Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

3D Blu-ray mängija BP730, LG

3D Blu-ray mängija BP730, LG
  • 3D Blu-ray mängija BP730, LG
  • 3D Blu-ray mängija BP730, LG
  • 3D Blu-ray mängija BP730, LG
  • 3D Blu-ray mängija BP730, LG
  • 3D Blu-ray mängija BP730, LG
  • 3D Blu-ray mängija BP730, LG

3D Blu-ray mängija BP730, LG

Tootekood: BP730 Tootja: LG
219.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Nautige tänu LG rakendustele ja esmaklassilise sisu teenustele arvukaid rakendusteenuseid ja nõudevideoid kus iganes soovite. LG kaugjuhtimise rakendus võimaldab teil neid teenuseid mugavalt oma nutitelefoniga juhtida ning te saate tänu selle täiustatud Wi-Fi Direct™-i ja DLNA funktsioonidele juhtmevabalt oma lemmikmeediafaile jagada.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

KAUGJUHTIMISPULT MAGIC REMOTE

Kaasaegseim, ent lihtsaltkasutatav teleri kaugjuhtimispult: lihtsalt osutage ja klõpsake, pukseerige või kerige ratta abil üles-alla, et LG Smart TV-s navigeerida.

LG SMART TV

Lihtsaim viis lemmikmeelelahutuse nautimiseks. LG Smart 3D Blu-ray™-mängija võimaldab teil hõlpsasti lemmiksisu ja lemmikrakendusi suurel ekraanil nautida. Jagage ja juhtige oma meelelahutust lihtsal ja hõlpsal viisil. Vaat see on nutikas meelelahutus.

ULTRAKÕRGLAHUTUSELE ÜLESSKALEERIJA

Nautige koduse meelelahutuse parimat pildikvaliteeti. Ultrakõrglahutusele ülesskaleerija täiustab tavalise pildi ultrakõrglahutusele, mille eraldusvõime on täiskõrglahutusest neli korda suurem.

MIRACAST™

Miracast™ võimaldab peegeldada mobiilseadmete ekraani teleris. Peegeldage lihtsalt mobiilseadmete ekraani ja nautige mobiilset sisu – pilte, videoid, mänge – otse teleriekraanil.

SMART SHARE™

Sirvige ja pääsege ligi välistes mäluseadmetes, nt arvutis, tahvelarvutis või nutitelefonis, olevatele failidele otse oma Blu-ray™-mängijast ja vaadake neid suurel ekraanil.

ESMAKLASSILINE SISU

Otsige otse telerist sisu, mida vaadata, tehes kaugjuhtimispuldiga vaid paar klõpsu. LG video pakub mitmesuguseid populaarseid voogmeelelahutus- ja nõudeteenuseid.

VEEBIBRAUSER

Nautige arvutilikku veebis surfamist suurel ekraanil! Saate otsida internetist ja pääseda veebisisule hõlpsasti ligi intuitiivse kasutajakeskkonna kaudu, kasutades mugavat kaugjuhtimispulti Magic Remote!TBD

RAKENDUS LG AV REMOTE

Juhtige oma helisüsteemi täielikult vaid ühe rakenduse abil! Laadige oma nutitelefoni alla LG kaugjuhtimisrakendus ja nautige täielikku juhitavust.

PRIVAATNE HELIREŽIIM

Teil pole vaja kalleid Bluetooth™-kõrvaklappe! Saatke heli oma telerist juhtmevabalt mobiilseadmetesse ja kuulake seda kõrvaklappidega, samal ajal kui ülejäänud pere rahulikult magab.

3D-TAASESITUS

Kõige mugavam 3D-vaatamiskogemus on nüüd võimalik tänu LG 3D Blu-ray™ video. Täiustatud 3D-tehnoloogiaga pakub LG kaasahaaravat 3D-vaatamiskogemust veelgi eredama ja selgema 3D-pildiga ning praktiliselt ilma hägususeta.

2D TEISENDAMINE 3D-KS

Ärge muretsege enam sisu vähesuse pärast – teisendage 2D-st 3D-ks! LG täiustatud teisendustehnoloogia on kõrgetasemelisim, pakkudes suurepärast sügavusefekti ja sujuvust.

WI-FI DIRECT™

Nautige hõlpsat juhtmevaba failijagamist teenusega Wi-Fi Direct™. LG video toetab teenust Wi-Fi Direct™, pakkudes paremat ühenduvust, hõlpsamat juurdepääsu ja sujuvamat voogedastust teistesse digitaalseadmetesse.

USB OTSENE SALVESTAMINE

USB otsene salvestamine on võimas ja lihtsalt kasutatav funktsioon, mis võimaldab teil ekstraktida helipalasid otse muusikaplaatidelt USBseadmele. Lihtsalt sisestage oma CD-plaat ja looge oma isiklik mp3-muusikafail.

PESATÜÜPI LAADIMINE

Suurema mugavuse ja stiili nimel on lisatud lihtne ja kaasaegne pesatüüpi laadimisega plaadilaadur.

Tagasi

  • Formaatide tugi

    taasesitab formaate plaadilt DivX, MP3, WMA, WMV
    esitab formaate läbi USB liidese MP3, WMA, DivX, WMV, MKV, WAV, AVI, MPEG-4
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
  • Liidesed

    HDMI 1 tk
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    optiline väljund Jah
    USB-A 2.0
    1 tk
  • Üldised parameetrid

    mängija tüüp 3D Blu-ray mängija
    tootja LG
    värv must
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.