Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)

Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)

Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)

Tootekood: G7310SCI Tootja: Miele
1549 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

• Uuenduslik disain ja suurim mugavus – “3D MultiFlex”-sahtel
• Lihtsaim suhtlus seadmega – “WifiConn@ct”
• Parimad tulemused vähem kui ühe tunniga – QuickPowerWash
• Puhta vee nõudepesumasin – alates 6,0 l automaatprogrammis
• Paindlik ja kindel paigutus – “ExtraComforti” korvikujundus

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Maailmauudis: “PowerDiskiga” “AutoDos”
Hiilgavad tulemused: “AutoDos” on maailma esimene automaatne doseerimine koos integreeritud “PowerDiskiga”. Nõudepesuvahendist ja erilistest pulbrigraanulitest saab täpselt häälestatud süsteem – doseeritakse programmikohaselt ja optimaalsel ajal. Nautige vabadust: ühest “PowerDiskist” jätkub keskmiselt 20 pesukorraks. Piisab ühest programmeerimisest – seejärel peseb maailma esimene iseseisev nõudepesumasin automaatselt tänu funktsioonile “AutoStart”.

AutoStart
Funktsiooniga “AutoStart” saate oma nõudepesumasina rakenduse kaudu nii programmeerida, et see käivitub eelseadistatud ajal ise. Tänu funktsioonidele “AutoDos” ja “PowerDisk” on puhastusaine pidevalt saadaval, nii et seade saab iseseisvalt töötada. Nii pole vajadust seadet käsitsi või rakenduse kaudu käivitada. Seega on nüüd minevik ka programmi käivitamise ununemine ja ebapiisavalt puhtad nõud.

Perfect GlassCare
Perfect GlassCare tagab klaaside õrna pesu. Õrn programm peseb vaid 45 °C juures. Veiniklaasid on silikoonpolstriga “FlexCare'i” klaasihoidikus , turvaliselt oma kohal. Pesuprogrammi lõpus avaneb nõudepesumasin patenteeritud “AutoOpen”-kuivatusega automaatselt. Klaasid saavad kuivaks ilma järelpoleerimiseta ning on meie täpselt kohandatud puhastustoodetega, millele on klaase kaitsev koostis, optimaalselt hooldatud.

ComfortClose
Nautige “Miele” ukse eriti hõlpsat avamist ja sulgemist. Peale selle jääb uks igas soovitud asendis seisma.

MultiLingua
Teie seade saab juhiseid ja näite kuvada mitmes keeles, nii et kogu info on arusaadav. Valige keelemenüüs lihtsalt soovitud keel. Lipuke juhatab teile teed. Nii leiate selle hõlpsasti üles isegi siis, kui seadistatud on keel, millest te aru ei saa.

3D MultiFlex-sahtel
Parandasime söögiriistasahtlit: nüüd saate nõudepesumasina söögiriistasahtlisse paigaldada ka väikeseid nõusid, nagu espressotasse. “3D-MultiFlex”-sahtel koosneb ühest allalastud kesk- ja kahest küljeosast. Vasakut saab paremale nihutada, et teha ülemises korvis ruumi kõrgetele veiniklaasidele. Allalastavasse parempoolsesse ossa saab mugavalt paigaldada suuri söögiriistu ja väikeseid nõusid.

FlexLine'i korvikujundus
Paigutage kõige erinevamad nõud ja söögiriistad alati sobivalt tänu üllatavatele võimalustele. Silmapaistvalt elegantne käepide hoolitseb korvide kindla väljatõmbamise eest – mugav igast nurgast. “FlexCare”-tassialuse nuppudel leiavad tassid kindla püsimise. Kausid paigaldatakse optimaalselt kaheosalisele kokkukeeratava piigireale. Ja hinnalised veiniklaasid? Neid hoitakse õrnalt “FlexCare”-klaasihoidikus, millel on pehme silikoonpolster.

Garanteeritud veelekkekaitse
Selle peale võite kindel olla: kaitseks veekahjude eest on kõik Miele nõudepesumasinad varustatud veelekke kaitsesüsteemiga. Kui see peaks siiski rikki minema ja tekib materiaalne kahju, olete kaasnevate kahjude vastu kindlustatud tervelt 20 aastat. Kanname tekkinud materiaalse kahju kulud veekaitse garantiitingimuste raames. Eelduseks on nõuetekohane paigaldus.

Parimad müratasemed
Nautige rahu: meie nõudepesumasinad töötavad madala mürataseme juures alates 41 db(A) eriti vaikselt ja seega oluliselt vaiksemalt kui tavaline vestlus. Siiski võite tunda rõõmu harjumuspärastest optimaalsetest tulemustest.

SensorDry
SensorDry tähendab pesuprogrammi nutikat kohandamist kuivatamiseajal ja mööbli kaitsmiseks. Andur kontrollib täitekogust ja mõõdab pesukambri temperatuuri, samuti paigalduskoha ruumitemperatuuri. Seejärel kohandatakse pesuprogrammi, nt loputuse temperatuuri. Eesmärk on ennetada kondensaaditilku mööblil, saavutada madalam energiatarbimine ja lühem programmi kestus püsivalt kõrge kuivatustaseme juures.

QuickPowerWash
Koostöös võitmatud: pesuprogramm “QuickPowerWash” ja sellega täpselt sobitatud tabletid “UltraTabs” nagu ka “PowerDisk” tagavad tavapäraselt määrdunud nõude korral parimad võimalikud pesu- ja kuivatustulemused 58 minutiga. Spetsiaalselt väljatöötatud tabletid lahustuvad vaid 2–3 minutiga. Tänu sellele rakendub puhastusjõudlus kohe pesuprogrammi alguses.

ExtraDry
Tänu pikendatud kuivatusfaasile ja loputustemperatuuri tõstmisele kuivatatakse kõike täiuslikult, isegi klaase ja plastesemeid.

Hügieen
Väga hügieeniline: Lutipudelid, lõikelauad ja palju muud saavad mikroobide vabaks ja eriti puhtaks. Rakendusuuringute instituudi Institut für Angewandte Forschung GmbH sertifikaadiga.

SolarSpar
Miele säästvus on lausa ületamatu. Pesuprogramm SolarSpar on optimaalne majapidamistes, kus on päikeseenergia seade, soojuspump või gaasi-õli küte, sest see programm võtab sisse ainult eelsoojendatud vett. Nutika programmijuhtimisega on tagatud enneolematult väike energiakulu – 0,05 kWh pesutsükli kohta.

EcoPower-tehnoloogia
Programmis “ECO” on veekulu vähendatud 8,9 liitrini. Seega on vaja ka vähem energiat soojendamiseks ning teie saate kasu energiatõhusast nõudepesumasinast. Vee säästmine on võimalik tänu nutikalt kujundatud sissevoolusüsteemile ja uuele, ülitõhusale filtrisüsteemile. Lisaisolatsioon vähendab soojakadu ja sellega energiat, mis on vajalik vee soojendamiseks.

Puhtaveemasinad
Miele nõudepesumasinad pesevad üksnes värske veega ja seda automaatikaprogrammis juba alates 6 l veekulu juures – seda on oluliselt vähem kui valamutäis. Sellega on “Miele” viimase 30 aastaga veetarbimist vähendanud 85% võrra. Ka voolutarbimine langeb uute parimate väärtusteni: programmis “ECO” saavutavad “Miele” nõudepesumasinad tarbimisväärtuseks ainult 0,67 kWh.

Pool kogusest
Peske puhta südametunnistusega ka väikeseid nõudekoguseid: teie nõudepesumasin mõõdab peaaegu kõigis levinumates programmides automaatselt nõude kogust pesukambris ja kohandab täpselt vee tarbimist. Automaatse täitekoguse tuvastusega ei pea te enam ootama, kuni nõudepesumasin on täis.

EcoFeedback
Kas soovite pesta keskkonnateadlikult? Meie nõudepesumasinad teevad selle lihtsaks: eeldatavat vee- ja elektritarbimist saab lugeda ekraanilt kohe pärast programmi valimist. “EcoFeedbackiga” saate otsustada ökoloogiliselt optimaalse variandi kasuks. Tegelikke tarbimisväärtuseid saate vaadata programmi lõpus.

Soojaveeühendus
Iga Miele nõudepesumasina saab ühendada kuni 65 °C soojaveeühendusega. Sellega saab õrna pesu programmis vähendada elektritarbimist kuni 50% ja programmi kestust kuni 10%. Programmis “ECO” langeb nõudepesumasina energiatarbimine kuni 0,45 kWh-ni.

Tagasi

  • Nõudepesumasin

    paigaldusmeetod
    integreeritav esipaneeliga
    energiaklass C
    energiatarbimine 74 kWh/100 tsüklit
    komplektide arv 14
    veekulu 8,9 L/tsükkel
    eco programmi kestus 235 min.
    programmide arv 9
    kuivatusklass A
    kuivatussüsteem AutoOpen-kuivatus
    sahtlite arv 3 tk
    söögiriistade sahtel Jah
    energiakulu 0,73 kW/pesu
  • Funktsioonid

    programmid autoprogramm, normaalpesu, poole koguse pesu, väga vaikne, intensiiv 75°C, ECO, Õrn, QuickPowerWash
    funktsioonid lapselukk, viitstart: 1-24 h
    lisafunktsioonid ukse sulgemise abiline, järelejäänud aja näidik, EcoFeedback, EcoPower-tehnoloogia, veelekkekaitseüsteem, Wi-Fi, MultiLingua, automaatne doseerimine “PowerDiskiga”
  • Üldised parameetrid

    displei tekst
    müratase 42 dB
    õhus leviva müra klass B
    tootja Miele
    värvus roostevabast terasest esipaneel
    energiamääruse number 2019/2017
  • Mõõtmed

    laius 59,8 cm
    kõrgus 80,5 cm
    sügavus 57 cm
    kaal
    49,2 kg
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Tagasi

energy-label