Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Sülearvuti Apple MacBook Air 2018 (128 GB) SWE

Sülearvuti Apple MacBook Air 2018 (128 GB) SWE
  • Sülearvuti Apple MacBook Air 2018 (128 GB) SWE
  • Sülearvuti Apple MacBook Air 2018 (128 GB) SWE
  • Sülearvuti Apple MacBook Air 2018 (128 GB) SWE
  • Sülearvuti Apple MacBook Air 2018 (128 GB) SWE

Sülearvuti Apple MacBook Air 2018 (128 GB) SWE

Tootekood: MREE2KS/A Tootja: Apple
1099 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Kõik on jälle kergem.

Armastatuim Mac saab uuesti sinu lemmikuks. Uus õhem ja kergem MacBook Air on saadaval hõbedase, kosmosehalli ja kuldsena. Sellel on särav Retina-ekraan, Touch ID, uusima põlvkonna klaviatuur ja Force Touch puuteplaat. Ikooniline kiilukujuline korpus on valmistatud 100% ulatuses ümbertöödeldud alumiiniumist, tehes sellest kõige keskkonnasõbralikuma Maci. Ja tänu terve päeva kestvale akule on MacBook Air sinu kaasaskantav kõikvõimas sülearvuti.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Retina ekraan: Neli miljonit pikslit. Üks särav debüüt.
Kuna HD-ekraaniga võrreldes on piksleid neli korda rohkem, on tulemused tõeliselt hämmastavad. Pildid on uskumatult detailsed ja reaalsed. Tekst on nii terav, et sulle tundub, nagu loeksid dokumente, meile ja veebisaitide teksti paberile prindituna. Ning kuna eelmise põlvkonna mudeliga võrreldes on värve 48% rohkem, on kogu pilt rikkalik ja särav. Ekraaniklaas ulatub korpuse servani ning selle ääred on varasemast 50% õhemad. Nii saad keskenduda sellele, mis on ekraanil. Ja sulle meeldib, mida sa näed.

Sinu sõrmejälg on su salasõna.
Touch ID täiustatud turvalisus ja mugavus on nüüd MacBook Airi sisse ehitatud. Aseta sõrm lihtsalt Touch ID andurile ja sinu Mac avaneb hetkega. Saad oma sõrmejälge kasutada ka lukustatud dokumentidele, märkmetele ja süsteemisätetele kiiresti juurdepääsemiseks, ilma et peaksid sisestama järjekordse parooli.

MacBook Airil on Apple T2 Security Chip turvakiip – Apple'i enda kujundatud ja spetsiaalselt Maci jaoks loodud teise põlvkonna kiip, mis muudab MacBook Airi veelgi turvalisemaks. Kui kasutad Maci avamiseks või dokumendi autentimiseks Touch ID-d, on sinu teave kaitstud. Ja tänu andmete jooksvale krüptimisele on kõik SSD-kettale talletatud andmed automaatselt ja täielikult krüptitud.

Täht tähelt ümber kujundatud.
Uusima põlvkonna MacBook Airi klaviatuuril on liblikmehhanism, mis annab klahvidele neli korda suurema stabiilsuse kui senine käärmehhanism ning suurendab mugavust ja reageerimisvõimet. Ning eraldi LED-taust­valgustusega klahvid koos ümbritseva valguse anduriga hõlbustavad tippimist hämaras keskkonnas.

Force Touch puuteplaat võimaldab Maci kasutada eri viisidel, sõltuvalt erinevast puutesurvest. Pole tähtis, millist kohta puuteplaadil klõpsad – täpsus ja reageerimine jäävad samaks. Lisaks on sul palju ruumi Multi-Touch-žestideks, näiteks näpistamiseks ja suumimiseks. Sinu sõrmed tunnevad end kui kodus.

Sinu igapäevane mitmekülgne sülearvuti.
Vaatamata sellele, et see kaalub ainult 1,25 kg, on MacBook Air üllatavalt võimas. Kaheksanda põlvkonna Intel Core i5 protsessor aitab sul teha igapäevategevusi – lugeda meile, sirvida veebi, luua Keynote'i esitlusi ja töödelda filme rakenduses iMovie. Kuni 16 GB mälu võimaldab sul sujuvalt töötada isegi siis, kui avatud on mitu rakendust, ning kuni 1,5 TB SSD-salvestusruum võimaldab käivitada rakendusi välkkiirelt ning pakub piisavalt ruumi kõigi dokumentide, fotode ja videote jaoks.

Tänu 12 tundi kestvale akule aitab MacBook Air sul terve päev tegutseda. Saad seadet vooluvõrku ühendamata lugeda meile, sirvida veebi, osta Internetis, kirjutada dokumente, vaadata videoid, hallata arvutustabeleid ja teha palju muud.

Thunderbolt 3: Üks kõigi eest, kõik ühes.
Thunderbolt 3 ühendab ülisuure ribalaiuse ja USB‑C standardi mitmekesisuse, et luua üks eriti tõhus universaalne liides – MacBook Airis on neid lausa kaks. Thunderbolt 3 liideses on integreeritud andmeedastus, laadimine ja videoväljund ning selle läbilaskevõime on 40 Gbit/s – kaks korda kiirem kui Thunderbolt 2 liidesel. Olemasolevaid seadmeid saab hõlpsalt ühendada kaabli või adapteri abil. Lisaks on Thunderbolt 3 ümberpööratav ja pole vahet, kuidas selle ühendad, liides on ikka õigetpidi.

Heli, mis räägib enda eest.
Tänu uusimatele töötlus- ja häälestustehnoloogiatele on MacBook Airi heli parem kui kunagi varem. Stereokõlarid annavad eelmise põlvkonna mudeliga võrreldes kaks korda rohkem bassi ja 25% tugevama heli. Lisaks loob laiem stereoheli muusika kuulamisel või filmi vaatamisel kaasahaaravama elamuse. Kõrglahutusega FaceTime'i kaamera abil näevad sõbrad ja pereliikmed sind väga detailselt. Ja kolm mikrofoni moodustavad massiivi, mis annab sinu hääle FaceTime'i kõnede ja dikteerimise kasutamisel täpsemini edasi.

Esimene Mac, mis on valmistatud kasutades 100% taastöödeldud alumiiniumit.
Siin on Apple'i loodud alumiiniumisulam, mis tagab samasuguse tugevuse, vastupidavuse ja täiusliku viimistluse nagu varem – seda kõike ilma uut alumiiniumit kaevandamata. Selleks kasutatakse ringlussevõetud alumiiniumist laaste, mis töödeldakse ümber aatomi tasandil. Tulemuseks on korpus, mis on samavõrd kaunis ja tugev nagu meie varasem looming, ning kõige keskkonnasõbralikum Mac.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani suurus 13,3"
    ekraani resolutsioon
    2560x1600
    ekraani pind läikiv
    puutetundlik Ei
  • Protsessor

    protsessori tootja Intel
    protsessori tüüp Core i5
    protsessor 8210Y
    kiirus 1,6 kuni 3,6 GHz
    vahemälu 4 MB
  • Põhimälu

    mälu tüüp DDR III
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 128 GB
    mäluseadme tüüp SSD
    ühendusliides
  • Graafika

    graafikakaardi mälu tüüp DDR III
  • Seadmed

    sõrmejäljelugeja Jah
  • Liidesed

    HDMI Ei
    DisplayPort Ei
    Mini DisplayPort Ei
  • Andmeside

    Bluetooth Bluetooth 4.2
  • Mõõtmed

    laius 30,41 cm
    sügavus 21,24 cm
    kaal
    1,25 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.