Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

3D 55" nõgus OLED-teler, LG

3D 55" nõgus OLED-teler, LG
  • 3D 55" nõgus OLED-teler, LG
  • 3D 55" nõgus OLED-teler, LG
  • 3D 55" nõgus OLED-teler, LG
  • 3D 55" nõgus OLED-teler, LG

3D 55" nõgus OLED-teler, LG

Tootekood: 55EA980V Tootja: LG
2999 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Maailma esimene kumer OLED-teler

• Lõputu kontrastsus
• LG Smart TV koos kaugjuhtimispuldiga Magic Remote
• Cinema 3D tehnoloogia

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

KUMER DISAIN
Ekraani kumerus vastab meie loomulikule vaateväljale ja selle vorm on optimaalne mis tahes kuva puhul, tagades silmade võrdse kauguse kõigist ekraani osadest. Kumerus põhineb hoolikatel teaduslikel arvutustel. Sellist tüüpi ekraan ei moonuta objekte ja nende suurus püsib muutumatuna, olenemata sellest, kas neid kuvatakse ekraani keskel või külgedel. See muudab kujutised niivõrd kaasahaaravaks, et teile näib, nagu need seisaksid tõesti teie ees, mitte ei ole kuvatud lamedal kahemõõtmelisel paneelil. Kuna ekraani kuju järgib inimese loomulikku vaatevälja ja nägemist, on see mugavam ning kujutised paistavad elutruumad.

KLAASIST ALUS
LG OLED-teleri senisest eristuv kumer vorm võimaldab kasutada uuenduslikku disaini, mida esindab ka pilkupüüdev, kuid minimalistlik alus. Läbipaistev klaasist alus on disainiuuenduse järjekordne saavutus, mis loob vaimustava hõljuva ekraani mulje ega häiri kaasahaarava vaatamiselamuse nautimist.

SELGE KÕLARIHELI
Pakkuge naudingut nii kõrvadele kui silmadele. LG selge heliga kõlarid pakuvad OLED-teleri kõrgeima klassi pildikvaliteedi kõrval ka kvaliteetset heli. Kahe kanaliga kõlarisüsteem koosneb õhukestest keraamilise kilega kõlaritest, mis tagavad kvaliteetse helikogemuse. Tänu kõrgematel sagedustel esitatavale täiustatud helile saate nautida mis tahes vahemikus või helitugevusel alati kristallselget heli.

NELJAVÄRVILINE PIKSEL
LG neljavärviline pikslitehnoloogia hõlmab ka valget alampikslit, mis täiustab tavalist kolme värvi ja parandab nii värviulatust kui ka täpsust. See suurendab märkimisväärselt OLED-i pikslite võimet tuua vaatajani elutruud värvid ning on tavalise kuvaga võrreldes hiigelsuur samm edasi. Neljavärvilise piksli puhul on tegemist LG ainulaadse uuendusega, mis on mõeldud just järgmise põlvkonna OLED-telerite jaoks.

IDEAALNE VAATENURK
OLED-teleri puhul puuduvad vaatamisel piirangud. See tagab hämmastavalt ühtlase kontrastsuse mis tahes nurga alt ja erineb seega varasematest seadmetest, mille puhul võib märgata külgedelt vaadates kontrastsuskadu. Lisaks sellele on LG OLED-teleri tehnoloogia tänu värvitäiustajale ideaalilähedane, kuna puuduvad ka värvimoonutused. Nautige LG OLED-teleriga suurepärast laia vaatenurka ilma kontrastsuskao või värvimoonutuseta – see on üleni täiuslik ekraan.

LÕPUTU KONTRASTSUS
LG OLED-teleri puhul on saavutatud viimaks täiuslik kontrastsus, mida ei ole suudetud varem ühegi tavalise teleri puhul. Eraldi valgustatud pikslid ei vaja ühist valgusallikat ega keskkonda ning on seega üksteisest täiesti sõltumatud. See võimaldab pikslitel enda heledust juhtida, et pakkuda tõelist sügavust ja varjundeid. Pildid on nüüd sama reaalsed kui elu ise, kuna kontrastsussuhe on tavapärasest märgatavalt suurem.

TÄIESTI SELGE LIIKUMINE
LG OLED-teler reageerib üle saja korra kiiremini kui LED-teler, võimaldades teil nautida kiiresti liikuvaid stseene täiesti häguvaba kristallselge pildiga. Aeglane reageerimine ja kaadrisagedus ei ole enam takistuseks ning liikumist kuvatakse nii, nagu te näete seda ka päriselus.
 Kõik detailid ja tegevused on LG OLED-teleri ekraanil sama ehtsad kui teid ümbritsevas maailmas.

PABERÕHUKE
OLED-teleri lihtne ehitus võimaldab suuri täiustusi nii kujus kui ka vormis. Tänu sellele on OLED-teler ületanud veel ühe varasemate teleritega seotud takistuse ja saavutatud on enneolematult õhuke kuju. Tegemist on uskumatult õhukese ja kerge LG OLED-teleriga, mis ei sarnane millelegi varem nähtule.

SUJUV VIIMISTLUS
LG OLED-teleri õhukese disaini muudab täiuslikuks kõrgema klassi süsinikkiud, mis katab sujuvalt teleri tagaosa. Süsinikkiuga tugevdatud plast (CFRP) on kõrgekvaliteediline materjal, mida kasutatakse peamiselt lennukite ja superautode valmistamisel, ning see on tuntud oma ülima vastupidavuse ja tugevuse poolest. Lisaks muule on see kergem ja õhem kui alumiinium, võimaldades täiuslikku viimistlust, mida üksnes niivõrd kaasaegne toode väärib.

MUGAV 3D
Saate nautida 3D-d, kandes kõige mugavamaid 3D-prille. CINEMA 3D prillid on kerged, väreluse-, patarei- ja probleemivabad ning ökonoomsed, võimaldades meeldivamat ja mugavamat vaatamist.

2D TEISENDAMINE 3D-KS
Ärge muretsege enam sisu vähesuse pärast – teisendage 2D-st 3D-ks! LG täiustatud teisendustehnoloogia on kõrgetasemelisim, pakkudes suurepärast sügavusefekti ja sujuvust.

3D WORLD
Kogege laiemat ja pidevalt laienevat 3D-meelelahutuse maailma oma kaugjuhtimispuldi haardeulatuses. LG 3D WORLDi kaart annab teie käsutusse lõputult laieneva 3D-sisu valiku, sealhulgas filmid, spordiülekanded, muusikavideod, haridusklipid ja palju muudki!

KAUGJUHTIMISPULT MAGIC REMOTE
Las LG toob teieni kaugjuhtimispuldi Magic Remote. LG osutamise ja klõpsamisega viipetehnoloogia ühendab teid ekraanil oleva sisu, teabe ja suhtlusvõrkudega kõige lihtsamate viibete ja kiire klõpsamisega nupul OK. See on lihtne viis Smart TV juhtimiseks, tagades mugavaima, stiilseima ja edumeelseima Smart TV kasutuskogemuse.

SMART SHARE
LG Smart TV funktsioon Smart Share võimaldab välisseadmetel olevaid faile sirvida ja juhtmevabalt oma suurel teleriekraanil jagada või vaadata telerit teises nutiseadmes. LG tutvustab tõelist Smart TV-d, mis ühendub teiste seadmetega hõlpsamini kui kunagi varem. Nautige kõikvõimalikku sisu ilma mis tahes piiranguteta.

ESMAKLASSILINE SISU
Parim valik mõnusast sisust, millele pääsete hõlpsasti juurde. Tasulise sisu kaart valib ja kategoriseerib teie riigis kõige populaarsema ja kasulikuma sisu, mida pakuvad parimatest sisupakkujatest partnerid. Nautige parimat meelelahutust just siis, kui ise soovite.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 55" / 140 cm
    ekraani tehnoloogia
    OLED
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    seadmete ühilduvussüsteem Simplink (HDMI-CEC)
  • Pildiparandus

    pildiparanduse süsteemid Picture Wizard II, Triple XD Engine
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    20 W
    helitehnoloogiad
  • Liidesed

    HDMI 4 tk
    kõrvaklappide väljund Jah
    USB-A 2.0
    2 tk
    USB-A 3.0
    1 tk
  • Mõõtmed

    kaal
    17,2 kg
    laius 122,7 cm
    kõrgus 79,85 cm
    sügavus 19,2 cm
  • Üldised parameetrid

    energiaklass
    A
    tootja LG
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.