Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Lauaarvuti Apple Mac Pro

Lauaarvuti Apple Mac Pro
  • Lauaarvuti Apple Mac Pro
  • Lauaarvuti Apple Mac Pro
  • Lauaarvuti Apple Mac Pro
  • Lauaarvuti Apple Mac Pro

Lauaarvuti Apple Mac Pro

Tootekood: MD878Z/A Tootja: Apple
3399 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Maci väljatöötamisel on alati olnud keskseks ideeks luua arvuti, mis on nii võimas ja funktsionaalne kui ka kaunis ja intuitiiivne. Mac Pro on selle visiooni vapustav kehastus. Uuendatud on kõiki profiarvuti aluseks olevaid osi: graafikakaarti, salvestusruumi, laiendusvõimalusi, töötlusvõimsust ja mälu. Sellise võimsuse ja jõudluse juures saad ellu viia isegi oma suurimad ideed.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Jõud. Struktuur.
Kahe protsessoriga tööjaama graafika, PCIe põhine SSD-mälu, suure jõudlusega Thunderbolt 2, Xeoni protsessorid, kiire mälu ja 4K videotugi – Mac Pro jõudlus on igas vallas suurepärane.

Mälu
Mac Pro iga element on optimeeritud pakkuma parimat jõudlust. See käib ka neljakanalilise 1866 MHz DDR3-mälukontrolleri kohta. See toetab kuni 64 GB mälu ning kuni 60 GB/s mälu ribalaius tähendab, et ka kõige arvutusmahukamad tööd lähevad kui lennates. Ja kuna tegu on ECC-mäluga, ei peata renderdamist, videoeksportimist või simulatsiooni ka ootamatud mälutõrked.

Salvestusruum.
PCI Expressi vahendusel töötav SSD-ketas on kuni 2,4 korda kiirem kui kõige kiirem SATA-pooljuhtketas ja kuni 10 korda kiirem kui 7200 p/min SATA-kõvaketas. Enamik SSD-kettaid ühendatakse SATA-siinide kaudu, mis on ette nähtud aeglasemate pööretega kõvaketaste jaoks. Aga meie kasutasime Mac Pro juures PCIe-põhist SSD-kontrolleri tehnoloogiat, et välja töötada kiireimad saadaolevad pooljuhtkettad.

Ühendatud soojussüdamik.
Mac Pro ühendab enneolematu võimsuse uskumatult väikeste mõõtmetega. Seda saime teha tänu geniaalsele ühendatud soojussüdamikule. Selle asemel, et kasutada protsessori ja graafikakaartide jahutamiseks mitut jahutit ja ventilaatorit, ehitasime kõik ühe pressitud alumiiniumelemendi ümber, et suurendada nii õhuvoolu kui ka soojamahtuvust. See juhib soojuse protsessorist ja graafikaprotsessorist eemale ning jaotab selle ühtlaselt kogu tuumas. Näiteks kui üks protsessor ei tööta parasjagu nii kõvasti kui teised, saab üleliigse soojamahtuvuse nende vahel tõhusalt jagada. Ühtki arvutit pole varem sedasi ehitatud. Ometi on see nii loogiline, et raske on seda tulevikus teisiti ette kujutada.

Üksainus pöördeliselt uudne ventilaator.
Sellise ventilatsioonisüsteemi loomiseks, mis suudaks jahutada nii suure jõudlusega masinat, läks vaja tohutut leidlikkust. Selle asemel, et järjest ventilaatoreid juurde lisada, töötasime välja üheainsa suurema ventilaatori, mis tõmbab õhku alumisest ventilatsiooniavast üles. Õhk liigub vertikaalselt läbi seadme keskosa, neelab soojuse ja kannab selle ülalt välja. See on lihtne ja elegantne – ning hämmastavalt vaikne. Selle saavutamiseks pidime läbi mõtlema kõik üksikasjad: labade arvu ja suuruse, labadevahelise kauguse ja isegi labade kuju. Vähendasime süsteemi õhutakistust ja kujundasime ventilaatori, mille tagurpidi kaardus labad pöörlevad minutis vähem, tõmbavad pööreldes paremini õhku kaasa ja tekitavad tunduvalt vähem müra.

Laiendusvõimalused, võimatult laiendatud.
Meie eesmärgiks oli ehitada Mac Pro arvuti, millel oleks tohutult laiendusvõimalusi ja mida ei piiraks korpuse mõõdud. Mac Pro sisseehitatud Thunderbolt 2, USB 3, gigabitine Ethernet ja HDMI 1.4 liides võimaldavad sul koostada täpselt enda vajaduste ja tööga sobiva tööjaama.

Thunderbolt 2
Thunderbolt ühendab PCI Expressi ja DisplayPorti ühte kiiresse sisend-/väljundtehnoloogiasse. Thunderbolt 2 läbilaskevõime on Thunderboltist kaks korda suurem, nii et iga välise seadme jaoks on 20 Gb/s ribalaiust. Saad ühendada suure jõudlusega välisseadmed ega pea end piirama arvutis olevate laienduspesadega. Saad ühendada ülimahukaid mäluseadmeid, lisada PCI-laienduskorpuse ja kasutada uusimaid väliseid kuvareid – muuhulgas 4K- ja 5K-kuvareid ning välisseadmeid, mis toetavad 4K-video kvaliteediga meediaseiret. Kuna Thunderbolt 2 liides võimaldab kuni kuue seadme pärgühendust, saad ainuüksi Thunderbolt 2 kaudu kokku lisada kuni 36 välisseadet.

Radikaalne. Samas täiesti ratsionaalne.
Mac Pro ei näe teiste arvutite moodi välja, sest see polegi teiste arvutite moodi. Kuna kujundasime arvuti seesmiste komponentide ehituse nullist, oli meil võimalus täiesti uue pilguga läheneda ka korpusele. Kuna kõik koondub keskse ühendatud soojussüdamiku ümber, saime kujundada kergema, vaiksema ja voolujoonelisema struktuuri. Korpuse ainulaadne disain ja kaunis viimistlus teostati erakordse täpsusega. Mac Pro on vaid 25,1 sentimeetrit kõrge ja selle diameeter on vaid 16,7 sentimeetrit. See on professionaalne lauaarvuti, mis sobib panna lauale.

Tagasi

  • Protsessor

    protsessori tootja Intel
    protsessori tüüp Hexa-Core
    protsessor Xeon E5
    kiirus 3,5 kuni GHz
    vahemälu 12 MB
  • Põhimälu

    mälu tüüp DDR III
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 256 GB
    mäluseadme tüüp SSD
    ühendusliides
  • Graafika

    graafikakaardi mälu tüüp GDDR5
  • Liidesed

    DisplayPort Ei
    DVI Ei
    HDMI Jah
    kõrvaklappide väljund Jah
    Mini DisplayPort Ei
    USB-A 3.0
    4 tk
  • Mõõtmed

    laius 316,7 cm
    sügavus 16,7 cm
  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
    värv hõbedane
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.