Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

3D 5.1 Blu-ray kodukinosüsteem, Philips / Smart TV

3D 5.1 Blu-ray kodukinosüsteem, Philips / Smart TV
  • 3D 5.1 Blu-ray kodukinosüsteem, Philips / Smart TV
  • 3D 5.1 Blu-ray kodukinosüsteem, Philips / Smart TV
  • 3D 5.1 Blu-ray kodukinosüsteem, Philips / Smart TV
  • 3D 5.1 Blu-ray kodukinosüsteem, Philips / Smart TV

3D 5.1 Blu-ray kodukinosüsteem, Philips / Smart TV

Tootekood: HTB3570/12 Tootja: Philips
329.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Võimas, sügava bassiga
ruumiline kinoheli

Võimendage Philipsi kodukinosüsteemi HTB3570 abil oma kodust meelelahutuskogemust! Avatud valjuhäälditega kõlarid pakuvad koos topeltbassitorudega võimsat 1000 W ruumilist heli ja 3D Blu-ray-plaatide kaasahaarava taasesitamise võimalust.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Võimsus 1000 W RMS

Võimsus 1000 W RMS loob suurepärase heli filmide ja muusika jaoks

Smart TV

Philipsi Smart TV-ga kodukinodel on mitmeid täiustatud funktsioone, sealhulgas Net TV, SimplyShare ja MyRemote. Net TV toob teie telerisse palju võrgus saadaolevat teavet ja meelelahutust, nt nõudevideoid. SimplyShare'iga pääsete juurde arvutis olevatele fotodele, muusikale ja filmidele mugavalt oma diivanilt. Philipsi rakenduse MyRemote abil saate oma kodukino juhtimiseks kasutada ka nutitelefoni või tahvelarvutit.

Dolby TrueHD ja DTS-HD

Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential pakuvad parimat heli Blu-rayplaatidelt. Heli taasesitus sarnaneb algse salvestusega, seega kuulete heli just nii, nagu selle looja soovis. Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio Essential täiustavad teie meelelahutuselamust.

Double Bassi heli

Võimsad bassipeegeldussüsteemi ja topeltbassitorudega kõlarid tugevdavad madalamaid sagedusi ja edastavad väga puhast ja sügavat bassiheli.Te suuate kuulata madalaimat kohinat või sügavaimat mürinat

Full HD 3D Blu-ray

Nautige 3D-filme oma elutoas täis-HD 3Dtelerist. Aktiivses 3D-tehnoloogias kasutatakse uusima põlvkonna kiirelt ümberlülituvaid ekraane, et esitada realistlikult sügavat 1080 x 1920 HD-pilti. Vaadates seda pilti spetsiaalsete prillidega, mille vasak ja parem lääts avaneb ja sulgub vahetuvate kujutistega sünkroonis, tekibki teie kodukinos täis-HD 3D-elamus. Kvaliteetsed Blu-ray-plaadile salvestatud 3D-filmid on saadaval laias valikus. Blu-ray-plaadil on ka tihendamata ruumiline heli uskumatult realistliku helielamuse pakkumiseks.

Philips MyRemote

Philipsi rakendus MyRemote võimaldab teil kasutada oma nutitelefoni või tahvelarvutit kodusesse WiFi-võrku ühendatud Philipsi audio-videotoodete kaugjuhtimispuldina ja neid kõikjal kodus juhtida. Lisaks on sellel mitu kasulikku funktsiooni, nagu näiteks SimplyShare, mille abil saate ühendada kogu meelelahutussisu traadita võrku ja seda edastada, ning MySound, mis aitab kohandada teie kuulamiseelistusi.

SimplyShare

Philipsi SimplyShare võimaldab muusika, filmide ja fotode jagamist otse tahvelarvutist, nutitelefonist ning lauaarvutist kodukinosüsteemi ja Blu-ray mängijasse. Voogedastage meelelahutussisu otse DLNAtoega seadmetest või kasutage lauaarvutis olevate meediumifailide sirvimiseks ja voogedastamiseks kaugjuhtimispulti. Parima juhtmevaba kasutuskogemuse saamiseks installige rakendus SimplyShare oma tahvelarvutisse või nutitelefoni. Ja oletegi valmis kerge vaevaga nautima kogu oma meelelahutussisu.

Helisisend

Lihtne ühendamine kodukinoga võimaldab teil helisisendi abil esitada muusikat otse oma iPodist/iPhone'ist/iPadist, MP3-mängijast või sülearvutist. Ühendage heliseade helisisendi pessa, et nautida Philipsi kodukinosüsteemi suurepärast helikvaliteeti.

Tagasi

  • Heli

    helikanalid 5.1
    heli võimsus (RMS)
    1000 W
    helitehnoloogiad Double Bassi heli
  • Tuuner

    raadio tuuner FM
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Jah
    HDMI 1 tk
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    analoog audio (RCA) Jah
    optiline helisignaali sisend Jah
  • Funktsioonid

    seadmete ühilduvussüsteem
  • Üldised parameetrid

    tootja Philips
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.