Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil nõustuda meie küpsiste kasutamise tingimustega - see võimaldab teil näha toodete detailinfot mis pärineb kolmandatelt osapooltelt, näha kaupluste asukohti kaardil ja palju muud. Kõik tingimused on loetletud siin: Küpsiste kasutamise tingimused


Nõustun


d Kirjuta meile

651 2222   E-P 9-21:00

Sage the Smart Scoopiga teed kodus maitsvat jäätist

 

Jäätis, nagu Sulle meeldib

See on esimene jäätisemasin, mis tunnetab automaatselt jäätisesegu kõvaduse vastavalt Sinu valikule ning hoiab jäätise kuni serveerimiseni sobival kõvadusastmel.

 

 

 

Sorbet või gelato? Selles on küsimus!

Jäätisemasinal on neli automaatrežiimi – sorbet (mahlajäätis), frozen yogurt (külmutatud jogurt), gelato (gelato) või ice cream (jäätis). Käsirežiimiga on jäätise valmistamise aega võimalik vastavalt retseptile käsitsi seadistada.

 

KEEP COOL

Kohe peale magustoidu soovitud konsistentsi saavutamist aitab funktsioon KEEP COOL vältida selle sulamist. Selles režiimis töötab seadme kompressor aeg-ajalt, et magustoidu konsistentsi hoida.

 

 

Ära unusta lisandeid!

Lisandeid nagu šokolaaditükid, värsked puuviljad ning lõhna- ja maitseained saab hõlpsasti lisada klapiga kaane kaudu. Jäätisemasin annab piiksuva helisignaaliga märku ning ekraanil vilgub ADD MIX-INS, andes teada, et on aeg oma lemmiklisandid jäätisele lisada.

 

 

Räägime asjast...

 

Kiiresti valmiv halvaajäätis

Koostisosad

170 g külma mascarpone juustu
150 g maapähkli halvaad
130 g külma rõõska koort
100 g külma piima
100 g külma kondenspiima

 

Valmistamine

Pane kõik koostisosad mikserisse ning mikserda.

Kalla jäätisemasinasse ning valmista jäätise konsistentsini. Serveeri kohe või pane kaanega kaetud nõus külmikusse.

 

Earl Grey jäätis

Koostisosad

500 ml piima
300 ml rõõska koort
1 vanillikaun
4 tl Earl Grey teed
6 munakollast
200 g fariinsuhkrut

 

Valmistamine

Kalla potti piim ja rõõsk koor. Lisa vanillikaun, tee ning soojenda tasasel tulel. Kui piimale tekivad mullid, tõsta pott tulelt. Jätke 30 minutiks tõmbama. Seejärel soojenda veel kord, et segu oleks soe.

Vahusta munakollased suhkruga õhuliseks massiks. Vahustades lisa juurde kuum piim. Kalla kõik potti tagasi ning kuumuta pidevalt segades tasasel tulel, kuni kaste on paksenenud ning puulusika tagaküljele jääb sõrmega tõmmates selge ja puhas joon (umbes 6 minutit).

Kurna, kallates puhtasse nõusse, ning jahuta külmas veevannis. Kata nõu toidukilega, et ei tekiks koorikut. Täielikult jahtununa kalla jäätisemasinasse ning valmista, kasutades ice cream funktsiooni. Serveeri.

 

 

Kiiresti valmiv kirsijäätis

Koostisosad

200 g mascarpone juustu
100 g kirsijogurtit
200 g külmutatud kirsse
250 ml kondenspiima
150 ml petti

 

Valmistamine

Pane nõusse mascarpone, kondenspiim, jogurt, kirsid ja pett. Vahusta mikseriga või mikserda.
Kalla jäätisemasinasse ning valmista, kuni jäätis on valmis.

 

  

Suitsutatud Bourboni-kirsijäätis

Koostisosad

3 tassi (420 g) kirsse (kivid eemaldatud, poolitatud, leota kirsse üleöö vees), võib kasutada ka sügavkülmutatud kirsse
¼ tassi (60 ml) Bourboni viskit
2 tassi (500 ml) täispiima
1⅓ tassi (400 ml) koort (38% rasva)
6 munakollast (145 g)
1⅓ tassi (300 g) suhkrut
Näpuotsatäis soola
20 g võid
1 spl sidrunimahla
Näpuotsatäis õunapuulaaste

 

Valmistamine

Leota kirsse üleöö viskis. Nõruta ja hoia vedelik alles.
Kuumuta kastrulis keskmisel temperatuuril piim ja koor, kuni see hakkab aurama.
Vahusta munakollased, 200 g suhkrut ja näpuotsatäis soola eraldi anumas.
Lisa vahustatud munadele aeglaselt ja pidevalt vahustades kuum piim ja koor.

Pane kohupiimasegu tagasi kastrulisse. Lase kohupiim seda pidevalt segades temperatuuril 75 °C keema või kuni kohupiim katab puulusika tagakülje (selleks kulub kuni 20 minutit. Kurna kohupiim suurde anumasse ja kata toidukilega.

Pane õunapuulaastud suitsutamispüstoli põletuskambrisse. Pane voolik toidukile alla, nii et selle ava on kohupiimast ülevalpool. Kata toidukilega. Lülita suitsupüstol suurele kiirusele HIGH SPEED ja süüta puidulaastud. Lülita väiksele kiirusele LOW SPEED ja suitsuta mõni sekund, kuni anum on tiheda suitsuga täidetud. Eemalda voolik ja kata anum uuesti toidukilega. Pane 5-10 minutiks külmikusse. Korda suitsutamisprotsessi veel üks kord, segades kohupiima iga suitsutamise vahel.

Pane kohupiimasegu üleöö külmikusse.
Sulata või suurel praepannil keskmisel kuumusel. Lisa kirsid ja hauta pehmeks (umbes 8 minutit). Lisa Bourboni viski ja keeda keskmisel kuumusel 2 minutit, et alkohol eralduks. Lisa ülejäänud suhkur ja sidrunimahl. Keeda keskmisel kuumusel 5-6 minutit, purustades kirsid, et neist mahla eralduks. Kurna kirsisegust vedelik välja. Pane nii kirsimahl kui ka kirsid külmikusse.Klopi jahutatud kohupiim Sage Smart Scoop™ jäätisemasinas, järgides tootja juhiseid. Lisa kirsid ja kirsimahl jäätisemasinasse üks minut enne jäätise valmissaamist. Pane segu sügavkülmikus kasutamiseks sobivasse anumasse ja lase tahkuda.

 

Suitsutatud Bourboni-kirsijäätise retsepti autor on peakokk Jordan Roots, USA Masterchefi 4. hooaja võistleja.

  • Vältige roppusi ja solvavaid repliike
  • Mitte avaldada E-posti aadresse, telefoninumbreid ega sisestada URL'e
  • Mitte avaldada teavet teistest ettevõtetest ja veebisaitidest
  • Mitte soovitada klientidele mujalt osta

Lisa arvustus

CAPTCHA
Sisesta kontrollkood

Salvesta

Kommentaar

Euronics soovitab