Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Microsoft Windows 10 Home (USB)

Microsoft Windows 10 Home (USB)
  • Microsoft Windows 10 Home (USB)

Microsoft Windows 10 Home (USB)

Tootekood: KW9-00478 Tootja: Microsoft
124.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Windows 10 on tuttav ja hõlpsasti kasutatav ning see on väga sarnane opsüsteemile Windows 7, m.h on olemas menüü Start. See käivitub ja jätkab tööd kiiresti, sellel on teie kaitsmiseks rohkem sisseehitatud turbefunktsioone ning see on loodud töötama teie olemasoleva riist- ja tarkvaraga.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Saate veebi enda moodi tööle panna
Brauser Microsoft Edge võimaldab sirvimisest kiiresti tegutsemisele üle minna. Kirjutage1 või tippige märkmeid otse veebilehtedel ja andke need ühiskasutusse, lugege veebiartikleid, ilma et miski teie keskendumist häiriks, ja salvestage lemmikud hiljem lugemiseks.

Mitme asja korraga tegemine aitab kiiremini valmis saada
Töölaua parema haldamisega saate asjad kiiremini lõpuni viia. Ühele ekraanile võib korraga kinnitada kuni neli rakendust ja luua virtuaalseid töölaudu, kui vajate rohkem ruumi või soovite rühmitada asju projekti alusel, näiteks Office’i rakendusi töö jaoks või mänge meelelahutuse jaoks.

Uuest Windowsi poest leiate kõik oma lemmikud
Tutvustame uut Windowsi poodi. See on ühtne ostukoht kõikide Windows 10-ga seadmete jaoks. Sirvige poodi arvutis, tahvelarvutis või telefonis ja laadige hõlpsasti alla suurepärast tasuta ja tasulist digisisu, sealhulgas rakendusi, mänge, muusikat, filme ja telesaateid.2

Xbox tuleb Windowsi juurde
Windows 10-le lisanduvad populaarseimad Xboxi mängud ja Xbox Live'i parimaid funktsioonid. Mängude jäädvustamine algab vaid sekunditega, saate võistelda konsoolikasutajatega ja voogesitada Xbox One'i mänge mis tahes kodusesse Windows 10-ga arvutisse.3

Suurepärased integreeritud rakendused, mis töötavad kõigis seadmetes
Windows 10 hõlmab suurepäraseid integreeritud rakendusi4, nagu Kaardid, Fotod, Meil ja kalender, Groove ning Filmid ja telesaated. Kõik rakendused kasutavad teabe varundamiseks ja kõigi Windows 10 seadmete sujuvaks sünkroonimiseks OneDrive’i, et kõik vajalik oleks alati käeulatuses.

Parim ekraan on alati see, mida parajasti kasutate
Windows 10 võimaldab teie rakendustel suurepäraselt töötada ja hea välja näha igas režiimis ning kõigis puutetundlikes arvutites ja tahvelarvutites.4


1 Sõltuv riistvarast.
2 Funktsioonide, sisu ja rakenduste saadavus ning kasutamine võivad olenevalt turust ja seadmest erineda.
3 Mõne funktsiooni jaoks on vaja Interneti lairibaühendust (rakenduda võivad Interneti-teenuse pakkuja tasud). Xbox Live’i funktsioonid on saadaval vaid toetatud mängudes ja Xbox Live’i toega riikides – vt lehelt xbox.com/live/countries. Seadmeülene mängimine on toetatud vaid mõnes 2015. aastal saadaolevas mängus, uued mängud on tulekul. Korraga saab voogesitada vaid ühes seadmes. Xbox One’i mitmikmängu voogesitamiseks on vaja kodust võrguühendust ja Xbox Live Goldi liikmesust (müügil eraldi). Goldi liikmesust on vaja ka Xbox One’is mitmikmängude mängimiseks. DirectX 12 on saadaval vaid toetatud mängude ja graafikakiipide jaoks. Mängude DVR on saadaval vaid siis, kui riistvara seda toetab. Ühilduvuse kontrollimiseks ja muu tähtsa installiteabe saamiseks külastage oma seadme tootja veebisaiti ja lehte www.windows.com/windows10specs. Mängude versioone Xbox One’ile, arvutile/tahvelarvutile ja telefonile müüakse eraldi.
4 Rakenduse kasutamine võib varieeruda. See sõltub riistvarast.

Tagasi

  • Tarkvara

    tarkvara tüüp operatsioonisüsteemid
  • Üldised parameetrid

    tootja Microsoft
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.