Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

3D 65" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV

3D 65" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV
  • 3D 65" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV

3D 65" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV

Tootekood: 65LA970V Tootja: LG
2399 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Sukelduge hämmastavalt täpsetesse ja kaunilt elavatesse detailidesse. 65-tolline Ultra HD teler LG-lt toob teieni detailsema ja tõetruuma pildi kui kunagi varem, kuna selle 8,3 megapikslit pakuvad neli korda kõrgemat eraldusvõimet kui täiskõrglahutus.

• Ultra HD resolutsioon
• Tru-Ultra HD pilditöötlus
• 4.1 kanaliga liikuv kõlar
• LG Smart teler koos kaugjuhtimispuldiga Magic Remote

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

ULTRA HD RESOLUTSIOON
Erakordsed üksikasjad loovad kõige elavamaid pilte.

LG ultrakõrglahutusega teler pakub täiesti uut pildikvaliteedi taset, mis toob vaatajani neli korda kõrgema eraldusvõime kui täiskõrglahutus. Loomulikult on see uskumatult elav ja selge, isegi lähedalt vaadates. LG ultrakõrglahutusega teler pakub vaatajale täiuslikku elamust, edastades veatult kõik üksikasjad ning tõstes visuaalse esituse standardi veelgi kõrgemale.

8,3 MEGAPIKSLIT
Teleriajaloo uus eraldusvõime tase.

LG ultrakõrglahutus kutsub teid oma üllatava 8,3 megapiksliga eraldusvõime uuele tasandile, pakkudes erakordselt detailset ja selget pilti. See kuvab neli korda rohkem piksleid kui täiskõrglahutus ja lausa kaheksa korda rohkem kui kõrglahutus. Nautige teleriajaloo ülimat pildikvaliteeti.

TRU-ULTRA HD ENGINE
Pildimootor Tru-ULTRA HD Engine on ultrakõrglahutusega paneeli tuum, mis täiustab ultrakõrglahutusele ülesskaleerija kvaliteeti.

Tavalise eraldusvõimega piltide täiustamisel muudab mootori keerukas algoritm nende kvaliteedi ultrakõrglahutusega pildikvaliteedi sarnaseks. Tänu võimsale mootorile pakub LG ultrakõrglahutusega teler vaatajale täiuslikku elamust, edastades veatult kõik üksikasjad ning tõstes visuaalse esituse standardi veelgi kõrgemale.

TRIPLE XD ENGINE

Kõikvõimsa Triple XD Engine'i abil saate nautida värvide, kontrastsuse ja selguse ülimat täiuslikkust. LG uusim ja kõrgetasemelisim Triple XD Engine pakub parima pildikvaliteedi ja jõudluse saavutamiseks tipptasemel värvi, kontrastsust ja selgust.

NANO FULL LED EKRAAN

NANO FULL LED on kõrgtasemelisim LED, LG innovatsioone krooniv LCD-pildikvaliteedi tipptase. LED-kuvatehnoloogiate uusimaid saavutusi kasutav tehnoloogia NANO Lighting pakub kõigist teistest LED-teleritest eredamat, selgemat ja sujuvamat pildikvaliteeti, jaotades LED-tulesid ühtlaselt.

ULTRADETAILNE
Püüdke kõik vaatevälja.

Ultrakõrglahutusega ei jää teil märkamata pisimadki detailid. Väike sipelgas keset metsa, sportlase higipiisad või lehtikeerutavad tuuleiilid on stseenid, mida teie pilk ei pruukinud suuta varem haarata. Olge valmis haarama endasse kõike, mis on jäänud varem märkamata.

ULTRASELGE
Kristallselge tekstikuva, millesarnast pole nähtud kunagi varem.

Ultrakõrglahutusega eraldusvõime võimaldab teksti isegi hiiglaslikul 84-tollisel ekraanil mugavamalt lugeda. Väikesed tekstid, ühekordsed jooned ja isegi pisikesed täpid kuvatakse tänu kõrgele pikslitihedusele ülimalt selgelt.

ULTRAKÕRGLAHUTUSELE ÜLESSKALEERIJA
Nautige sisu esmaklassilise eraldusvõimega.

Ultrakõrglahutusele ülesskaleerija tõstab tavalise pildikvaliteedi LG tipptasemel tehnoloogia abil ultrakõrglahutusega sarnasele tasemele. Isegi kui teil pole ultrakõrglahutusega sisule regulaarset juurdepääsu, saate nautida ultrakõrglahutusega teleri kõrgeimat kvaliteeti mis tahes sisuga.

IPS-PANEEL

LG suurepärase vaatamisnurga ja kvaliteedi saladus seisneb paneelis. Just nagu ubade kvaliteet määrab kohvi kvaliteedi, samamoodi määrab paneeli kvaliteet teleri kvaliteedi. LG kasutatav IPS-paneel on põhjus, miks LG LED-telerite ekraanid on selgemad, töökindlamad ja vastupidavamad.

ELUTRUUD VÄRVID

IPS pakub algse pildiga kõige identsemaid värve. Värvid on loomulikud ja silmadele väga mugavad.

LAI VAATAMISNURK

LCD-paneelide puhul on selgelt näha, et IPS-il on kõige ühtlasemad värvid ja kontrastsus mis tahes nurga alt vaadates. Selle igaks otstarbeks sobiva paneeli värvid ei ole tuhmid ja puudub ka kontrastsuskadu.

HÄGUSUSETA SELGUS

IPS on võrreldes konkureerivate paneelidega kiiresti liikuvate piltide selguse poolest kahtlemata parem, pakkudes hägususeta kristallselget pilti.

STABIILNE EKRAAN

IPS-paneelid on stabiilsed, tugevad ja kahjustustele vastupidavamad kui nõrgad konkureerivad paneelid. Selles veendumiseks võite ekraani koputada või müksata.

4.1 KANALIGA LIIKUV KÕLAR

LG ultrakõrglahutusega teleri erakordset helikvaliteeti täiustab selle ainulaadne disain. Võimsad 4.1 kanaliga eesmised kõlarid liiguvad sisselülitamisel telerist välja ja väljalülitamisel telerisse tagasi. See märkimisväärne omadus näitab meie erilist tähelepanu disainile ja funktsionaalsusele ning on suurepärane sisekujunduselement.

VÄRELUSETA 3D
Nautige silmadele mugavamat väreluseta 3D-teleri pilti.

Erinevalt tavapärasest 3D-telerist on LG CINEMA 3D Smart TV tõendatult värelusevaba ning pakub erksamaid 3D-pilte. See koormab silmi vähem, pakkudes samas selget ja teravat 3D-pilti, mis lausa hüppab ekraanilt välja.

MUGAVAD 3D-PRILLID
Saate nautida 3D-d, kandes kõige mugavamaid 3D-prille.

CINEMA 3D prillid on kerged, väreluse-, patarei- ja probleemivabad ning ökonoomsed, võimaldades meeldivamat ja mugavamat vaatamist.

KAUGJUHTIMISPULT MAGIC REMOTE

Universaalne juhtimine: saate juhtida oma digiboksi, kõlareid, BDP-d ja isegi satelliittelevisiooni ning pääsete neile juurde üheainsa kaugjuhtimispuldi abil, mis pakub kiiret lahendust maksimaalse mugavuse tagamiseks.
Osutamine: lihtsalt osutage ja klõpsake – nutipult teie nutitelerile.
Ratas: ratta abil saate kerida üles ja alla ning suumida sisse ja välja just nagu arvutihiirt kasutades.
Viiped: kasutage lihtsat viibet keeruliste käskude andmiseks ja säästke aega.
Hääl: rääkige oma kaugjuhtimispuldiga, et leida, mida soovite.

SMART HOME

Lihtsa, hõlpsasti navigeeritava ja kohandamisvõimalustega funktsiooniga Smart Home kulutate vähem aega seadistamisele ja saate kauem telerivaatamist nautida.

FUNKTSIOON SMART SHARE™

LG Smart TV funktsioon Smart Share™ võimaldab välistes mäluseadmetes olevaid faile sirvida ja jagada neid suurel teleriekraanil või vaadata telerit teises nutiseadmes. LG tutvustab tõelist nutitelerit, mis ühendub teiste seadmetega hõlpsamini kui kunagi varem. Nautige kõikvõimalikku sisu ilma mis tahes piiranguteta.

ESMAKLASSILINE SISU
Parim valik mõnusast sisust, millele pääsete hõlpsasti juurde.

Tasulise sisu kaart valib ja kategoriseerib teie riigis kõige populaarsema ja kasulikuma sisu, mida pakuvad parimatest sisupakkujatest partnerid. Nautige parimat meelelahutust just siis, kui ise soovite.

GAME WORLD
Mängud, mis panevad teid liikuma.

LG maagilise kaugjuhtimispuldi või mängupuldi abil saate nautida interaktiivseid mänge, mis pakuvad lõbu kogu perele. Esmaklassilised igat tüüpi ja erinevast žanrist mängud, mis valmistavad naudingut igaühele.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 65" / 165 cm
    ekraani tehnoloogia
    LED LCD
    ekraani resolutsioon
    3840х2160 4K UHD
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    50 W
    helitehnoloogiad 10 W + 10 W + 10 W + 10 W + 10 W
  • Liidesed

    optiline väljund Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    USB-A 2.0
    3 tk
    WiFi Jah
  • Mõõtmed

    kaal
    44,2 kg
    kaal ilma jalata 40,6 kg
    laius 145 cm
    kõrgus 91 cm
    sügavus 32 cm
    kõrgus ilma jalata 83,8 cm
    sügavus ilma jalata 4,08 cm
  • Üldised parameetrid

    tootja LG
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.