Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Multimeediajaam Alpine

Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine

Multimeediajaam Alpine

Tootekood: ALP-X802DU Tootja: Alpine
1199 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

X802D-U Täiustatud navijaam toob sinu sõidukisse kaasaegse meediatoe, tippklassi navigatsioonitehnoloogia ning Alpinele omase helikvaliteedi. See on täielikult ühilduv ka kaasaegsete nutitelefonidega ja võimaldab sul kasutada rakendusi Android Auto ja Apple CarPlay oma suurel 8-tollisel kõrglahutuslikul ekraanil.

Naigeerimseks on lausa 3 võimalust: X802D-U kasutab iGo Primo NextGen navigatsioonisüsteemi millel TomTom kaardid ning 3 aastane tasuta kaardiuuendus. Lisaks on võimalus kasutada Navigeerimist läbi rakenduste "Apple CarPlay Maps" või "Google navigation Android Auto".

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Kõrglahutuslik WVGA Puutetundlik ekraan
8-tolline kõrglahutusega WVGA ekraan võimaldab täielikku süsteemijuhtimist läbi puutetundliku tehnoloogia ning toetab kõige kaasaegsemat videotehnoloogiat ning toob erakordselt puhta ja terava pildi, kontrasti ja lahutuse. Selle omaduse tõttu on ka Navigatsioonikaardid erakordlselt detailsed ning filmid ja videoklipid toovad sinuni tõelise kinoelamuse. Kasutajaliides on väga intuitiivne ning kujundatud ideaalselt sobituma sinu sõidukisse. Valikus on mitmeid taustavärve ning -kujundusi et saaksid valida oma maitse järgi parima sobivuse.

8-tolline Ekraan 1-DIN korpusega
Üha enam ja enam on sõidukite keskkonsoolis ruumi 7" ja 8" ekraanide paigalduseks, kuid samas ekraani taga ei ole piisavalt ruumi täismõõdus 2-DIN lahenduse paigalduseks. Näiteks uus SMART mudel on täpselt sellise disainiga. Toetudes just sellele asjaolule, tegi Alpine mudeli X802D-U, millel on suur, 8" ekraan kuid selle taga 1-DIN mõõdus korpus. Autopõhise Alpine paigalduskomplektiga saavutad sa täieliku sobivuse ning samas tehase välimuse.

Töötab rakendusega "Apple CarPlay"
Innovatiivne X802D-U koos Apple CarPlay toetusega toob sinuni võimaluse targalt ära kasutada oma iPhone olles teel. Apple CarPlay toob iPhone´i kasutajatele hämmastava ja intuitiivse viisi teha kõnesid, kasutada Navikaarte, kuulata muusikat ning ligipääsu sõnumitele vaid ühe puudutuse või sõnaga. Lisaks saad nautida teel olles Spotify ning internetiraadio teenuseid. Lihtsalt ühenda enda CarPlay toega iPhone juhtmega Alpine USB pessa ning oledki valmis seda kasutama.

Töötab rakendusega "Android Auto"
Android Auto on loodud just turvalisusele tuginedes. Lihtsa ning intuitiivse kasutajaliidesega, integreeritud roolinuppude toega ning võimsa hääljuhtimisega, häirib see juhti võimalikult vähe et saaksid keskenduda sõidule ja teeoludele. Android Auto toob sinuni automaatselt vajaliku informatsiooni ning organiseerib kogu teabekuva ekraanile vajalikkuse järjekorras. Apple CarPlay ning Android Auto kasutavad Alpine seadme navigatsiooniantenni suurema täpsuse saavutamiseks.

DAB+ Digitaalne Raadio
Sisseehitatud DAB/DAB+/DMB tuuner kasutab kõige kaasaegsemat digitaalset raadiovastuvõtutehnoloogiat et tuua sinuni kadude- ja müravaba kvaliteet. DAB+ pakub tavalise FM raadio ees palju eeliseid: äärmiselt lai raadiojaamade valik ning peale esimest skaneerimist võid lemmikjaama valida nimekirjast kategooria või tähestiku järjekorras.

Ühenda USB või HDMI allikad
Saad külge ühendada USB mälupulga või välise kõvaketta et mängida sellelt muusikat või MP4 videofaile. X802D-U on varustatud ka HDMI sisendiga, et saaksid külge ühendada Alpine DVD mängija DVE-5300 või mõne teise HDMI-väljundiga kaasaskantava meediamängija. Kasutades HDMI adapterit, saad ühendada külge ka nutitelefoni et nautida sellelt pilte, videosid ja muusikat Alpine ekraanil (vajalikud on lisakaablid ning plokid). X802D-U omab ka HDMI-väljundit et külge ühendada tagumised ekraanid.

Kõrgtasemel heliseadistus
X802D-U koos BASS ENGINE SQ ja heliprotsessoriga maksimeerib bassihelid ning kogu üldise helipildi. lisaks veel palju vabalt seadistatavaid heliomadusi, nende seas Digitaalne Aegviide, Digitaalne X-Over ning kahetsooniline 9-ribaline Parameetriline Ekvalaiser. Kõige parem - neid seadeid saab muuta/salvestada/jagada/avada otse oma nutitelefonist läbi Alpine TuneIt rakenduse. Lisaks veel Media Xpander, 24-Bit DAC ning 3x (4-Voldilist) eelväljundit.

Sisseehitatud iGo Primo NextGen Navigatsioon
iGo Primo NextGen navigatsioon on hetkel turulolevatest üks parimaid. Ühendades Alpine võimsa tarkvara ning protsessori jõudlusega, on tulemuseks ülitäpne ning superkiire navigatsioon. Näiteks koostades marsruuti Tallinnast Pariisi võtab see aga vaid pisut üle 10 sekundi. Süsteemis on peidus tuhandeid kasulikke ning unikaalseid navigatsiooniomadusi - poolik aadressituvastus, TMC marsruudijuhendamine, 3D maamärgid ning palju palju muudki. Selles on veel sadu tuhandeid huvipunkte (POI) mis teeb lähedalasuva toitlustuskoha või mõne muu avaliku koha lihtsalt ning kiiresti leitavaks.

Online Navigatsioon läbi Apple CarPlay
Olles sõidus aitab Maps rakendus sul jõuda sihtkohta koos pöördejuhiste, hääljuhiste ning uuena ka lihtsalt mõistetavate visuaalsete märkidega. Pöörde lähenedes suureneb kaardivaade automaatselt et näeksid täpselt kuhu vaja pöörata. Kogu marsruudi jooksul on nähtaval selgelt arusaadavad nooljuhised mis aitavad leida õige tee ning samuti prognoositava saabumisaja. Otsid toidukohta, kohvikut või tanklat mis jääks teepeale? Uuenduslikud nupud navigatsiooniekraanil aitavad sul selle kiirelt leida ning arvutab välja sellest tingitud uue saabumisaja. Vajutades Alpine seadmel Navigatsiooninuppu kaks korda avanebki Apple CarPlay Navigatsioon, ilma seda menüüst otsimata.

Online Navigatsioon läbi Android Auto
Luba Google Mapsil endale teed juhendada. On äärmiselt lihtne jõuda sihpunkti kui sind abistavad hääljuhised, reaalaja liiklusinfo, sõidurea juhised ning veel palju muudki. Samaaegselt telefoni ekraanil ning auto ekraanil - eelkõige on silmas peetud turvalisust. Ekraanil on suured nupud, lihtsustatud kasutajaliides ning lihtsalt kasutatavad hääljuhised - kõik see häirib sind sõidu ajal minimaalselt ning saad keskenduda teeoludele. X802D-U töötab laitmatult Android Auto ja Google Mapsiga. Android Auto kasutab Alpine seadme Navigatsiooniantenni täpsemaks positsioneerimiseks.

Sisseehitatud Bluetooth® Tehnoloogia
Sisseehitatud Bluetooth® moodul võimaldab juhtmevaba ühendust telefoniga ning seeläbi teha "hands-free" kõnesid, pidevalt uuenev tarkvara tagab toe ka kõige uuematele nutitelefonidele. Väga intuitiivne kasutajaliides teeb kogu süsteemi juhtimise äärmiselt lihtsaks. Bluetooth® võimaldab otse telefonist muusikastriimingut: muusikat ning internetiraadiot saab nüüd nautida läbi Alpine süsteemi.

Lemmikud
Kas poleks mugav kui rakendus suudaks korraga ekraanil näidata su lemmikuid telefoninumbreid, raadiojaamasid, enimkasutatavaid navigatsiooni sihtkohti, ning veel palju muudki?! "Favourites" ongi just selleks. Lihtsalt hoia all "audio" nuppu üks sekund et aktiveerida "Favourites" vaade.

Hääljuhtimine
Vajuta Alpine seadmel või roolinuppudel "VOICE" nuppu et aktiveerida SIRI või OK Google. Nüüd saad lihtsalt helistada inimestele, sisestada navigeerimise sihtkohti , kirjutada ning saata sõnumeid või öelda lihtsalt lemmikloo või esitaja nime. See on äärmiselt mugav viis kuidas juhtida Alpine süsteemi ning hoida silma teel.

Tagasi

  • Heli

    taasesitavad formaadid MP3, WMA, AAC, FLAC
    heli väljundvõimsus 4 x 50W
    helitehnoloogiad Bass Engine Pro
    heli ekvalaiser manuaalne sagedusalade reguleerimine
  • Ekraan

    eemaldatav esipaneel Ei
    ekraani diagonaal 8 "
    puutetundlik Jah
  • Funktsioonid

    Bluetooth käed-vaba süsteem telefonile Jah
    GPS
    Jah
  • Tuuner

    raadio tuuner FM, DAB+
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Jah
    Bluetooth Jah
    USB-A 2.0
    Jah
  • Apple

    Apple toodetega ühilduvus iPod
    , iPhone
  • Mõõtmed

    int. ava kõrgus 5 cm
    int. ava laius 17,8 cm
    int. ava sügavus 16,4 cm
    kõrgus 12,1 cm
    laius 19 cm
    sügavus 2,2 cm
  • Üldised parameetrid

    autostereo Multimeedia süsteem
    tootja Alpine
    värvus must
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.