Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Sülearvuti MSI GT75 Titan 8RF

Sülearvuti MSI GT75 Titan 8RF
  • Sülearvuti MSI GT75 Titan 8RF
  • Sülearvuti MSI GT75 Titan 8RF
  • Sülearvuti MSI GT75 Titan 8RF
  • Sülearvuti MSI GT75 Titan 8RF
  • Sülearvuti MSI GT75 Titan 8RF
  • Sülearvuti MSI GT75 Titan 8RF
  • Sülearvuti MSI GT75 Titan 8RF
  • Sülearvuti MSI GT75 Titan 8RF
  • Sülearvuti MSI GT75 Titan 8RF

Sülearvuti MSI GT75 Titan 8RF

Tootekood: GT75-8RF-043NL Tootja: MSI
2549 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

MSI, number 1 mängurite bränd, laiendab piire ja suurendab Sinu võimalusterohkust! See sülearvuti on varustatud Inteli Core i7 protsessoriga, mis elavdab oluliselt VR-kogemusi. Lisaks veel tõeliselt võimekas nVidia GTX 10-seeria videokaart, 17,3" 120 Hz Full HD paneel ja uskumatu helitehnoloogia.

Protsessor:
Intel® Core™ i7-8850H
Videokaart:
nVidia GeForce GTX 1070 8192 MB
Püsimälu/Operatiivmälu:
256 GB SSD; 1000 GB HDD; 16 GB RAM
Op.süsteem/Ühenduvus:
Win 10 Home 64bit; Bluetooth; WiFi; USB tüüp-C

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

SCI-FI MÄNGURIVARUSTUS
GT83VR sülearvutist inspiratsiooni saanud GT75VR pakub mitmeid uuendusi nii seest kui väljast. Uued noolekujulised kujunduselemendid loovad agressiivsema ja vingema välimuse, kõrgemale tõstetud randmetugi muudab käte asendi ergonoomilisemaks ning tagab mugavuse ka tundidepikkuste sessioonide järel.

KUUETUUMALINE JÕUDLUS
See on 1. kuuetuumaline protsessor sülearvutis, mis annab jõudlusele meeletu hüppe! Naudi võimekat ja sujuvamat mängu ning kiiremat andmetöötlust kasutades 40% rohkem tuumasid. Mida rohkem, seda uhkem!

STEELSERIES MEHAANILINE KLAVIATUUR - KIIREM KUI EALES VAREM
MSI ja SteelSeriese esimene mehaaniline klaviatuur sülearvutil lummas mängureid üle terve maailma. See lisa on ka GT75VR sülearvutil, kuid lisaks mehaanilistele lülitetele on klahvide vajutamine ka välkkiire. Kõigest 3 mm vajutusdistants teeb sellest klaviatuurist järjekordse meistriteose, mis on loodud pidades silmas just võitu! SteelSeries Engine 3 abil on võimalik igale klahvile valida eraldi valgustus ja luua erinevaid valgusprofiile. Muuda iga klahv või tsoon klaviatuuril just selliseks, nagu sina soovid.

JÕUDLUS
See MSI sülearvuti on varustatud uue 10-seeria nVidia graafikakaardiga. Kompaktse korpuse seest leiab nüüd tõeliselt võimeka GPU! Tänu innovaatilistele jahutussüsteemidele võid kindel olla, et võimekas riistvara toob sinuni seni sujuvaima mängukogemuse sülearvutil.

120 HZ 3 MS PANEEL
See on sülearvuti, mille ekraan on 120 HZ värskendussageduse ja 3 MS reageerimisajaga - ka kõige kiireloomulisema tegevuse ajal ei jäeta vahele ühtegi olulist detaili. Paneeli poolt loodud realistlik pildiesitlus suudab kuvada kuni 120 kaadrit sekundis, millele annab olulise lisa 94 % NTSC värviulatus. Naudi tõeliselt erksaid visuaale, mis muudab sinu meelelahutuselamuse alati meeldejäävaks.

TRUE COLOR 2.0 - TÄIUSLIK VÄRVIDE ESITAMINE
Mitte miski pole täiuslik, kui enam lähemale on raske jõuda. MSI True Color tehnolooga on koostöös ettevõttega Portrait Displays loonud värvide esitamisel täiesti uue standardi. Iga paneel läbib mitmeid erinevaid teste, uuringuid ja kalibreerimisprotsesse, et esitatavad värvid oleksid ülimalt täpsed, pilt detailne ja värvitäpsus ulatuks võimalikult lähedale 100% sRGB-le. 2.0 versioon sellest tehnoloogiast on täpsem ja sujuvam ning samuti varustatud kasutajasõbralikke funktsioonidega.

"SHIFT" – DÜNAAMILINE JÕUDLUSE- NING TEMPERATUURIKONTROLL
Eksklusiivne MSI "SHIFT" tehnoloogia viib süsteemi soorituse piirideni ning vähendab samaaegselt müra ja temperatuuri. Valige erinevate profiilide vahel, et võtta jõudlusest maksimum või hoopis säästa akut. Funktsiooni aktiveerimiseks vajutage lihtsalt Fn + F7 kombinatsiooni või kasutage Dragon Centerit.

COOLER BOOST TITAN - KAKS VENTILAATORIT JA 9-11 JAHUTUSELEMENTI
Jahutus on arvutite puhul oluline tegur. MSI Cooler Boost Titan hõlmab endas kahte Whirlwind Blade ventilaatorit. Iga ventilaatori tiivikute arv ulatub kuni 29-ni, muutes ventilaatori samade pöörete arvu juures 30% efektiivsemaks. Kokku 9-11 jahutuselementi ning eraldiseisvad jahutussüsteemid nii protsessori kui graafikakaardi juures muudavad soojuse hajuvuse tähtsate komponentide juurest veelgi kindlamaks.

DRAGON CENTER 2.0
Uue disainiga Dragon Center 2.0 viib süsteemi optimiseerimise täiesti uuele tasemele. Enam ei ole see lihtsalt süsteemi monitoorimiseks, vaid ka jõudluse parandamiseks läbi kohandatavate profiilide. Lisaks saad süsteemi mälu vabastada prioritiseerides mängude jõudlust.

KILLER JUHTMEVABA VÕRGUÜHENDUS
Ära kaota enam mänge viivituse tagajärjel. Kaitse ja priotiseeri targalt oma võrguliiklust, et vältida erinevaid viivitusi - ära enam muretse ja anna endast lahinguväljal parim. Vali programmid, mille võrguühendust soovid prioritiseerida ja maksimaalne andmeedastus on tagatud.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani suurus 17,3"
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
    ekraani pind matt
    puutetundlik Ei
  • Protsessor

    protsessori tootja Intel
    protsessori tüüp Core i7
    protsessor 8850H
    kiirus 2,6 kuni 4,3 GHz
    vahemälu 8 MB
  • Põhimälu

    mälu tüüp DDR4
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 256 GB
    mäluseadme tüüp SSD
    ühendusliides PCIE GEN3 NVMe
  • Salvestusmälu 2

    maht 1000 GB
    mäluseadme tüüp 2 kõvaketas
    ühendusliides SATA
  • Graafika

    graafikakaardi mälu tüüp GDDR5
  • Seadmed

    ID kaardilugeja Ei
    sõrmejäljelugeja Ei
  • Liidesed

    USB-A 3.0
    5 tk
    HDMI Jah
    DisplayPort Ei
    Mini DisplayPort Jah
  • Andmeside

    Bluetooth Bluetooth 5.0
  • Mõõtmed

    laius 42,8 cm
    sügavus 31,4 cm
    kaal
    4,56 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja MSI
    värv must
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.