Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Espressomasin Miele

Espressomasin Miele
  • Espressomasin Miele

Espressomasin Miele

Tootekood: CM7750OBSW Tootja: Miele
3899 €

Toode on saadaval vaid e‑poes

• Täiuslik nauding – “CoffeeSelect”
• Täisautomaatne katlakivieemaldus – “AutoDescale”
• Alati värskelt jahvatatud – “AromaticSystemFresh”
• Täisautomaatne täius – OneTouch for Two
• Lihtsaim suhtlus seadmega – “WiFiConn@ct”

Loe edasi

1625 BP
3899 €

Järelmaksu kalkulaator

Eeldatav igakuine makse
130 €
Periood
Sissemakse
Toode Espressomasin Miele
Hind 3899 €
Tulemus on ligikaudne ja võib erineda sulle pakutavatest tingimustest.

Tagasi

Tarne võimalused

Sobilik tarneviis vali ostukorvis

  • Kauplusest kätte
    24. - 26. aprill
    0 €
    Vaata lähemalt
  • Transport tuppa
    23. - 25. aprill
    7.99 €
    Telli tooted mugavalt otse tuppa. Võimalus tellida juurde paigaldusteenus, pakendi äravedu ning vana toote äravedu.
Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Eemaldab automaatselt katlakivi
Mudeleid CM 7500 / CM 7550 ja CM 7750 ei pea Sa keerukalt katlakivist puhastama, sest sellega saavad need ise hakkama. “Miele” patenteeritud leiutis: need seadmed eemaldavad katlakivi ise seadme tagaküljel asuva kasseti abil iga päev vabalt valitaval kellaajal. Nii ei saa raskesti eemaldatavat katlakivi üldse tekkida. Kasseti eluiga on olenevalt kohviautomaadi kasutamisest 7 kuni 12 kuud ja selle vahetamine on lihtne.

Automaatne loputusfunktsioon ja puhastusprogrammid
Tehniline uuendus, mis tuleb Sulle otseselt kasuks. Mugavad puhastusprogrammid saavutavad koos automaatse puhastusfunktsiooniga parimaid tulemusi käsitsemise ja hügieeni osas. Määrdumisi tõkestatakse, enne kui need saavad tekkida. See garanteerib pika töötusea ja aitab oluliselt kaasa Sinu täisautomaatse kohviautomaadi väärtuse säilimisele.

Piimavooliku automaatne puhastamine
Pärast piimaga kohvijookide valmistamist käivitatakse automaatselt kõigi piimajuhtivate komponentide puhastamine veenõust tuleva veega. See garanteerib suurima mugavuse hügieeni osas.

ComfortClean
ComfortClean süsteem teeb hügieeni hoidmise eriti lihtsaks. Paljusid täisautomaatsete kohvimasinate komponente, näiteks veepaaki ja kohvipaksu anumat saab väga lihtsalt nõudepesumasinas puhastada. See aitab oluliselt kaasa seadme väärtuse püsimisele.

Kergesti väljavõetav kohvipress
Kohvipress on automaatse kohvivalmistamise "süda". Seda on lihtne küljest võtta ja puhastada. See kindlustab Sulle pikaks ajaks laitmatult hügieenilise kohvipressi, püsivalt kõrge kohvikvaliteedi ja masina pika tööea.

Kerge puhastada
Igapäevase puhastamisega saavad nutikad seadmed peaaegu ise hakkama. Pärast igakordset piima valmistamist loputatakse piimasüsteem iseseisvalt läbi. CM7 eksklusiivne katlakivi eemaldamise programm “AutoDescale” hoolitseb automaatselt pika kasutusea eest. Tilgavann, veepaak ja kohvipaksunõu on hõlpsalt eemaldatavad ja neid võib tänu “ComfortCleanile” pesta nõudepesumasinas. Tõhusad puhastusfunktsioonid tagavad hügieeni ja suurepärase kohvimaitse.

Vähe müra
Miele täisautomaatsed kohvimasinad jahvatavad kohvi vähese müraga eriti vaikselt ja saavutavad seejuures püsivalt täiuslikke tulemusi.

OneTouch for Two
Kõigil oasüsteemiga täisautomaatsetel kohvimasinatel on juba tuttava OneTouch-valmistamise kõrval ka uudne "OneTouch for Two"-funktsioon. See funktsioon võimaldab kahe erineva maitsva kohvijoogi samaaegset valmistamist lihtsa nupuvajutuse abil. Vastav programm käivitatakse automaatselt. Lühema valmimisaja tõttu jääb rohkem aega kahekesi nautimiseks.

Kohvipulbrisahtel
Peale oaanuma on "Miele" täisautomaatsetel oasüsteemiga kohvimasinatel täiendav kohvipulbrisahtel. Siia saad pulbrivormis portsioneerida teist kohvisorti.

Kohvi- ja teekannufunktsioon
Sul on külalised? Seade valmistab ühe nupuvajutusega järjest kuni 8 tassitäit kohvi otse kohvikannu. Peale selle pakub “CM7” teevee võimalust, kas ühe tassi või ka terve kannu jaoks.

CupSensor
"CupSensor" teeb Sinu "Miele" täisautomaatse kohvimasina käsitsemise lihtsamaks. Uuendus tunneb ära tassi kõrguse ja viib peadüüsi õigele positsioonile kõrguste 8 ja 16 cm vahel. Ideaalse kauguse läbi välditakse pritsmeid ja saavutatakse ideaalne kohvitemperatuur ning optimaalne vaht. Pärast piima valmistamist paigutatakse peadüüs 1 cm võrra kõrgemale, et takistada määrdumist.

BrilliantLight
Alati parim vaade Sinu kohvile – seda suudab vaid "BrilliantLight". Mahe LED-valgus tõmbab tähelepanu igale tassile ja hoolitseb sellega Sinu köögis meeldiva atmosfääri eest. Parima täiendusena tasakaalustatud kohvimasinate disainile on optiliseks kõrghetkeks "BrilliantLight", mis teeb kohvi nautimise veelgi ilusamaks.

Taimer
Täisautomaatse kohvimasina sisse- ja väljalülitamist saab programmeerida individuaalselt ja vastavalt vajadusele. Esimese kohvivalmistuse saab näiteks seadistada kohe hommikuks, kuna seade lülitub automaatselt sisse ja õhtuti iseseisvalt välja. Energia säästmiseks saab täisautomaatset kohvimasinat pikema mittekasutamisese korral ka täielikult välja lülitada.

Eksperdirežiim
Maitse järgi saab valmistamisparameetreid spontaanselt kohandada: Jahvatuskogust ja veekogust saab eksperdirežiimis veel ka protsessi käigus seadistada. Nii saad ka oma külalistele vastavalt maitse-eelistustele alati ideaalset kohvijooki pakkuda.

WiFiConn@ct
Juhi mugavast kaugusest: peaaegu kõik CM 7-seadmed on võrku ühendatavad ja neid saab ka mobiilse lõppseadmega juhtida. Nii teed mugavalt seadistusi või valmistad oma kohvijoogi funktsiooni “MobileStart” abil nutitelefoni või tahvelarvutiga, seda ka diivanilt. Või telli nutitelefoni teel mõne klikiga kohviube ja puhastusvahendit: rakendus “Miele@mobile” suunab Sind otse “Miele” veebipoodi.

Hõlbus käsitsemine
Seadme juhtimine ei saaks enam mugavam olla: intuitiivselt juhitavate puuteekraanidega jõuad vaid mõne puudutustega oma lemmikkohvi nautimiseni.

Piimavahustaja
Cappuccinatore’ga valmistad kuuma piima või piimavahtu. Vaid mõne sekundiga kuumutab või vahustab see piima otse tassis/klaasis. Seejärel on seda lihtne nõudepesumasinas pesta.

Funktsioon “DoubleShot”
Kõigile, kes armastavad tugevat kohvimaitset: CM7 uus DoubleShot-funktsioon. Selle juures valmistatakse jook topeltkoguse 1 kohvi/espressoga, aga lühendatud ekstraktsiooniajaga. Nii lahustatakse kohvist palju vähem mõruaineid. Tulemus on eriti täidlane ja pehme kohviaroom ilma mõru järelmaitseta. Ideaalne nt Espressona, Cappuccinos või Flat White'is.

AromaticSystemFresh
Seda maitseerinevust tunned: meie uuenduslik koonusveski jahvatab ube ainulaadselt aroomi säästvalt ning iga üksiku kohvi jaoks alati värskelt. Seda võimaldab uudne veski paigutus vahetult pressi kohale. Sellega ei jää pärast jahvatamist veskisse enam kohvipulbrit. Naudi värskelt jahvatatud ubadest kohvi igal ajal ja häirimatult: uus koonusveski on lisaks kõigele veel eriti vaikne.

Kohv ja tee
Uus CM7 pakub täiesti uut nautimisvalikut: see suudab täisautomaatselt valmistada 20 erinevat kuuma jooki. Ja parim: CM7 ei valitse täiuslikult vaid itaalia kohvijookide suurt spektrit, vaid ka erinevate teesortide individuaalset valmistamist. Kas roheline või must tee, taimetee või puuviljatee: vesi soojendatakse alati optimaalse temperatuurini parima teearoomi saamiseks.

Kasutajaprofiilid
Salvesta oma lemmikjoogid ühte kuni 10st personaalsest nautlejaprofiilist ja lase oma "Miele" täisautomaatsel kohvimasinal end isiklikult tervitada. Siia saad salvestada kõik oma lemmikjoogi parameetrid: jahvatuskogus, veetemperatuur ja -kogus, vajadusel piima valmistamine. Individuaalseks kohvinaudinguks.

CoffeeSelect
See valikuvabadus annab Sulle naudinguelamusi kõrgeimal tasemel: nüüd valmistad oma kohvijooki sobiva kohviubade sordiga. Kolmes eraldi mahutis leiavad oma koha erinevad kohvioad. Joogi valmistamisel vali sobiv sort käsitsi või automaatselt, kui määrad selle joogile püsivalt. Naudi espressot espressoubadest, valmistamine on alati sordipuhas, sest süsteemi ei jää jääke.

Täiuslikus harmoonias tervikliku kohvinaudinguga
Ükskõik kas otsustad “Miele” integreeritava või eraldiseisva kohviautomaadi kasuks, täiuslik kohvikogemus ainulaadsete naudinguhetkedega on garanteeritud. Meie kohviautomaadid täiustavad mitmekülgsete kohvijookide valmistamist tänu täiuslikult häälestatud süsteemile. Sa näed, tunnetad, kuuled seda, tunned selle lõhna ja muidugi eriti selle maitset.

Kasutuslukk
Kasutusluku saab seadistada ühe sõrmevajutusega. Nii on see kaitstud tahtmatu sisselülitamise eest, nt laste poolt.

Tagasi

  • Espressomasin

    espressomasina tüüp täisautomaatsed
    valmistab ühe nupulevajutusega
    latte macchiato
    , cappuccino
    , cafe latte
    , flat white
    , americano
    , piimavaht, soe piim, ristretto
    , espresso macchiato
    , lungo
    , espresso
    , must kohv
    funktsioonid aktiivne tasside soojendus, tasside valgustus, eemaldatav keedukamber, piimasüsteemi automaatne loputus
    programmid sisselülitustaimer, loputusprogramm, katlakivieemaldus programm, väljalülitustaimer
    kohvi valmistamine automaatne
    eeljahvatatud kohvi kasutusvõimalus Jah
    piimavahustaja Jah
    aur / kuum vesi Jah
    seadistatav kuuma vee kogus Jah
    kaks tassi ühe valmistuskorraga Jah
    reguleeritava kõrgusega kohvitila 8 - 16 cm
    võimsus 1500 W
    veemahuti maht 2,2 L
    kohviubade mahuti 210 g
    kohvipaksusahtli maht 16 portsjonit
    seadistatav kohvikangus Jah
    reguleeritav kohviveski Jah
    ooterežiimil 0 W energiakulu Jah
    piimaanum Jah
    veski roostevabast terasest veski
  • Üldised parameetrid

    eriomadused 3 kohviubade mahutit, programmeeritav jahvatuskogus, programmeeritav vee temperatuur, piimakogus, piimavahu kogus, programmeeritav eeltõmbamine, kohvikannu funktsioon, individuaalne keelevalik, kuupäevanäidik, ajakuva, CupSensor tuvastab tassi kõrguse ja viib peadüüsi õigesse asendisse, "Miele@home", "WiFiConn@ct"
    komplektis puhastustabletid, roostevabast terasest piimanõu (termos), katlakivieemaldi kassett
    tootja Miele
    värv must
  • Mõõtmed

    laius 31,1 cm
    kõrgus 42 cm
    sügavus 44,5 cm
  • Lingid

Tagasi

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Viimati vaadatud tooted