Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

3D 84" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV

3D 84" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV
  • 3D 84" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV
  • 3D 84" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV
  • 3D 84" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV
  • 3D 84" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV

3D 84" Ultra HD 4K LED LCD-teler, LG / Smart TV

Tootekood: 84LM960V Tootja: LG
5999 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Maailma esimene 84-tolline Ultra HD-teler.

Sukelduge hämmastavalt täpsetesse ja kaunilt elavatesse detailidesse. Maailma esimene 84-tolline Ultra HD teler LG-lt toob teieni detailsema ja tõetruuma pildi kui kunagi varem, kuna selle 8,3 megapikslit pakuvad neli korda kõrgemat eraldusvõimet kui täiskõrglahutus. Üksnes parim saab luua esimese.

• LG Smart TV koos Magic Remote puldiga
• 2.2-kanaliga kõlarisüsteem

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

ULTRA HD RESOLUTSIOON
Erakordsed üksikasjad loovad kõige elavamaid pilte.

LG ultrakõrglahutusega teler pakub täiesti uut pildikvaliteedi taset, mis toob vaatajani neli korda kõrgema eraldusvõime kui täiskõrglahutus. Loomulikult on see uskumatult elav ja selge, isegi lähedalt vaadates. LG ultrakõrglahutusega teler pakub vaatajale täiuslikku elamust, edastades veatult kõik üksikasjad ning tõstes visuaalse esituse standardi veelgi kõrgemale.

8,3 MEGAPIKSLIT
Teleriajaloo uus eraldusvõime tase.

LG ultrakõrglahutus kutsub teid oma üllatava 8,3 megapiksliga eraldusvõime uuele tasandile, pakkudes erakordselt detailset ja selget pilti. See kuvab neli korda rohkem piksleid kui täiskõrglahutus ja lausa kaheksa korda rohkem kui kõrglahutus. Nautige teleriajaloo ülimat pildikvaliteeti.

ULTRADETAILNE
Püüdke kõik vaatevälja.

Ultrakõrglahutusega ei jää teil märkamata pisimadki detailid. Väike sipelgas keset metsa, sportlase higipiisad või lehtikeerutavad tuuleiilid on stseenid, mida teie pilk ei pruukinud suuta varem haarata. Olge valmis haarama endasse kõike, mis on jäänud varem märkamata.

ULTRASELGE
Kristallselge tekstikuva, millesarnast pole nähtud kunagi varem.

Ultrakõrglahutusega eraldusvõime võimaldab teksti isegi hiiglaslikul 84-tollisel ekraanil mugavamalt lugeda. Väikesed tekstid, ühekordsed jooned ja isegi pisikesed täpid kuvatakse tänu kõrgele pikslitihedusele ülimalt selgelt.

ULTRAKÕRGLAHUTUSELE ÜLESSKALEERIJA
Nautige sisu esmaklassilise eraldusvõimega.

Ultrakõrglahutusele ülesskaleerija tõstab tavalise pildikvaliteedi LG tipptasemel tehnoloogia abil ultrakõrglahutusega sarnasele tasemele. Isegi kui teil pole ultrakõrglahutusega sisule regulaarset juurdepääsu, saate nautida ultrakõrglahutusega teleri kõrgeimat kvaliteeti mis tahes sisuga.

IPS-PANEEL

LG ultrakõrglahutusega teleri suurepärase vaatamisnurga ja kvaliteedi saladus seisneb paneelis. Just nagu ubade kvaliteet määrab kohvi kvaliteedi, määrab paneeli kvaliteet teleri kvaliteedi. LG kasutatav IPS-paneel on põhjus, miks LG ultrakõrglahutusega telerite ekraanid on selgemad, ühtlasemad ja vastupidavamad.

HIIGLASLIK 84-TOLLINE EKRAAN
Hiiglaslik ekraan, võimas elamus.

LG tagab alati hämmastava pildikvaliteedi, isegi ultrasuurel 84-tollisel ekraanil. Juba pelgalt ekraanisuurus, mis võrdub nelja 42-tollise ekraaniga teleriga, võimaldab teile hingematvat vaatamiselamust.

HÄMMASTAV VAATAMISELAMUS
Justkui osaleksite ise stseenis.

Ultrakõrglahutusega ja 84-tollise hiigelekraaniga on telerivaatamine midagi enamat kui lihtsalt vaatamine. Elavad pildid ja ekraani suured mõõtmed tekitavad tunde, nagu osaleksite ise stseenis.

2.2-KANALILINE KÕLARISÜSTEEM
Rikkalik heli täiustab vaatamiselamust.

Nautige rikkalikku heli, mida ei suuda pakkuda ükski teine teler. 2.2 kanaliga kõlarisüsteemist kostuva 50 W heliga LG ultrakõrglahutusega teler hoopleb kahe bassikõlariga, pakkudes teie kõrvadele sama uskumatut sügavust ja elavust, nagu ekraan pakub teie silmadele. Nüüd saate võtta filmide kõlava reipuse endaga koju kaasa.

KAUGJUHTIMISPULT MAGIC REMOTE

• Osutamine ja klõpsamine ning pukseerimine – hiirelaadne kaugjuhtimispult. Lihtsalt osutage, klõpsake ja pukseerige oma LG teleri ekraanil ükskõik kuhu.
• Lehe kerimine ratta abil – vaistlik juhtimine hiirelaadse kaugjuhtimispuldiga. Kerige veebibrauseris üles ja alla, nagu teeksite seda hiirt kasutades. Ratas võimaldab lülituda erinevatele telekanalitele lihtsamalt kui kunagi varem.
• Lihtne käsklus viipe abil – kasutage keeruliste käskluste andmiseks lihtsat viibet ja säästke aega.
• Otsing hääle abil – kasutage tippimise asemel häälkäsklusi. Hääle abil saate teha universaalseid otsinguid, sisestada kiirsõnumside puhul teksti ja otsida veebist.

SMART HOME

Lihtsa, hõlpsasti navigeeritava ja kohandamisvõimalustega funktsiooniga Smart Home kulutate vähem aega seadistamisele ja saate kauem telerivaatamist nautida.

FUNKTSIOON SMART SHARE™
Jagage sisu seadmete vahel juhtmevabalt.

LG Smart TV funktsioon Smart Share™ võimaldab välistes mäluseadmetes olevaid faile sirvida ja suurel teleriekraanil jagada või vaadata telerit teises nutiseadmes. LG tutvustab tõelist nutitelerit, mis ühendub teiste seadmetega hõlpsamini kui kunagi varem. Nautige kõikvõimalikku sisu ilma mis tahes piiranguteta.

ESMAKLASSILINE SISU
Parim valik mõnusast sisust, millele pääsete hõlpsasti juurde.

Tasulise sisu kaart valib ja kategoriseerib teie riigis kõige populaarsema ja kasulikuma sisu, mida pakuvad parimatest sisupakkujatest partnerid. Nautige parimat meelelahutust just siis, kui ise soovite.

GAME WORLD
Mängud, mis panevad teid liikuma.

LG maagilise kaugjuhtimispuldi või mängupuldi abil saate nautida interaktiivseid mänge, mis pakuvad lõbu kogu perele. Esmaklassilised igat tüüpi ja erinevast žanrist mängud, mis valmistavad naudingut igaühele.

VÄRELUSETA 3D
Nautige silmadele mugavamat väreluseta 3D-teleri pilti.

Erinevalt tavapärasest 3D-telerist on LG CINEMA 3D Smart TV tõendatult värelusevaba ning pakub erksamaid 3D-pilte. See koormab silmi vähem, pakkudes samas selget ja teravat 3D-pilti, mis lausa hüppab ekraanilt välja.

MUGAVAD 3D-PRILLID
Saate nautida 3D-d, kandes kõige mugavamaid 3D-prille.

CINEMA 3D prillid on kerged, väreluse-, patarei- ja probleemivabad ning ökonoomsed, võimaldades meeldivamat ja mugavamat vaatamist.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 84" / 213,5 cm
    ekraani tehnoloogia
    3D LED LCD
    ekraani resolutsioon
    3840х2160 4K UHD
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    seadmete ühilduvussüsteem Simplink (HDMI-CEC)
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    20 W
    helitehnoloogiad
  • Liidesed

    HDMI 4 tk
    kõrvaklappide väljund Jah
    USB-A 2.0
    3 tk
    WiFi Jah
  • Üldised parameetrid

    tootja LG
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.