Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Sülearvuti ASUS ZenBook UX430

Sülearvuti ASUS ZenBook UX430
  • Sülearvuti ASUS ZenBook UX430
  • Sülearvuti ASUS ZenBook UX430
  • Sülearvuti ASUS ZenBook UX430
  • Sülearvuti ASUS ZenBook UX430
  • Sülearvuti ASUS ZenBook UX430
  • Sülearvuti ASUS ZenBook UX430
  • Sülearvuti ASUS ZenBook UX430
  • Sülearvuti ASUS ZenBook UX430
  • Sülearvuti ASUS ZenBook UX430
  • Sülearvuti ASUS ZenBook UX430
  • Sülearvuti ASUS ZenBook UX430

Sülearvuti ASUS ZenBook UX430

Tootekood: UX430UA-GV454T Tootja: Asus
899.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

ZenBook on alati olnud eriline üliportatiivne sülearvuti, kuid uus ZenBook UX430 on veelgi erilisem: Asus on loonud reisisõbraliku 13-tollise ZenBooki töösõbraliku 14-tollise ekraaniga! Esimest korda ei pea Te valima kaasaskantavuse ja ekraanisuuruse vahel - uskumatu ZenBook UX430 teeb unistused reaalsuseks ja pakub mõlemat! Selle õhuke ja kerge disain, legendaarne ZenBooki stiil ja suure jõudlusega komponendid teevad ZenBook UX430 mudelist võimsa sülearvuti, mida saab igale poole kaasa võtta ja mida lihtsalt ei raatsi maha jätta. Rohkem võimsust, vähem ruumi!

Protsessor:
Intel® Core™ i5-8250U
Videokaart:
Intel HD 620
Püsimälu/Operatiivmälu:
512 GB SSD; 8 GB RAM
Op.süsteem/Ühenduvus:
Win 10 Home 64bit; WiFi; Bluetooth

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Kergendage oma koormat
ZenBook UX430 on loodud kiire elustiili jaoks - koosolekutele kihutamiseks, sagedasteks rahvusvahelisteks reisideks või ausalt väljateenitud puhkuseks. Selle kaunis ja kompaktne 13-tolline korpus mahub hästi portfelli ning 15,9 mm paksune ja täiustatud kergekaaluline ehitus aitab kaalu hoida 1,25 kg peal ning ei ole ühegi sihtkoha jaoks liiga raske.

Rohkem teha, rohkem näha!
Me kõik teame, et kui on midagi vaja ära teha, siis on selleks vaja suuremat ekraani, kuna see muudab multitegumtöötluse lihtsamaks ja meelelahutuse kaasahaaravamaks. Sellepärast olemegi rikkunud kõiki reegleid ja andnud ZenBook UX430 mudelile võimalikult suure ekraani: uhkel 14-tollisel täisHD NanoEdge ekraanil on üliõhuke 7,18 mm serv, mis võimaldab saledasse 13-tollisesse korpusesse mahutada 14-tollise ekraani. Maksimaalse nähtavuse tagamiseks on NanoEdge ekraan kaetud mati helgitõrjekattega, mis vähendab tüütuid peegeldusi. Tulemuseks on sülearvuti, mille muljetavaldav 80% ekraani-korpuse suhe tagab väiksema korpuse ning maksimaalse produktiivsuse - nii on võimalik rohkem teha ja näha ning vähem kanda!

Täiuslik vaatepilt
ZenBook seeria on suurepärase kuva kvaliteedi poolest tuntud ja ZenBook UX430 ei ole mingi erand. Selle 14-tollisel helgitõrjega ekraanil on ülilai 100% sRGB värvigamma, mis tähendab seda, et ekraan suudab kuvada täpsemaid ja eredamaid värve kui tavaline ekraan. Samuti aitab laivaate tehnoloogia tagada korrektse kontrasti ja värvide reprodutseerimise kuni 178° kraadise vaatamisnurga alt, mis sobib ideaalselt koostööks ja ekraani jagamiseks.

Ajatu elegants — moodsa krutskiga
ZenBooki seeria põhiomadused on elegantsus, rafineeritus ja stiil. Kaunis ZenBook UX430 jätkab seda traditsiooni ja kombineerib omavahel täppistöö ning parimad materjalid, et pakkuda Teile sülearvutit, mis jääb massis silma. ZenBook UX430 on saadaval neljas suurepärases värvitoonis, mis lähevad Teie stiiliga kokku — puhas sügavsinine, roosakas kuldne, kvarts-hall ja sädelev kuldne - ning alumiiniumsulamist kaanel on legendaarne ASUSe spinnitud metalliviimistlus. Zenist inspireeritud kontsentriliste ringjoontega disaini rõhutab veelgi rabav kristalne kate, mis on valmistatud moodsa nano-trüki tehnika abil. See eksklusiivne kõrgtehnoloogiline läikiv kate teeb ZenBook UX430 mudeli veelgi luksuslikumaks.

Kiire elustiili jaoks mõeldud aku kogu päevaks
ZenBook UX430 on loodud peatusteta, pidevas liikumises elustiili jaoks ning pakub terve päeva kestvat akuaega. Spetsiaalne 50Wh liitium-polümeeraku annab ZenBook UX430 mudelile kuni 9-tunnise autonoomsuse. Liitium-polümeerakud säilitavad suurema osa oma esialgsest laadimisvõimsusest ka pärast sadu laadimistsükleid - kuni 3x kauem kui tavalised akud - nii ei pea Te aku jõudluse halvenemise pärast muret tundma.

Kompromissitu produktiivsus
ZenBook UX430 on varustatud täissuuruses taustvalgustusega klaviatuuriga, mille tugev üheosaline disain tagab suurepärase kirjutamiskogemuse. See on ergonoomika meistriteos, mille 1,4 mm käigupikkusega klahvistik on optimeeritud mugavaks kasutamiseks. Täppispuuteplaat on nutika konstruktsiooniga, mis tagab maksimaalse mugavuse ja klaaskatte sujuva kontrolli jaoks. Puuteplaadil on peopesa tõkestuse funktsioon ja mitme-sõrme-žestide ja käekirja tugi.

Hämmastav helikvaliteet
ASUS Golden Ear tiim ühendas oma jõud tunnustatud Harmon Kardoni kodu ja autode audioekspertidega, ning sündiski uue põlvkonna ASUS SonicMaster. Tulemused olid rabavad. Spetsiaalselt disainitud kõrgekvaliteediline riistvara – sealhulgas nutika võimenduse tehnoloogia, mis tagab valjemad helid ilma moonutusteta – ja nutikas tarkvara võimaldavad ZenBook UX430 mudelil pakkuda konkurentsitult parimat helikogemust.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani suurus 14"
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
    ekraani pind matt
    puutetundlik Ei
  • Protsessor

    protsessori tootja Intel
    protsessori tüüp Core i5
    protsessor 8250U
    kiirus 1,6 kuni 3,4 GHz
    vahemälu 6 MB
  • Põhimälu

    mälu tüüp DDR III
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 512 GB
    mäluseadme tüüp SSD
    ühendusliides M.2 SATA
  • Graafika

    graafikakaardi mälu tüüp DDR III
  • Seadmed

    ID kaardilugeja Ei
    sõrmejäljelugeja Ei
  • Liidesed

    USB-A 2.0
    1 tk
    HDMI Ei
    DisplayPort Ei
    Mini DisplayPort Ei
  • Andmeside

    Bluetooth Bluetooth 4.1
  • Mõõtmed

    laius 32,4 cm
    sügavus 22,5 cm
    kaal
    1,3 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja Asus
    värv hall
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.