Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire

Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire
  • Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire
  • Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire
  • Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire
  • Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire
  • Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire
  • Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire
  • Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire
  • Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire
  • Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire
  • Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire
  • Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire
  • Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire
  • Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire
  • Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire
  • Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire

Spordikell Garmin fenix 5S Plus Sapphire

Tootekood: 010-01987-03 Tootja: Garmin
399.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Sportlastele ja õues seiklejatele on fenix 5 Plus seeria mudelid suure jõudlusega võmalus eneseületusteks ning võimalus võtta kaardid ja muusika endaga alati kaasa. Vastupidavad preemiumkvaliteediga kellad on värvilise kaardiga, loevad randmelt pulssi, on Garmin Pay valmidusega ja seadmes on mäluruumi kuni 500-le laulule.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Sinu rada eduni
Ükskõik kas oled linnas või metsarajal, kõik fenix 5 Plus seeria kellad on sisse ehitatud kaartide ja navigeerimisfunktsiooniga, et hoida sind alati õigel kursil. Värviline TopoActive Euroopa kaart on optimiseeritud navigeerimise ja asukoha jälgimisega. Jooksjatele ja ratturitele on seadmel olemas ka Trendline populaarsemate teede funktsioon, mis kasutab miljoneid kilomeetreid Garmin Connect infot, et saaksid liigelda nagu kohalikud - ükskõik kuhu sa lähed.

Preemium materjalid, suur jõudlus
Fenix 5 Plus seeria kellad on disainitud raskete seikluste jaoks ja valmistatud parimatest materjalidest. Seadmeid on saadaval mitmes erinevas valikus nagu näiteks PVD kattega roostevaba terasraamiga ja samuti ka DLC titaaniumraamiga versioonid. Ere, suure resolutsiooniga värviline ekraan LED taustavalgusega garanteerib nähtavuse ükskõik millistes valgusoludes. Lisakaitseks kriimude vastu on osadel fenix 5 Plus mudelitel tugev safiirklaas.

Parem sateliidiside
Igal fenix 5 Plus kellal on lisaks tavalisele GPS ja GLONASS-ile ka Galileo satelliitide vastuvõtja, et sa ei kaotaks signaali ka rasketes oludes. Peale kaardipõhisele juhendamisele on igal kellal ka arenenud ABC (altimeeter, baromeeter ja kompass) sensorid. Sisseehitatud altimeeter näitab kõrguse infot, et saaksid hinnata oma tõuse ja languseid ning kolme teljeline elektrooniline kompass hoiab sind õiges suunas.

Edasijõudnud soorituse jälgimine
Kõik fenix 5 Plus seeria kellad on täis tarku treeningfunktsioone, et saaksid jälgida oma vormi ja jõudlust. Jälgi füsiololoogilisi andmeid, jooksudünaamikat ja muud, et saaksid täieliku ülevaate oma trennist - mõõda oma progressi ja paranda oma vormi. Treeningu staatus hindab automaatselt su hiljutist treeningute ajalugu ja annab sulle teada, kas treenid üle, hoiad vormi või arened. Anaroobilise treeningefekti jälgija annab sulle tagasisidet kas su trenn aitab sul oma saavutusi ületada. Saad ka jälgida oma täielikku treeningkoormust. Kellal on eelsalvestatud treeningprofiilid ujumise, jooksu, rattasõidu, matkamise, suustamise, aerutamise ning muude spordialade jaoks. Lisamotivatsiooniks saad läbi Garmin Connect rakenduse alla laadida treeningplaane edasijõudnutele.

ClimbPro tõusu jälgimine
Spetsaalne tõusu funktsioon lubab sul reaalajas saada informatsiooni hetkel käsil olevate või eesootavate tõusude kohta teekonnal, mille oled eelnevalt salvestanud mägijooksuks, rattasõiduks või muuks treeninguks.

Randmelt pulsilugemine
Elevate randmelt pulsilugemise tehnoloogia laseb sul jälgida oma südametegevust ilma pulsivööta. Lisaks sammude lugemisele ja une jälgimisele kasutab kell südametegevuse infot, et näidata kalorite kulutamise infot ning määrata su trennide intesiivsuse taset. Ühtlasi jälgib kell ka südametegevuse variatsioone, et arvutada stressiskoor mis näitab millisele koormusele su keha valmis on.

Sobiv lugu spordi jaoks
Kas sul on mingi kindel laul, mida alati enne trenni või võistlust kuulad? Tänu fenix 5 Plus'ile, saad kuulata muusikat otse oma kellast ning seadme sisemälu mahutab kuni 500 laulu. Muusika allalaadimine ja mängimine on tehtud lihtsaks, et saaksid kuulata muusikat ükskõik, kus sa oled läbi Bluetooth kõrvaklappide (müügil eraldi). Saad ka valmistada eraldi esitlusloendeid valitud voogedastusplatvormidelt 5, et saaksid kuulata muusikat ka ilma reklaamideta. Jäta oma telefon maha, kui lähed jooksma või rattaga sõitma, kuna muusika, mis hoiab sind töös, asub su randmel.

Maksa käeviipega
Et saaksid oma aktiivse eluviisiga tempos püsida, on Fenix 5 Plus'il Garmin Pay viipemaksete võimekus. Kasuta seda, et tasuda asjade eest isegi siis, kui oled oma rahakoti koju jätnud. Kellaga viipemakse töötab peaagu kõikjal, kus on juba olemas kontakivaba maksevõimalus.

Ole nutikalt ühenduses
Kõik fenix 5 plus mudelid võimaldavad nutiteavitusi, kui seade on paaritatud ühilduva nutitelefoniga. Näe e-maile, sõnumeid ning teavitusi otse kellast - ükskõik, kas oled parasjagu golfiväljakul või lihtsalt töölauast eemal. Teised võimalused on näiteks automaatsed üleslaadimised Garmin Connect fitness keskkonda, reaalajas trenni jälgimine, GroupTrack ja sotsiaalmeedia jagamine läbi tasuta Garmin Connecti ja Garmin Connect Mobile rakenduse.

Kohandatavad rakendused, sihverplaadid ja rihmad
Saad oma fenix kella kohandada täpselt selliseks nagu sulle meeldib tänu Connect IQ poele. Muuda oma kellavaadet, lisa andmekihte või lae alla erinvaid rakendusi ja vidinaid. Ühtlasi on saadaval valik QuickFit kellarihmu - nii nahast, metallist kui ka silikoonist, tänu millele on lihtne oma stiili iga hetk muuta. Tööriistu pole vaja, et rihmavahetus teostada. Lihtsalt vajuta klambrile ja mine. Tänu Garminile saad oma kella kohandada täpselt endale sobivaks.

Jooksuinfo
Lisa jõudluse infot oma treeingule, kui laed alla Running Power rakenduse Connect IQ poest oma ühilduvale kellale. Garmin Labs poolt välja töötatud rakendus jälgib meetrilist infot - tempo, vertikaalsiire, kaldenurk ja isegi kohalik tuuleolu, et näeksid, mis jõudlusega sa parasjagu jooksed. Kui sul on ülevaade palju jõudlust sa kulutad, saad info abil oma jooksutempot paremini kohandada, tagamaks, et sa liiga kiirelt ära ei väsiks. Kui sul juba on ühilduv Garmini seade, siis jõudluse nägemine on lihtne. Kõik, mis sul vaja on, on fenix 5 ja üks nendest lisaseadmetest: HRM RUN, HRM Tri või Running Dynamics Pod.

*Sammude lugemine on ligikaudne ja ei pruugi olla täpne. Selle alla kuulub ka distantsi arvutamine sammude põhjal.
*Aktiivsemate spordialade jaoks soovitab Garmin kasutada eraldi pulsivööd, et saavutada täpsem ja kindlam pulsi arvestus.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Garmin
    kaitseaste 10ATM
    veekindel kuni 100 m
    vahetatav rihm Jah
  • Kell

    kella tüüp spordikell
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 1,2 "
    ekraani resolutsioon
    240x240
  • Mõõtmed

    kaal 65 g
    laius 4,2 cm
  • Tervise ja aktiivsuse jälgimine

    pulsi mõõtmine randmelt
    maksimaalse hapnikutarbimise mõõtmine (VO2 max)
    Jah
  • Funktsioonid

    GPS
    Jah
    sensorid güroskoop, E-kompass, GPS, GLONASS, aktseleromeeter, altimeeter
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.