Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

3D 40" Full HD LED LCD-teler, Samsung / Smart TV

3D 40" Full HD LED LCD-teler, Samsung / Smart TV
  • 3D 40" Full HD LED LCD-teler, Samsung / Smart TV
  • 3D 40" Full HD LED LCD-teler, Samsung / Smart TV
  • 3D 40" Full HD LED LCD-teler, Samsung / Smart TV
  • 3D 40" Full HD LED LCD-teler, Samsung / Smart TV

3D 40" Full HD LED LCD-teler, Samsung / Smart TV

Tootekood: UE40F6650SBXXH Tootja: Samsung
849.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Samsungi 3D-teler UE40F6650SB

• Teie soovide järgi kohandatud meelelahutus
• Juurdepääs uuenduslikule meelelahutuskogemusele
• Nutiteler, mis mõistab teid
• Vaadake oma elu erilisi hetki parima pildikvaliteediga.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Teie soovide järgi kohandatud meelelahutus

Õige kanali valimine või õige filmi otsimine ei pea olema keeruline, vaid vastupidi – see peaks olema lihtne. S Recommendation jälgib teie meelelahutuslikke eelistusi ja vaatamisharjumusi ning soovitab intuitiivselt just teile sobivat sisu. Enam ei pea te kulutama aega, et otsida telekavast oma lemmikprogramme või filme, vaid te saate vaadata just neid saateid, mis teile kõige rohkem meeldivad. Mida rohkem te vaatate, seda paremini õpib nutiteler teid tundma ja pakub teile vaatamiseks alati midagi huvitavat.

Juurdepääs uuenduslikule meelelahutuskogemusele

Olge sündmuste keskel. Samsungi Smart Hub loob parima keskkonna esmaklassilise meelelahutuse jaoks. Te ei tunne end kunagi üksikuna, kuna rakendused, filmid ja muusika on kohe käepärast. Nautige suurepäraseid rakendusi oma Samsungi nutitelerist. Smart Hubi sotsiaalleht tagab, et olete alati oma suhtlusringi keskmes. Peale selle saate Facebookis ja Twitteris vaadata oma sõprade lemmikvideoklippe. Või vaadake pilte, filme ja videoklippe kõigist ühilduvatest seadmetest nagu näiteks arvuti või kaamera.

*ekraanipildi foto on illustratiivne ja ei pruugi kajastada tegelikku kasutajaliidest.
*sisu, teleteenused ja -võimalused ei pruugi olla kõikjal kättesaadavad.

Nutiteler, mis mõistab teid

Veetke rohkem aega teile huvipakkuvaid saateid vaadates, mitte neid tuhandetest kanalitest otsides. Häälsuhtluse funktsiooni abil saate loomulikult rääkides paluda nutiteleril soovitada telesaateid ja filme, mis vastavad teie vaatamisharjumustele. Aja jooksul kohandab S Recommendation oma otsingud vastavalt sellele, mida teile meeldib vaadata ja mitte populaarsuse järgi. Võite olla kindel, et kõik soovitused on kordumatud ja meelelahutuslikud ning samu tulemusi ei kuvata mitu korda järjest. See on intuitiivne, kerge ja lihtne.

* S Recommendation ei pruugi olla kättesaadav ilma isikuandmete kogumist ja kasutamist puudutava nõusolekuta.
* Mõned S Recommendationi võimalused nõuavad internetiühendust ning nende kättesaadavus sõltub teenusepakkujast, keelest, dialektist ja piirkonnast.

Juurdepääs uuenduslikule meelelahutuskogemusele


Meelelahutus koos Samsungi uhiuue Smart Hubiga. Nüüd pääsete kohe juurde reaalajas telesoovitustele, mis põhinevad teie eelistustel ja vaatamisharjumustel ning lihtsa juurdepääsu oma lemmikrakendustele, piltidele, filmidele ja muusikale. Ja mis veel parem – jagage seda kõike oma sõpradega Facebookis ja Twitteris või tehke Skype’is videokõnesid. Samsungi AllShare loob juhtmeta koduvõrgu, et saaksite nautida sisu kõigist ühilduvatest seadmetest. Rohkem võimalusi, kaks korda rohkem meelelahutust.

*ekraanipildi foto on illustratiivne ja ei pruugi kajastada tegelikku kasutajaliidest.
*sisu, teleteenused ja -võimalused ei pruugi olla kõikjal kättesaadavad.

Juurdepääs uuenduslikule meelelahutuskogemusele

Samsungi Smart Hub tõstab teleri vaatamise uuele tasandile. Tänu viiele täiustatud ja hõlpsalt kasutatavale paneelile ning intuitiivse Smart Hubi liidese pöörlevale liikumisele võimaldab Smart Hub sisu kiiresti ja hõlpsalt otsida ja kasutada. Kohene juurdepääs reaalajas telesoovitustele võimaldab vaadata kõike, mis teile meeldib, ilma et peaksite kanaleid klõpsima. Nautige laia valikut filme ja telesaateid ning tellitavaid videoid, kasutage Samsungi nutiteleris olevaid rakendusi ning jagage sisu oma sõpradega Facebookis ja Twitteris. Vaadake pilte, filme ja muusikat kõigist ühilduvatest seadmetest.

*ekraanipildi foto on illustratiivne ja ei pruugi kajastada tegelikku kasutajaliidest.
*sisu, teleteenused ja -võimalused ei pruugi olla kõikjal kättesaadavad.

Vaadake oma elu erilisi hetki parima pildikvaliteediga

Nautige pildikvaliteedi uut taset Samsungi uue nutiteleriga. Samsungi selge liikumise kiirus (Clear Motion Rate) loob selged, liikuvad pildid kolme teguri abil: kiibikomplekt, teleekraan ja tagantvalgustus. See uus liikumiskontrolli abinõu loob teleri tagantvalgustuse tehnoloogia abil selgeima liikumisgraafika. Ja veel rafineerituma vaatamiselamuse tagavad sellised omadused nagu Wide Colour Enhancer Plus ja täis-HD, mis parandavad kujutiste kvaliteeti ja toovad esile ka väiksemadki detailid.

Kaks tuuma kiirendavad üheaegsete ülesannete täitmist

Kahe tuuma suurem töötluskiirus võimaldab tegeleda mitme asjaga korraga, näiteks kasutada ühte rakendust teise rakenduse allalaadimise ajal. Pealegi kiirendab see võrgulehitsemist, kui kasutate mõnda rakendust või vaatate hiljutise ajaloo funktsiooni kaudu avatud telesaadet.

Tõeline 3D kogemus täiesti uues valguses


Samsungi LED-telerid on loonud koduses meelelahutuses täiesti uue ja haarava vaatamiskogemuse. Uusima 3D-pilditehnoloogiaga haarab telemaailma reaalsuse uus maailm teid täielikult endasse.

Elavamate värvide abil paremad pildid

Täiustatud pildiparandusalgoritmiga Samsungi värvihaarde parandaja Wide Color Enhancer Plus parandab drastiliselt kõiki pilte ja toob välja varjulolnud detailid. Nüüd saate tänu värvihaarde parandajale näha värve just sellisena, nagu need peavad olema.

Jagage ja püsige ühenduses

Samsungi AllShare võimaldab jagada sisu sujuvalt kõigi ühendatud seadmete kaudu. AllShare jagab pilte, filme ja muusikat teie nutitelefonist, tahvelarvutist, sülearvutist ja kaamerast suurele teleriekraanile. Nüüd ei tekita sisu vaatamine nutitelerist enam probleeme.

Vaadake spordisaateid parimal võimalikul viisil


Samsungi teler võimaldab vaadata spordiülekandeid teile sobival ajal ja peale selle ka parimal võimalikul viisil. Spordirežiimi abil saate kasutada fantastilisi funktsioone ja need kõik ühe otsetee abil korraga aktiveerida. Täiustage pilti ja heli vastavalt oma soovile, vaadake mängu uuesti, kui magasite löögi maha ning jagage Social TV kaudu spordiülekannete põnevust oma sõprade ja perega.

Avastage uus reaalsus täiskõrglahutuse abil


Nautige senisest paremal tasemal realistlikku kodust meelelahutust. Samsungi nutiteleriga saab rabava vaatamiskogemuse tänu tavalise HD-teleriga võrreldes kaks korda paremale lahutusvõimele, mis viib teid ekraani kaudu otse sündmuste keskele. Kui olete näinud täiskõrglahutusega kujutise rikkalikku ja elavat tekstuuri, ei ole teie lemmiksaated ja -filmid enam kunagi endised. Avastage reaalsus täieliku kõrglahutuse abil.

Ülimalt ahvatlev disain

Samsung One Design muudab vaatamiskogemuse maksimaalseks ning ilmestab ka teie kodu. One Design ühendab elegantselt LED-teleri üliõhukese ümbrisraami selle paneeliga, kõrvaldades kõik takistused tõrgeteta vaatamiskogemuse saamiseks.

Vaadake filme USB-seadmelt

ConnectShare'i Movie funktsiooniga ühendage USB-mälukandja või kõvakettaajam lihtsalt telerisse ning nautige kohe filme, fotosid ja muusikat. Nüüd saate oma elutoas nautida telerist mitmesugust sisu.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 40" / 102 cm
    ekraani tehnoloogia
    3D LED LCD
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
    seadmete ühilduvussüsteem AllShare
  • Pildiparandus / täiustus

    pildiparanduse süsteemid 3D HyperReal Engine
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    20 W
    helitehnoloogiad Dolby Digital Plus / Dolby Pulse; DTS Studio Sound; DTS Premium Audio 5.1
  • Liidesed

    HDMI 4 tk
    kõrvaklappide väljund Jah
    optiline väljund Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    USB-A 2.0
    3 tk
    WiFi Jah
  • Mõõtmed

    kaal
    9,8 kg
    kaal ilma jalata 8,7 kg
    laius 91 cm
    kõrgus 59,73 cm
    sügavus 26,5 cm
    kõrgus ilma jalata 52,59 cm
    sügavus ilma jalata 4,7 cm
  • Üldised parameetrid

    energiaklass
    A
    tootja Samsung
    eriomadused
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.