Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Muusikakeskus Panasonic

Muusikakeskus Panasonic
  • Muusikakeskus Panasonic

Muusikakeskus Panasonic

Tootekood: SC-HC1020EGA Tootja: Panasonic
219 €
279.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

On siis tegemist CD-plaadi, raadio või muusika voogesitusega, SC-HC1020 Hi-Fi süsteem avaldab muljet. AllPlay™ Wireless ja Bluetooth™ muudavad nutitelefonid ja tahvelarvutid hetkega muusikaallikateks. Täiendavad ALL kõlarid muudavad SC-HC1020 hõlpsalt juhmtevabaks multiroom süsteemiks.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Disain
SC-HC1020 näeb ühtviisi elegantne nii laual, riiulil kui ka seinale kinnitatuna. Seade näib oma õhukese ja kauni vormi tõttu välja maalina, mis kiirgab muusikat. Seetõttu ei ole SC-HC1020 paindlik mitte ainult muusikaallikate mõistes vaid ka asukoha osas. Ükskõik, kuhu te SC-HC1020-d ei paigutaks, pakub selle poolpeegeldav ja sirgete joontega väliskuju ajatut ja kaunist vaadet.

Lihtne kasutada
Võtke oma nutitelefon ja avage oma muusikakogu – vaid üks puudutus ja muusika hakkab SC-HC1020-s mängima. Nii lihtne see tegelikult ongi, kui kasutate rakendust Panasonic Music Streaming App. Kasutajasõbralik rakendus juhendab teid, kuidas võrku seadistada. Võite valida kõlarid ja neid isegi rühmadesse seada. Selle rakendusega tabate alati õiget nooti.

Ülevaade
Tänapäeval ei ole muusika kuulamiseks enam vaja igasse tuppa täielikku hi-fi-süsteemi. Tänu ALL Connected Audiole on teil vaja vaid ühte hi-fi-süsteemi, mis edastab juhtmeta ühenduse kaudu mitmetest allikatest tulevat muusikat teistes ruumides asuvatesse kõlaritesse. SC-HC1020 on alus sellist laadi süsteemile. Mikrosüsteem mängib CD-plaate ja raadiojaamu ning on rakenduse kaudu nutitelefonide ja tahvelarvutitega kiirelt ühendatav.

Heli kvaliteet
SC-HC1020-e kompaktne ja õhuke ümbris peidab endas uusimaid helitehnoloogiaid. Moonutusteta selge ja dünaamilise heli keskmeks on digivõimendi (kolmanda põlvkonna LincsD-Amp). Seinale kinnitatuna tagab nutikas Wall-Mount Sound Mode optimaalse heliesituse ja laia kõlavälja.

Mitmekülgne muusika
Kuulake muusikat klassikaliselt CD-lt ja raadiost või sukelduge voogteenuste kaasaegsesse maailma – SC-HC1020 on juhitav just nii nagu soovite. Teie USB-mäluseadmel on mõned digihitid? Pole probleemi. Kasutate populaarseid voogteenuseid nagu Spotify või Napster? Rakenduse Panasonic Music Streaming App abil toetab SC-HC1020 ka neid.

Tagasi

  • Heli

    helikanalid 2.0
    heli võimsus (RMS)
    40 W
  • Tuuner

    raadio tuuner AM, FM, DAB+
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Jah
    Bluetooth Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    WiFi Jah
  • Üldised parameetrid

    tootja Panasonic
  • Mõõtmed

    peaseadme kõrgus 22,5 cm
    peaseadme laius 42 cm
    peaseadme sügavus 10,2 cm
    kaal
    2,5 kg
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.