani küljel eriti laia valguskuma ümbritsevale seinale. Värvid kohanduvad automaatselt vastavalt ekraanil kuvatavale pildile. Tänu seinaga kohandumise funktsioonile sobib valguse värv suurepäraselt teleripildiga, sõltumata seina värvist. Võite oma elamust kohandada erinevate seadete abil vastavalt oma vaatamiseelistusele.

Perfect Pixel HD
Teler toob teieni täiustatud võbelusevaba ning konkurentsitult teravaima ja selgeima pildi. Iga piksli olekut parandatakse vastavalt sellele, kuidas see ümbritsevate pikslitega sobib. See toob teieni ainulaadse kombinatsiooni teravusest, loomulikest detailidest, külluslikest värvidest, ülimast kontrastist ja sujuvast elutruust liikumisest.

1400 Hz Perfect Motion Rate
Et pildi liikumine näiks täpne, sujuv ja loomulik, lõi Philips PMR-i – meie standard liikuva pildi teravuse mõõtmiseks. Perfect Motion Rate on meie ainulaadse videotöötluse, sekundis näidatavate kaadrite arvu ja iga kaadri värskendussageduse, täiustatud tuhmistamisvõimaluste ja tagantvalgustuse tehnoloogia ühine tulemus. Suurem PMR-arv tähendab suuremat kontrastsust ja selgemaid liigutusi, teie jaoks tähendab see parimat pilti.

Sisseehitatud Wi-Fi
Tänu Philipsi nutitelerisse sisseehitatud Wi-File käib ühenduse loomine teie koduvõrguga kiirelt ja lihtsalt, võimaldades teile juurdepääsu sisumaailmale või jagada juhtmevabalt kodus.

Smart TV võrgurakendused
Avastage seda, mis jääb tavateleri piiridest välja. Laenutage ja voogedastage veebipõhistest videokauplustest filme, videosid, mänge jpm otse oma telerisse. Vaadake tagantjärele oma lemmikkanalite saateid ja nautige Smart TV rikkalikku võrgurakenduste valikut. Võtke ühendust pere ja sõpradega Skype™-i või suhtlusvõrgustiku vahendusel. Või ... lehitsege lihtsalt internetti!

Energia
Philips on töötanud palju aastaid energiatõhususe kallal. Selle tulemusena on saanud enamik Philipsi toodetest rohelise energiamärgise. Mida rohelisem märgis, seda madalam energiatarve ja väiksem elektriarve ning seda keskkonnasõbralikum on toode.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 46" / 117 cm
    ekraani tehnoloogia
    3D LED LCD
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
    heledus
    450 nitti (cd/m²)
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
    seadmete ühilduvussüsteem
  • Pildiparandus

    pildiparanduse süsteemid Perfect Pixel HD Engine, Micro Dimming, 1400 Hz Perfect Motion Rate, Kohalik kontrast, Perfect 3D Natural Motion, Ülikõrge lahutusvõime
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    30 W
    helitehnoloogiad 3D wOOx, HD Stereo, Auto Volume Leveller, Clear Sound, Incredible Surround, Pure Bass
  • Liidesed

    HDMI 4 tk
    kõrvaklappide väljund Jah
    USB-A 2.0
    3 tk
    WiFi Jah
  • Mõõtmed

    kaal
    26 kg
    laius 104,9 cm
    kõrgus 104,9 cm
    sügavus 3,95 cm
  • Üldised parameetrid

    energiaklass
    A
    tootja Philips
    eriomadused Ambilight 3 XL
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.