Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Nutitelefon G2, LG / 16 GB

Nutitelefon G2, LG / 16 GB
  • Nutitelefon G2, LG / 16 GB
  • Nutitelefon G2, LG / 16 GB
  • Nutitelefon G2, LG / 16 GB
  • Nutitelefon G2, LG / 16 GB
  • Nutitelefon G2, LG / 16 GB
  • Nutitelefon G2, LG / 16 GB
  • Nutitelefon G2, LG / 16 GB
  • Nutitelefon G2, LG / 16 GB
  • Nutitelefon G2, LG / 16 GB
  • Nutitelefon G2, LG / 16 GB
  • Nutitelefon G2, LG / 16 GB
  • Nutitelefon G2, LG / 16 GB
  • Nutitelefon G2, LG / 16 GB

Nutitelefon G2, LG / 16 GB

Tootekood: LGD802.A6BAWH Tootja: LG
459.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Teilt õppides 
LG G2 nutitelefon võimsa 2,26 GHz neljatuumalise protsessori ja 5,2-tollise Full HD IPS ekraaniga. 

• 2,26 GHz QualComm Snapdragon™ 800 tuumaline protsessor 
• 5,2 Collu Full HD IPS ekraan 
• 13 megapikslise kaameraga koos OIS 
• Instinktiivne disain täiustatud tagumise klahviga

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

DISAIN, MIS AMMUTAB INSPIRATSIOONI TEIST 
G2 on kogemusest lähtuv dünaamiline nutitelefon, mis sobib paljudele erinevatele kasutajatele. See ühendab oma töös esmaklassilise riistvara, muljetavaldava instinktiivse disaini ning ainulaadsed ja intuitiivsed kontekstist lähtuva kasutuskogemusega funktsioonid. Alates sotsiaalvõrgustikega ühendatud nooremast põlvkonnast, kes kasutavad telefoni selle kiiruse ja jagamisvõimaluste pärast, lõpetades sihikindlate professionaalidega, kes võtavad selle tõhusatest omadustest viimast oma õitsevale karjäärile pühendudes, ning perele keskendunud inimestega, kes jäädvustavad telefoni täiustatud kaameraga iga meeldejääva hetke – G2 on telefon kõigi jaoks. 

INSTINKTIIVNE DISAIN TÄIUSTATUD TAGUMISE KLAHVIGA 
Laske end kütkestada kaasahaaraval vaatamiskogemusel otse teie peopesas. G2 esmaklassiline ja minimalistlik disain hõlmab intuitiivse sõrmepuudutusega tagumist sisseehitatud klahvi ja õhukest astmelise disainiga akut, mis tagavad ergonoomilise pihkusobivuse. 

5,2-TOLLINE TÄISKÕRGLAHUTUSEGA IPS-EKRAAN 
Vaadake pilte erksate värvidega ja selgelt. G2 5,2-tolline täiskõrglahutusega IPS-ekraan võimaldab esmaklassilist vaatamiskogemust elutruude värvide, selge teksti ja üksikasjadega ning kinoliku 16:9 kuvasuhtega. Selle külluslik 400-piksline eraldusvõime kuvab iga üksikasja ning täiskõrglahutusega IPS-ekraan toob heledad valged toonid teieni täpsemalt ja elutruumalt, valgustamata seejuures pilti üle ning väsitamata silmi. Pole vahet, kas vaatate täiskõrglahutuses loodussaadet, imetlete portreed tõelise taevasina taustal või otsite poest täiuslikku punast tooni kingi – G2 tagab tõetruu pildi kõigest, mida vaatate. 

13MP TÄIUSTATUD KAAMERA 
G2-ga pole vaja selgete piltide ja sujuvate videote jäädvustamiseks kindlat kätt. Selle suure eraldusvõimega 13 Mpx kaamera on varustatud erilise optilise pildi stabiliseerimise (OIS) tehnoloogiaga, mis stabiliseerib kaamera hoidmise ajal fookust, tänu millele on fotod vähem hägusad ja videotes vähem värinat. See funktsioon aitab ka öisel pildistamisel. Väiksem valguse hulk nõuab pikemat säriaega, mis suurendab pilti hägustava liikumise võimalust, kuid OIS-iga saate jäädvustada suurepäraseid pilte hämarates tingimustes ka siis, kui kaamera täiuslikult paigal ei püsi. Lisaks käivitab mitmepunktiline automaatfookuse funktsioon kiire ja täpse üheksa punktiga teravustamise mitme näo ja liikuvate objektide jäädvustamiseks ning ülisuure eraldusvõime tehnoloogia Super Resolution võimaldab teil suumida lähemale, ilma et kaotaksite kvaliteedis, kindlustades üksikasjalikud ja selged pildid tavalisest 16 korda suurema suumiga. 

KVALITEETNE HELI 
Iga heli taga on palju üksikasju ning kvaliteetne heli võimaldab teil neid kõiki kuulata ja jäädvustada. See omadus mõjutab heli samal moel, nagu suur eraldusvõime mõjutab pilti – pakkudes suuremat selgust ja tõetruudust ei jää teil enam kunagi kuulmata või jäädvustamata bassiheli sügav toon, vokaali peened nüansid või võimsa akordi sume kokkukõla. G2 pakub kvaliteetset heli nii salvestamisel kui ka kuulamisel, moondamata Studio Masteri faile ning toetades 24-bitist 192 kHz kvaliteetset FLAC- ja WAV-failide taasesitust. Lisaks on telefonil G2 mitmemikrofoniline salvestusfunktsioon koos täiustatud mürasummutusega, mis jäädvustab ja salvestab heli selgelt ka mürarikkas keskkonnas. Nautige oma muusikat ja salvestisi suure eraldusvõimega heliga nii, nagu need on kuulamiseks mõeldud. 

SNAPDRAGONI 2,26 GHZ NELJATUUMALINE PROTSESSOR 
Nautige siidjalt sujuvat graafikat, kui vaatate videot või mängite mänge, sirvige kiiremini veebi ning lülituge viivitusteta mitme rakenduse vahel. Ükskõik kuidas otsustate oma G2 kasutada, selle Qualcomm Snapdragoni kiibistikuga 2,3 (2,26) GHz neljatuumaline protsessor tagab teile ühtlasema kasutuskogemuse. Jagades toiminguid tõhusalt oma nelja tuuma vahel suudab G2 korraga mitut protsessi hõlpsasti töös hoida, mille tulemus on kuni 50% suurem graafiline jõudlus ja kiirem protsessoritöö. 

KAUAKESTEV AKU 
G2 3000 mAh SiO+ aku pakub stiilis järeleandmisi tegemata üllatavat võimsust, tänu millele saate terve päeva katkematult tegutseda ning sealjuures ka hea välja näha. Aku astmeline disain ja silikoonanood võimaldavad suurt akumahtu ja tõhusust ning eriti õhukest disaini, võrreldes tavaliste liitiumioonakudega. Lisaks säästab akule lisatud GRAM-kiibistik tänu 20% väiksemale toitetarbele aku kasutusaega. 

KÜLALISE REŽIIM 
Te ei kasuta oma telefoni alati tingimata ise – külalise režiim võimaldab teil seadistada kasutuskogemuse enda või külalise jaoks ning otsustada, milliste rakenduste ja funktsioonide kasutamine on erinevates režiimides lubatud. Selle funktsiooniga saate valida käsitsi endale ja külalisele, nt lapsele või sõbrale, avaekraani ning luua sellele kasutajale eraldi mustrilukud. Nii saate jagada oma telefoni, millal iganes soovite, ning telefoni sisu ja seaded püsivad täpselt sellistena, nagu need olid. 

HELI SUUMIMINE 
Heli suumimine võimaldab teil video salvestamisel soovitud heliallikale keskenduda. Nii kuulete seda pärast taasesituse käigus selgemini. See ainulaadne lahendus kasutab kolme stereomikrofoni, mis võimendavad vastavast nurgast tulevat heli ning vaigistavad ümbritsevat müra, tänu millele saate suumida sisse helisid, mida soovite kuulda, ning hajutada neid, mida ei soovi. 

FUNKTSIOON TEXT LINK 
Teabe edastamine tekstina mõnesse teise rakendusse võib olla keeruline – sisu meeldejätmine, seadmest õige rakenduse leidmine ja teabe õigel moel salvestamine on väljakutsuv ülesanne. Tekstilingi funktsioon Text Link muudab mugava lingi kaudu lihtsaks otse tekstsõnumites edastatud teabe põhjal sündmuste kalendrisse salvestamise, veebis otsimise või kaardi kuvamise. Nüüd on mugavus tõesti vaid ühe puute kaugusel. 

KIIRE KÄIVITUS 
Ei ole vaja muud, kui lihtsalt toksata. Toksake telefoni G2 kaks korda, et selle ekraan õrnalt sisse lülitada, ilma et peaksite telefoni kätte võtma või toitenuppu vajutama. G2 tuvastab liigutuse ja lülitab ekraani sisse. Kui teie käed on hõivatud või teil jagub energiat vaid paari toksamise jaoks, siis aitab G2 teil jõudu kokku hoida. 

ÜHENDAMISFUNKTSIOON PLUG & POP 
Soovite muusikat kuulata? Lihtsalt ühendage kõrvaklapid. Olete valmis faile sünkroonima? Ühendage USB-kaabel. Ühendamisfunktsiooniga Plug & Pop kuvab G2 teile intuitiivselt nende funktsioonide ikoonid,mis vajavad kõrvaklappe või USB-kaablit, kui need telefoniga ühendate, võimaldades teil nii soovitud rakendusi kiiremini kasutada. 

KAHEKORDNE SALVESTAMINE/KAHEKORDNE KAAMERA 
Jäädvustage ka ennast pildile, isegi kui seisate kaamera taga. Kahekordse salvestamise / kahekordse kaameraga saate käivitada samaaegselt nii esi- kui tagakaamera ning jäädvustada korraga nii ennast kui ka kaamera ees seisvat objekti. See lõbus funktsioon toimib nii foto- kui ka videokaameraga ning kasutades pilt pildis tehnoloogiat lisab see teie näo mis tahes fotole või videosse, mida jäädvustate. 

JÄLGIMISSUUM 
Teravustage oma lemmikobjekt, kaotamata seejuures suurt pilti. Jälgimissuumi funktsiooniga Tracking Zoom saate luua pilt pildis kaadriga ainulaadseid videoid, mis tõstavad esile teie valitud objekti liikumised, hoides samal ajal ka ülejäänud stseeni kaadris. See funktsioon keskendub teie valitud objekti liikumisele ning jälgib tema tegemisi eraldi paanil, mis asub taustavideo peal. 

SUUMIGE JÄLGIMISEKS 
Jälgimiseks suumimise funktsioon Zoom to Track muudab videote vaatamise telefonis G2 interaktiivsemaks ja lõbusamaks, sest lubab teil taasesituse ajal soovitud objekti sisse suumida. Lihtsalt valige video vaatamise ajal ekraanilt liikuv objekt ning jälgimiseks suumimise funktsioon keskendub kogu videolõigu jooksul sellele. See on justkui kaamera kätte võtmine, et paremini näha, isegi pärast seda, kui video on juba salvestatud. 

CAPTURE PLUS JA CLIP TRAY 

Tervikjäädvustus Capture Plus 
Tervikjäädvustuse funktsioon Capture Plus võimaldab teil veebis surfates terviklikku pilti näha. Ekraanikuva piiratud jäädvustamise asemel võimaldab Capture Plus hõivata kogu veebilehe koos täpsete piiridega. Nii on teil palju mugavam jäädvustada võrgus leiduvaid artikleid, retsepte, arveid ja muid dokumente, mida soovite hiljem lugeda või printida. 

Lõikelaud Clip Tray 
Lõikelaud Clip Tray toimib nagu arvuti lõikelaud, mis salvestab pildid, teksti ja lingid, mida soovite hiljem kasutada. See funktsioon on suurepärane abimees võrgus võrdlemiseks-ostlemiseks ja sõpradega teabe jagamiseks, sest lubab teil kopeerida ja salvestada mitu üksust ekraani alaosas asuvale üles libistatavale lõikelauale, kogudes kogu teabe visuaalselt ühte kohta kokku. Lisage käigu pealt üksusi ning valige need, mille soovite e-kirja, postitusse, dokumenti või tekstsõnumisse lisada.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja LG
  • Andmeside

    4G Jah
    Bluetooth Bluetooth 4.0
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessori tüüp Quad-Core
    protsessor Krait 400
  • Mälu

    sisemälu 16 GB
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 5,2 "
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
  • Funktsioonid

    sensorid güroskoop, E-kompass, NFC, aktseleromeeter
    GPS A-GPS, GLONASS
    FM raadio Jah
    Dual-SIM Ei
  • Liidesed

    3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
  • Aku

    mahtuvus 3000 mAh
  • Mõõtmed

    kaal 143 g
    kõrgus 13,85 cm
    laius 7,09 cm
    sügavus 0,89 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.