Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

27" LED PLS-monitor, Samsung

27" LED PLS-monitor, Samsung
  • 27" LED PLS-monitor, Samsung
  • 27" LED PLS-monitor, Samsung
  • 27" LED PLS-monitor, Samsung
  • 27" LED PLS-monitor, Samsung
  • 27" LED PLS-monitor, Samsung
  • 27" LED PLS-monitor, Samsung
  • 27" LED PLS-monitor, Samsung
  • 27" LED PLS-monitor, Samsung

27" LED PLS-monitor, Samsung

Tootekood: LS27B970DS/EN Tootja: Samsung
999.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Sõltumata kas Samsungi 9. seeria LED-monitori kasutatakse tööks või mängimiseks, pakub see hiilgavat ja tõetruud visuaalselt kogemust. Uued funktsioonid nagu Natural Colour Expert ja Accurate Color Presentation tagavad monitoril teravamad üksikasjad ja rikkamad värvid. Tõetruude värvide loomiseks on iga monitor spetsialistide poolt kalibreeritud.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Kogege värve, nagu need peavadki olema

Geniaalse sisseehitatud värvikalibreerimissüsteemi ja professionaalse tehasehäälestusega Samsungi 9. seeria LED-monitor pakub konkurentsitut visuaalelamust. Vaatajad saavad sukelduda värvidesse, mis on sama rikkalikud ja detailirohked kui loodus ise. Samsungi spetsialistid häälestavad ja reguleerivad monitori värve täiusliku kogemuse loomiseks. Hinnaklassi parim värvireguleerimistehnoloogia pakub täpset ja tõetruud värviproduktsiooni. Monitoris kasutatav eksperttehnoloogia kindlustab, et üleminekud on sujuvad, värvid on elutruud ja kogemus on tõeliselt unustamatu.

Funktsiooni ja stiili täiuslik kombinatsioon

Samsungi LED-monitori 9. seerial on kvaliteetne, ent hingega ilme. Tähelepanu pööramine üksikasjadele kindlustab, et disaini iga aspekt on stiilne ja täidab funktsiooni. Reguleeritava kõrgusega statiiv võimaldab vaatajale kõrguse ja nurga valimist, näidates, et monitor saab olla nii stiilne kui ka ergonoomne. Õhuke raam ja kristallselge klaasiga peidetud ekraan näevad vapustavad välja ning tugev metallraam lisab elegantsi. Kui disain ja funktsionaalsed elemendid sobituvad nii harmooniliselt nagu 9. seeria LED-monitori puhul, pole lõpptulemus midagi vähemat kui imeline.

Vaadake täiuslikke värve, ükskõik, kus istute

Maksimeerige vaatamiselamust Samsungi suurepärase tehnoloogiaga PLS (Plane to Line Switching). Tavaliste ekraanide puhul esineb värvinihkena tuntud viga, mis vähendab järsu nurga alt vaatamisel pildikvaliteeti ja värvi. Samsungi LED-monitori 9. seerial, mis pakub nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt hämmastavat 178-kraadist vaatamisnurka, on selge ja detailne, elulähedaste värvidega pilt isegi äärmuslike nurkade alt vaadates, nii et elamus on alati elav ja briljantne.

Vaadake rohkem sisu uskumatu ekraani eraldusvõimega

Samsungi LED-monitori 9. seerial on jahmatav WQHD-ekraan eraldusvõimega 2560 x 1440 pikslit, mis on neli korda rohkem kui HD (720p) eraldusvõime. See sobib suurepäraselt ettevõtetele ja tööstustele, kus läheb vaja äärmiselt täpseid kuvadetaile. Laiekraan, millel on kahekordse ühendusega DVI ja kuvaport, võimaldab vaadata rohkem detaile ja sobib ideaalselt sellistesse töökohtadesse nagu disaini- ja reklaamiagentuurid ning stuudiod. Täiustatud ekraani eraldusvõime pakub paremat tõhusust ja kvaliteeti ning on parima kasutuskogemuse ja kvaliteedi saavutamiseks lausa vältimatu.

Kogege värve uuel tasemel

Vaadake üle miljardi värvi otse oma silme ees ellu ärkamas Samsungi 9. seeria LED-monitoriga. Tänu täpse värviesituse võimele saavad vaatajad kogeda värve nagu elus eneses ning hämmastava selgusega. Teie lemmikfilmid, -mängud ja -pildid võidavad tänu laiema värvispektriga elutruudele detailidele. Rohkem kui ühe miljardi värviga saate lasta unustamatutel toonidel oma kujutlusvõimet lennutada.

Viige vaatamine mobiilsideseadmest monitori

Tehnoloogiaga Mobile High-Definition Link (MHL) saate meelelahutust nautida täissuuruses monitori ja kvaliteetse HD-kuvaga. MHL võimaldab teel olles videoid ja muud sisu vaadata ning seejärel hõlpsalt komplektis oleva kaabli abil mobiilsideseadme monitoriga ühendada. Saate vaatamise lõpetada hämmastava täiskõrglahutusega, kus iganes soovite, ja ühtlasi ühendatud seadmeid laadida. Ühendage optimeeritud vaatamiselamuse saamiseks kaasaskantavus koduse mugavusega.

Täielik heli-video lahendus sisseehitatud kõlaritega

Sisseehitatud Samsungi stereokõlariga 5-suunaline kõlar edastab kvaliteetset stereoheli ja rikkalikumat multimeediumikogemust. Tänu Samsungi väljapaistvale helile saate filme ja muusikat nautida veelgi enam – nagu oleksite kinos või kontserdisaalis. Kogege täielikku mugavust ja kasutage kodus või kontoris olevat ruumi tõhusalt tänu soodsatele sisseehitatud kõlaritele.

Vaadake tõelisi värve tehnoloogiaga Photo Accuracy 100%

Miski ei ületa elutruud selgust ja värvi. Samsungi Photo Accuracy 100% kindlustab, et digitaal- või videokaameraga jäädvustatud hetki esitatakse just sellisena, nagu neid mäletate. Photo Accuracy eripäraks on selle sRGB värv, mis on standardne digitaalseadmetes, nt monitorides, digitaalkaamerates ja skanneris, kasutatav värv; see äratab jäädvustatud hetked ellu ilma tüütute moonutusteta. Samsungi 9. seeria LED-monitori ekraan reprodutseerib värvi kristallselgete ja realistlike piltide loomiseks ning see on täiuslik viis kalleid mälestusi uuesti läbi elada.

Liikuge järgmisele tasemele tehnoloogiaga Mega Dynamic Contrast

Mega Dynamic Contrast Ratio pakub uut värvi- ja pildikvaliteedi taset elutruude kujutustega vaatamiselamuses. Hämmastav Mega∞ DCR (staatiline 1000:1) kontrastsussuhe näitab musti toone nii tumedana kui võimalik ning valget ja muid värve nii erksatena kui võimalik. Märkate kristallselget pildikvaliteeti. See on nagu värviplahvatus, mille kõrval teised ekraanid kahvatuvad. Nautige oma multimeediumisisu professionaalsusega, mida see väärib.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani tehnoloogia
    LED PLS
    ekraani resolutsioon
    2560x1440 (WQHD)
    reageerimisaeg 5 ms
    heledus
    285 nitti (cd/m²)
    ekraani pind matt
    kontrast 1000 :1
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Ei
    3,5 mm kõrvaklappide väljund Ei
    DisplayPort Jah
    DVI Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Ei
    Mini DisplayPort Ei
    VGA Ei
    WiFi Ei
    USB-A 2.0
    2 tk
    HDMI Jah
  • Seadmed

    integreeritud mikrofon Ei
    kõlarid Jah
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    14 W
  • Üldised parameetrid

    tootja Samsung
  • Reguleerimine

    horisontaalselt pööratav Ei
    pivot (pöörlemistelg) Ei
    reguleeritav kalde nurk Jah
    reguleeritav kõrgus Jah
  • Mõõtmed

    kaal
    7,9 kg
    kaal ilma jalata 5,7 kg
    laius 64,5 cm
    sügavus 24,7 cm
    kõrgus ilma jalata 40,2 cm
    sügavus ilma jalata 2,32 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.