Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Pesumasin + kuivati Samsung (8 kg / 9 kg)

Pesumasin + kuivati Samsung (8 kg / 9 kg)
  • Pesumasin + kuivati Samsung (8 kg / 9 kg)

Pesumasin + kuivati Samsung (8 kg / 9 kg)

Tootekood: WW80K6414QW/LE+DV90 Tootja: Samsung
1099 €
1189.98 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Unustasite särgi? Funktsioon Add Wash võimaldab teil lihtsalt ja kiiresti lisada pesumasinasse rõivaid, kui pesutsükkel on juba käivitatud. Võite hõlpsalt lisada ka käsitsi pestud rõivaid, mida soovite ainult loputada või tsentrifuugida.
OptimalDry™ nutikas kuivatamissüsteemis on niiskus-, temperatuuri- ja soojusvaheti puhastamise andurid. See reguleerib katkematult kuivamisaega, et saavutada parimaid tulemusi, kaitstes seejuures rõivaid kahjustuste eest ja tarbides vähem elektrienergiat.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Pesumasin

Lihtsalt lisage pesemise ajal
Unustasite särgi? Funktsioon Add Wash võimaldab teil lihtsalt ja kiiresti lisada pesumasinasse rõivaid, kui pesutsükkel on juba käivitatud. Võite hõlpsalt lisada ka käsitsi pestud rõivaid, mida soovite ainult loputada või tsentrifuugida.

Võtke juhtimine alati ja kõikjal oma kätte
Tänu Samsungi uuenduslikele nutiomadustele on pesu pesemine nüüd palju lihtsam. Smart Control võimaldab teil pesemist juhtida ja eemalt jälgida läbi nutitelefoni rakenduse*. Olenemata sellest, kas olete toas või väljas, saate kohe pesemise käivitada või peatada ning jälgida tsüklivalikuid, järelejäänud aega ning lõpetamise märguandeid.

Mullide vaieldamatu toime
Tehnoloogia Eco Bubble™ puhastab tõhusalt ka madalatel temperatuuridel. Pesuaine muudetakse mullideks, mis tungivad kiiresti kangasse ja eemaldavad hõlpsalt mustuse, kaitstes samas kangast ja säästes energiat.

Tõhusam puhastamine vähem kui tunniga
Samsungi uus pesumasin suudab teie pesu ära pesta kõigest 59 minutiga. See kasutab tugevamaks loputamiseks funktsiooni Speed Spray ja on suurema pöörlemiskiirusega, pestes pesu ära kõigest 59 minutiga.

Intensiivne plekieemaldus
Tehnoloogia Bubble Soak aitab ühe nupuvajutusega eemaldada mitmesuguseid jonnakaid plekke. Riideid leotatakse mullides põhjalikult, et plekid tuleksid lahti ja eemalduksid efektiivselt.

Erakordselt kaunis disain
Uus läbipaistev valge või ookeanisinine luuk Crystal Gloss pakub ülimat esteetilist rõõmu ja täidab teie kodu ookeanilikku rahuga. Käepide on ka 45 kraadi kõrgemal, nii et luuki on lihtsam avada.

Töötab nutikalt. Püsib noor
Digitaalne invertermootor tagab ülima energiatõhususe, minimaalse müra ja kauakestva jõudluse. Süsteemi on integreeritud tugevad magnetid, et tagada vaiksem ja suurem jõudlus, ent samas tarbib see mootor vähem energiat kui universaalne mootor. Kuna enam pole vaja kasutada harju, on tulemuseks erakordselt pikk tööiga, mille tõenduseks antakse pesumasina moototile 10-aastane garantii.

Vähem müra ja vibratsiooni
VRT Plus™ tehnoloogia vähendab müra ja vibratsiooni pesemise ajal. Selle kolmemõõtmeline vibratsiooniandur hoiab trumli ideaalselt tasakaalus isegi suurtel pöörlemiskiirustel.

Lihtne veaotsing
Automaatne veajälgimise süsteem Smart Check tuvastab ja diagnoosib probleeme ning pakub lihtsaid veaotsingu lahendusi nutitelefonirakenduse kaudu. Nii hoiate kokku aega ning säästate tehniku väljakutsetelt, mis võivad osutuda kalliks ja tülikaks!

Kuivati

Energiaklass A+++
Soojuspumba tehnoloogia kuivatab riided tõhusamalt, ökonoomsemalt ja õrnemalt. Tänu energiaklassile A+++ tarbib see palju vähem elektrit.

Kuivata väiksema elektrikuluga
OptimalDry™ on nutikas kuivatamissüsteem, milles on niiskus-, temperatuuri- ja soojusvaheti puhastamise andurid. See reguleerib katkematult kuivamisaega, et saavutada parimaid tulemusi, kaitstes seejuures rõivaid kahjustuste eest ja tarbides vähem elektrienergiat.

Täiustatud filtreerimine
Täiustatud kaks-ühes-filtril on kahekihiline võrkfilter, mis tähendab, et soojusvaheti puhastusfiltrit pole vaja. See tagab optimaalse kuivatamise. Kui filter ja soojusvaheti vajavad puhastamist, annavad sellest märku kaks häiresignaali.

Värskenda rõivaid
Samsungi riidekuivati tehnoloogia AirWash lõhnastab ja värskendab rõivaid nii, et need lõhnavad alati hästi. Süsteem kasutab ainult kuuma õhku, mitte pesutsüklit ega pesuvahendit.

Veetaseme kontroll
Esipaneelil olev veetaseme näidik näitab pesust eemaldatud kondenseeritud vee kogust. Nii näete kiirelt, kas enne järgmist täitmist on vaja paaki tühjendada.

Kuivata 35 minutiga
Kiirkuivatamistsükkel Quick Dry 35' kuivatab väikese koguse rõivaid kandmiskõlblikuks vaid 35 minutiga. See kuivatab korralikult üsna mitu rõivaeset, tänu millele lüheneb ooteaeg märkimisväärselt.

Tagasi

Pesumasin Samsung (8 kg) (Tootekood: WW80K6414QW/LE)

  • Pesumasin

    paigaldusmeetod eraldiseisev
    energiaklass A+++
    maksimaalne pesukogus 8 kg
    tsentrifuugimiskiirus 1400 p/m
    tsentrifuugimise tulemus A
    müratase (pesemisel) 53 / (tsentrifuugimisel) 74 dB
  • Funktsioonid

    programmide arv 14
    tavapesu-programmid tsentrifuugimine, puuvilla ökopesu, loputus+tsentrifuug, puuvill, ilma tsentrifuugimiseta, sünteetika, vill, õrn pesu, loputus
    eripesu-programmid tumepesu, voodipesu, trumli puhastus, leotus, eelpesu, intensiivpesu, kiirpesu, teksad, välisrõivad, lisaloputus
    lisapesuprogrammid kiirpesu 15/30min, kuni 5 loputust
    süsteemid invertermootor, Eco Bubble, AddWash
    funktsioonid lapselukk, viitajaga lõpetamine
    lisafunktsioonid Smart Check tuvastab ja diagnoosib probleeme ning pakub lihtsaid veaotsingu lahendusi nutitelefonirakenduse kaudu
  • Üldised parameetrid

    valmistatud Poola
    displei LED
    pesumasina tüüp eestlaetav
    juhtpaneeli keel ingliskeelne
    tootja Samsung
  • Mõõtmed

    laius 60 cm
    kõrgus 85 cm
    sügavus 55 cm
    kaal
    61 kg
  • Lingid

Kuivati Samsung (9 kg) (Tootekood: DV90M6200CW)

  • Kuivati

    kuivati tüüp soojuspump
    paigaldusmeetod eraldiseisev
    energiakulu
    194 kWh/aastas
    energiaklass A+++
    kondenseerimise tõhusus B
    maksimaalne kuivatamise kogus 9 kg
    tsükli kestus
    188 min.
  • Funktsioonid

    kuivatusprogrammid villase kuivatus, õrnkuivatus, kortsumisvastane funktsioon, voodipesu, puuvillane, kuivatamine aja järgi, sünteetika, jahe õhk, õueriided
    lisakuivatusprogrammid AirWash, Quick Dry 35', käterätikud, välisriided, Mixed Load
    süsteemid soojuspump-tehnoloogia
    funktsioonid sisevalgustus, lapselukk, viitajaga lõpetamine
  • Mõõtmed

    laius 60 cm
    kõrgus 85 cm
    sügavus 65 cm
    kaal
    49,5 kg
  • Üldised parameetrid

    displei LED
    müratase 65 dB
    eriomadused nutikas kontrollimine, veetaseme näidik, kuivatusaja selektor, veepaagi täitumise indikaator, viitajaga lõpetamine, kuiv tase (3 taset), kuivatusrest, Mixed Load Bell, kortsude vältimine, OptimalDry System
    värvus valge/crystal gloss uks
    tootja Samsung
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.