Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil nõustuda meie küpsiste kasutamise tingimustega - see võimaldab teil näha toodete detailinfot mis pärineb kolmandatelt osapooltelt, näha kaupluste asukohti kaardil ja palju muud. Kõik tingimused on loetletud siin: Küpsiste kasutamise tingimused


Nõustun

d Kirjuta meile

651 2222   E-P 9-21:00

Kas Tefali OptiGrill võiks olla nr. 1 toiduvalmistamise seade Sinu kodus?

 

Grillimine on kohe kindlasti üks eestlaste lemmiktegevusi, millest ei paista isu kunagi täis saavat. Pikenda oma grillihooaega kasvõi järgmise suveni, sest lauagrilliga Tefal OptiGrill+ grillid muretult ka tubastes tingimustes. Lauagrill on loodud kasutamiseks igapäevaselt, sest sellega saab valmistada palju erinevaid roogasid. Lisaks maitsvatele liharoogadele saab mugavalt ja tervislikult grillida ka erinevaid köögivilju, nagu näiteks paprikat või suvikõrvitsat. 

 

Ideaalsed grillimistulemused toidu kõigil küpsetustasemetel

 

6 küpsetusprogrammi maitsva toidu valmistamiseks: burgerid, kana, võileivad, vorstid, punane liha ja kala ning lisaks sellele külmunud toidu režiim ja nelja temperatuuriastmega käsitsirežiim, mis koos annavad lõputul hulgal küpsetamisvalikuid. Küpsusastme indikaator annab märku küpsusastmetest: pooltoores kuni küpsenud.

 

 

Grilli täpselt nii nagu Sulle meeldib

 

Tehnoloogia Automatic Sensor Cooking abil tuvastab OptiGrill+ kohe küpsetusplaadil olevate ühikute hulga, määrab nende paksuse ja reguleerib selle alusel temperatuuri ja küpsetamise aega. Indikaatortuli ja helisignaal võimaldavad jälgida suurt täpsust nõudvate toitude valmistamist ja valmistada liha sellisel küpsusastmel nagu soovid: pooltoores, keskmise küpsusastmega või läbiküpsenud.

 

 

Lihtne, mugav ja läbimõeldud

 

Mittenakkuvad alumiiniumvalust plaadid, 600 cm² küpsetusala toidu valmistamiseks kahele kuni neljale inimesele ja suur 7° kaldega mahlarenn, mille plaadid võimaldavad toidutegemise käigus tekkivatel mahladel ära voolata. Eemaldatavaid plaate ja mahlarenni võib pesta nõudepesumasinas.

 

 

Retseptid, et grillida nagu Egle Eller-Nabi

 

 

''Tervislik burger''

2 viilu Leiburi rukkipala

2 tl pestot

80 g jahutatud broiler rinnafileed

Paar tomativiilu

Peotäis ruccolat

Paar viilu värsket sibulat

Soola ja pipart

 

Tükelda lihad väikesemateks tükikesteks ja aseta grillile. Küpseta liha grillil kuni liha on kergelt pruunikas. Aseta kuumale grillile hetkeks rukkipala leivad. Küpseta/soojenda leiba mõlemalt poolt umbes minut aega. Seejärel määri mõlemale palaleivale pestot. Ühele palaleivale aseta tomativiilud, sibulad ja seejärel küpsetatud broiler tükikesed. Liha peale pane pestot ning aseta teine leiburi leivake katuseks. Võid serveerida kõrvale ka pesto tomatisalatit.

 

 

''Laste lemmik sandwich''

2 viilu Kirde saia või sepikut

1 viil kalkunifilee sinki

2 tl võid

1 viil juustu

1 salatileht

1 tomativiil

Soovi korral tomatipastat

Kollast paprikat

 

Määri mõlemad saiad võiga. Aseta ühele saiale juust, viil kalkunifilee sinki, tomativiil, salatileht ja soovi korral lisa veidi tomatipastat. Pane teine saiaviil katuseks ning aseta võileib grillile sandwichi programmiga. Võta võileivad välja niipea kui grill märku annab. Kõrvale võid grillida maitsvat paprikat.

 

 

 

  • Vältige roppusi ja solvavaid repliike
  • Mitte avaldada E-posti aadresse, telefoninumbreid ega sisestada URL'e
  • Mitte avaldada teavet teistest ettevõtetest ja veebisaitidest
  • Mitte soovitada klientidele mujalt osta

Lisa arvustus

CAPTCHA
Sisesta kontrollkood

Salvesta

Kommentaar

Euronics soovitab