Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Sülearvuti ASUS ZenBook 13 UX333FA

Sülearvuti ASUS ZenBook 13 UX333FA
  • Sülearvuti ASUS ZenBook 13 UX333FA
  • Sülearvuti ASUS ZenBook 13 UX333FA
  • Sülearvuti ASUS ZenBook 13 UX333FA
  • Sülearvuti ASUS ZenBook 13 UX333FA
  • Sülearvuti ASUS ZenBook 13 UX333FA
  • Sülearvuti ASUS ZenBook 13 UX333FA
  • Sülearvuti ASUS ZenBook 13 UX333FA
  • Sülearvuti ASUS ZenBook 13 UX333FA
  • Sülearvuti ASUS ZenBook 13 UX333FA
  • Sülearvuti ASUS ZenBook 13 UX333FA
  • Sülearvuti ASUS ZenBook 13 UX333FA

Sülearvuti ASUS ZenBook 13 UX333FA

Tootekood: UX333FA-A4185T Tootja: Asus
799.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Loovus. Stiil. Innovatsioon. Need on omadused, mis defineerivad uut elegantset ZenBook 13. Kõik selles kaasaskantavas meistriteoses - see on maailma väikseim 13-tolline sülearvuti - see on disainitud, pakkumaks teile vabadust avastada oma loovuse võim, muuhulgas selle hingetukstegev raamita NanoEdge ekraan.

Protsessor:
Intel® Core™ i5-8265U
Videokaart:
Intel® UHD Graphics 620
Püsimälu/Operatiivmälu:
256 GB SSD; 8 GB RAM
Op.süsteem/Ühenduvus:
Win 10 Home 64bit; Bluetooth; WiFi; USB-C

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Kõige kompaktsem disain üldse
ZenBook 13 on teerajaja uuel ülima kaasaskantavuse ajastul, kuna selle korpus on ülikompaktne ja ülikerge. Nelja küljega NanoEdge-ekraaniga Zenbook 13 on üks maailma väiksemaid 13-tolliseid sülearvuteid ning on 14% väiksem kui eelmise põlvkonna ZenBook 13 (UX331).

Piiramatu ilu
Disainitud, pakkumaks teile võimalikult palju ekraaniala vähima füüsilise ruumiga; uus raamita, neljapoolne ZenBook 13 NanoEdge disain on lihtsalt hingemattev: see muudab kõik visuaalid reaalsemaks ning vähendab silmade osakssaavat koormust. Üliõhukesed raamid2 on külgedel kõigest 2,8mm, põhjas 3,3mm ja ülemises osas kaamera mahutamiseks kõigest 5,9mm paksused. Selle efekt on tõeliselt oivaline - see on nagu lõpmatuse bassein teie silmade jaoks!

Suurepärased visuaalid
Loovus nõuab suurepärast ekraani, mistõttu ZenBook 13-l on terav, selge, kõrgresolutsiooniga ekraan, kus kõik visuaalid omandavad parima väljanägemise, suurepärast vaatenurkade ja elavad, täpsed värvid. See hõlmab ka eksklusiivseid ASUS-e tehnoloogiaid - sealhulgas ASUS Splendid ja ASUS Tru2Life Video tehnoloogiaid - mis häälestavad ekraani parameetreid, kindlustamaks optimaalne silmade mugavus ja värvide tunnetus ükskõik, mis sisu puhul.

Disainitud teile mõeldes
Kõikide ZenBook arvutite puhul on meie peamiseks prioriteediks teie mugavus. ZenBook 13 läheb aga veelgi kaugemale oma eksklusiivse ErgoLift liigendiga - see on inseneriteaduse meistriteos, mis on disanitud kallutamaks klaviatuur teile kõige mugavamasse trükkimisasendisse. Kuid see ei ole veel kõik: hoolikalt kalkuleeritud kallak parandab ka jahutus- ja helifunktsiooni.

Enneolematult elegantne
Traditsionaalsest ZenBooki stiilist pole siiski kübetki kaotsi läinud: kaanel on iseloomulik treimetalli stiilis viimistlus ning korpus on kuninglikku sinist värvi, mida on hiljuti klaviatuuri kohal täiendatud kontrastse roosa-kuldse äärispaneeliga, mis lisab luksusliku varjundi. Elegantne kuninglik sinine on inspireeritud kuldse päikesetõusu fantastilisest ilust sügavsinise ookeani kohal.

Piiranguteta jõudlus
Loodud teie loovuse suurendmiseks, säilitab ZenBook 13 vaatamata oma suurusele oma jõudluse. See on loodud, pakkumaks teile kogu toorest jõudu, mida te vajate pingutusteta töötamiseks arvutiga. Selle uusim Intel® Core™ protsessor ja kõrgeima kvaliteedi ja jõudlusega komponendid tagavad selle, et ZenBook 13 ei sunni teid kunagi ootama. Ükskõik, kas te loote keerulisi dokumente, kaevandate andmeid, retušeerite fotosid, toimetate videosid või teete lihtsalt pausi mängimiseks, ZenBook 13 võimaldab teil teha enamat - ja teha seda kiiremini.

Piiranguteta mobiilsus
Mobiilse professionaalina peate te pidevalt ühenduses olema - suurimal võimalikul kiirusel. ZenBook 13 on varustatud gigabit-class Wi-Fi ja ASUS Wi-Fi Master tehnoloogiaga, mis võimaldavad ülikiiret allalaadimist ja sujuvat voogesitust suurema ulatuse ja stabiilsema võrguühendusega kui kunagi varem. Lisaks toob uusim Bluetooth® 5.0 teieni kõik väikese võimsusega välisseadmete ja tarvikute eelised.

Terve päeva kestev aku non-stop eluviisiks
ZenBook 13 on varustatud võimsa akuga, mida te võite usaldada ka kõige pikemal ja keerulisemal tööpäeval. Pikad teekonnad või terve päeva kestvad kohtumised ei ole ZenBook 13-ga enam probleemiks isegi siis, kui laadimisvõimalused on piiratud.

Kompromissitu produktiivsus
ZenBook 13 on produktiivsuse tagamiseks varustatud täies suuruses taustvalgustusega klaviatuuriga, mis tagab ülima trükkimiskogemuse. See on ergonoomika tipptase, millel on täpselt õige klahvide kaugus. Muidugi tagab ErgoLift liigend selle, et see on mugavuse tagamiseks alati õiges asendis. ZenBook 13 tutvustab ka eksklusiivset uut NumberPad-i - see on puuteplaat, millel on lülitatav arvuklahv kiireks andmesisestuseks.

Sülearvuti tunneb teid ära!
ZenBook 13 ja Windows 10 pakuvad teile täielikku kontrolli oma sülearvuti üle - ilma sõrmegi tõstmata. Arenenud biomeetriline riistvara töötab sujuvalt Windows Hello ja Cortanaga, mis võimaldab sülearvuti käivitada ja sisse logida kõigest oma näoga ning edastada ZenBook 13-le häälkäsklusi. Peale käed-vaba mugavuse kogemist imestate te, kuidas te küll kunagi ilma selleta toime tulite!

Kõik ühendused, mida te vajate
Kui te töötate liikvel olles, on oluline, et teil oleks võimalus ühenduda ükskõik millega ja kõigega. ZenBook 13-l on revolutsiooniline USB-C™ port kõikide ühenduste jaoks ning ülikiire USB 3.1 Gen 2 andmeedastuseks. Samuti leiate USB 3.0 Tüüp-A pordi, USB 2.0 pordi, a HDMI pordi ja microSD kaardilugeja, mis muudab praeguste ja tulevaste lisaseadmetega ühendamise lihtsaks.

Harman Kardon ümbritsev heli
Loomaks järgmist ASUS SonicMaster helitehnoloogia generatsioonim, tegi ASUS Golden Ear meeskond koostööd Harman Kardoni tuntud kodu- ja autotööstuse heliekspertidega. Tulemused on muljetavaldavad Kohandatud kõrgekvaliteetne riistvara - sealhulgas tark võimendi tehnoloogia, mis tagab valjema heli ilma moonutusteta - ning targalt disainitud tarkvara, kindlustamaks ZenBook 13 ülima helikogemuse.

Ülikarm: sõjaväeline kestvus
ZenBook 13 vastab usaldusväärsuse ja kestvuse osas ülinõudlikule MIL-STD-810G militaarstandardile, olles läbinud testrežiimi, mis hõlmab karmides keskkonnatingimustes, sealhulgas ekstreemsetel altituudidel, temperatuuridel ning niiskuses, töötamist. See on läbinud ka ASUS sisemise sülearvutite testi, mis ületab kaugelt tööstusharu poolt seatud standardid.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani suurus 13,3"
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
    ekraani pind matt
    puutetundlik Ei
  • Protsessor

    protsessori tootja Intel
    protsessori tüüp Core i5
    protsessor 8265U
    kiirus 1,6 kuni 3,9 GHz
    vahemälu 6 MB
  • Põhimälu

    mälu tüüp DDR III
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 256 GB
    mäluseadme tüüp SSD
    ühendusliides M.2 PCIE
  • Graafika

    graafikakaardi mälu tüüp GDDR5
  • Liidesed

    USB-A 2.0
    1 tk
    HDMI Jah
  • Andmeside

    Bluetooth Bluetooth 5.0
  • Mõõtmed

    laius 30,2 cm
    sügavus 18,9 cm
    kaal
    1,09 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja Asus
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.