Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Integreeritav nõudepesumasin Gorenje (16 nõudekomplekti)

Integreeritav nõudepesumasin Gorenje (16 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Gorenje (16 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Gorenje (16 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Gorenje (16 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Gorenje (16 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Gorenje (16 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Gorenje (16 nõudekomplekti)

Integreeritav nõudepesumasin Gorenje (16 nõudekomplekti)

Tootekood: GV64161 Tootja: Gorenje
399.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

XXL nõudepesumasinad pakuvad Sinu vajadusteks piisavalt ruumi. Kolm korvi võimaldavad pesta kuni 16 nõudekomplekti ühekorraga. Igati paindlik sisemus võimaldab erinevaid asetusvalikuid, kasutamine on lihtne ja pesemistulemused täiuslikud.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

15 min SpeedWash puhastab kiiresti, nii et Sina saad aja maha võtta
Kujutle pidulikku õhtusööki, kus pearoa nõud saavad magustoidu laualejõudmise ajaks juba puhtaks. Kiire programm funktsiooniga SpeedWash peseb nõud kõigest 15 minutiga. Sobib ideaalselt külaliste võõrustamisel tekkiva nõudekoguse pesemiseks.

TotalDry hoolitseb enda eest ise
Peale pesutsüklit avaneb nõudepesumasina uks automaatselt veidi, et liigne aur pääseks masinast välja. See laseb värskel õhul sööginõudeni pääseda, nii et pestud esemed, näiteks plastiknõud, kuivavad täielikult. Ideaalne kiireks kuivatamiseks väikese energiakuluga.

Reguleeritavad korvid, hoolikalt kavandatud sisemus
Korvidel on lihtsamaks käsitsemiseks esiletoodud liikuvad osad ja kohandatav korvi paigutus. Tõeliselt lihtne kolmeastmeline korvide reguleerimissüsteem võimaldab Sul mahutada isegi kõige suuremaid potte ja panne. Alumise korvi taldrikuresti saab kergesti kokku panna, et suurematele esemetele oleks rohkem ruumi. Söögiriistu saab suurepäraselt paigutada spetsiaalsele alusele. Söögiriistad asetatakse eraldi, nii et nad ei saa kriimustada ja kuivavad korralikult ära. Iga üksikasi on hoolikalt kavandatud, nii et käsitsemine on võimalikult lihtne.

AutoProgramme: pidu kahele või kaheteistkümnele – nõud saavad säravpuhtaks
Mõnikord on vaja vaid joogiklaase kergelt loputada, teinekord on aga näiteks pärast pühapäevalõunat nõudepesumasin täis tugevalt määrdunud sööginõusid. Täiustatud anduritehnoloogia kohandab alati nõudepesuprogrammi nii, et nõud pestakse täiuslikult puhtaks optimeeritud vee ja energiakuluga. Joogiklaaside jaoks ega intensiivseks puhastamiseks pole tarvis eriprogramme – üks ja sama AutoProgramme kohandub kõigi Sinu vajaduste järgi.

QuickIntensive - kiire igapäevane pesu
Nõudepesutsükli kõiki etappe optimeerides teevad SmartFlex nõudepesumasinad töö ära kõigest pooleteise tunniga. See tähendab, et täiskogus musti nõusid saab säravpuhtaks ja kuivaks palju kiiremini kui käsitsi pestes, kulutades samas palju vähem vett ja energiat.

Rohkem ruumi mustadele nõudele
Täisintegreeritav nõudepesumasin kõrgusega 86 cm sobitub ideaalselt köökidesse, kus on vastavalt kasutajatele kohandatud tööpinna kõrgus. Tähelepanuväärne üleni roostevabast terasest 56 cm trummel, mis on turul olevatest üks suuremaid, on piisavalt ruumikas kõigi Sinu vajaduste jaoks. XXL nõudepesumasinad mahutavad 35 cm läbimõõduga taldrikud ja standardsuuruses masinad mahutavad 31 cm taldrikud.

Täielik AquaStop
Tänu ohutusfunktsioonile AquaStop võib nõudepesumasina julgelt ka ööseks või Sinu äraoleku ajaks tööle jätta. Lekke või üleujutuse korral katkestab AquaStop automaatselt veevarustuse, pump aga tõmbab liigse vee nõudepesumasina veemahutist välja. AquaStop püsib töökorras seadme kogu eluea vältel.

Ühendus kuuma veega
Gorenje nõudepesumasinad võib ühendada külma vee asemel ka kuuma vee varustusega (kuni 70 °C). Kuuma veega ühendamine lühendab programmi tööaega ja vähendab elektrikulu. Keskkonna- ja rahakotisõbralik lahendus Sinu perele.

Tagasi

  • Nõudepesumasin

    paigaldusmeetod
    integreeritav
    energiaklass A+++
    komplektide arv 16
    veekulu 9,5 L/tsükkel
    programmide arv 5
    pesutemperatuuride arv 5
    kuivatusklass A
    kuivatussüsteem TotalDry
    sahtlite arv 3 tk
    energiakulu 0,86 kW/pesu
  • Funktsioonid

    programmid kiirpesu, Auto 45°C-65°C, Eco 55°C
    funktsioonid AquaStop
    , viitstart: 1-24 h, automaatne ukse avamine
    lisafunktsioonid
  • Üldised parameetrid

    müratase 47 dB
    tootja Gorenje
    värvus
  • Mõõtmed

    laius 59,6 cm
    kõrgus 81,7 cm
    sügavus 55,6 cm
    kaal
    35 kg
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Tagasi

energy-label

Täpsemalt:

A+++Seadme tõhusus on märgatav ainsa pilguga.
Tõhususklass on standardiseeritud klassifikatsioon, mis on kasutusel kogu Euroopas ja mõistetav vaid ühe pilguga. Tooteid saab otseselt võrrelda klasside A+++ (kõige energiasäästlikum) kuni D (kõige energiakulukam) järgi. Tõhususklassi klassifitseerimise aluseks on võetud aastane energiatarbimine, mis arvutatakse välja mitme erineva parameetri põhjal.

Aastane energiatarbimine.
Aastane energiatarbimine arvutatakse kilovatt-tundides aasta kohta, võttes aluseks 280 tavalist pesemistsüklit külma vee ühenduse korral ning vähese võimsustarbega seisundite energiatarbimise. Tegelik tarbimine oleneb seadme kasutusviisist.


L/annum
Veekulu.
Veekulu arvutatakse liitrites aasta kohta, võttes aluseks 280 tavalist pesemistsüklit. Seadme tegelik veetarbimine oleneb selle kasutusviisist.

AKuivatamistõhususe klass.
Kuivatamistõhususe klass kuvatakse skaalal A-st (kõige tõhusam) kuni G-ni (kõige ebatõhusam).

xMahutavus.
Number näitab kuimitu nõudekomplekti masin mahutab.
„Nõudekomplekt”– ühele inimesele kasutamiseks mõeldud lauanõude, klaaside ja söögiriistade kindlaksmääratud komplekt.

47
dB
Müratase.
Mitte ainult energia säästmine ei aita kaitsta keskkonda, vaid seda aitab teha ka müra vähendamine. Helitaseme muutus 3 dB(A) tähendab tegelikult helitugevuse muutust 2 korda. Näiteks 78 dB (A) helitasemega seade on seega poole vaiksem kui 81 dB (A) helitasemega seade. Helitaset näitav energiamärgis on seega täiendavaks objektiivseks näitajaks, mille alusel toodet valida.