Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

9.2 A/V ressiiver Denon

9.2 A/V ressiiver Denon
  • 9.2 A/V ressiiver Denon
  • 9.2 A/V ressiiver Denon
  • 9.2 A/V ressiiver Denon
  • 9.2 A/V ressiiver Denon
  • 9.2 A/V ressiiver Denon
  • 9.2 A/V ressiiver Denon
  • 9.2 A/V ressiiver Denon
  • 9.2 A/V ressiiver Denon

9.2 A/V ressiiver Denon

Tootekood: AVRX4400HS Tootja: Denon
1499.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Denoni tippklassi 9.2 kanaliga A/V ressiiver AVR-X4400H loob uskumatult autentse ruumilise helivälja tänu integreeritud Dolby Atmos, DTS:X ja Auto-3D tehnoloogiatele. Kuid lisaks suurepärasele helile on selle seadme tugevuseks ka mitmekülgsed ühendamisvõimalused ning Denon HEOS multiruum lahenduse funktsionaalsus.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

HELI ÕIGES KOHAS
Dolby Atmose abil tunnetad sa igat dimensiooni. See viib sind loomulikul moel seikluste keskele ning loob lemmiksisu vaadates meeliülendava realismi. Naudi 5.1 helisüsteemi mahukust koos 4 lisa laekõlariga või hoopiski 4 Dolby Atmos kõlariga - need paigutused aitavad kaasa kodukino loomisele, mis toob parima vaatamiskogemuse otse sinu elutuppa.

OLE TEGEVUSELE LÄHEMAL
DTS:X™ ruumiline heli paigutab erinevat efektid sinna, kus need ruumis ka tegelikult kõlaksid, luues nii sinu eluruumides mitmedimensioonilise helipildi. Täiustatud ruumilisus ja suurendatud autentsus lausa tõmbavad sind sündmuste keerisesse.

TÕELISELT LOOMULIK HELI SINU ÜMBER
Auto-3D® muudab kodukino elamusterohkuse veelgi nauditavamaks tuues esile kolmedimensioonilise heli nii muusikas, filmides, mängudes kui ka ülekannetes. Tänu Automatic töötlusmootorile muutub sinu olemasolev meelelahutuskogu märgatavalt paremaks.

TULEVIKUKINDEL IGAS ASPEKTIS
Selle ressiiveri kõik 8 HDMI-sisendit ja 3 väljundit on HDCP 2.2 toega ning uusimate parameetritega, kaasaarvatud 4K Ultra HD 60 HZ video, 4:4:4 Pure Color, High Dynamic Range (HDR-tehnoloogia) ja 21:9 video, 3D ning BT.2020 läbilaskevõime tugi.

UUS ELU SINU OLEMASOLEVALE MEELELAHUTUSELE
AVR-X4400H omab arenenud videoprotsessorit mis suudab ülesskaleerida sinu väiksema resolutsiooniga sisu igast analoog- või digitaalallikast tõelisele 4K lahutusvõimele. Kolme HDMI-väljundi abil saad näiteks ühendada teleri ja projektori samaaegselt, kasutades kahte tsooni esitamaks kahel ekraanil korraga erinevat sisu.

UUE GENERATSIOONI VIDEOFORMAADID
AVR-X4400H toetab HDR-formaadis videopilti. See on valmis esitama ka Dolby Vison ja HLG (Hybrid Gamma LOG) sisu. Dolby Vision muudab sinu vaatamiskogemuse veelgi elavamaks tänu parandatud heledusele, kontrastile ning värvidele. HLG abil saad HDR-formaadis sisu vaadata erinevates ülekannetes.

MÕÕDA OMA RUUMI HELI
Eriti põhjalikult arenenud Audyssey MultEQ XT32 ruumi akustiga mõõtmise süsteem hõlmab endas Audyssey Dynamic Volume funktsiooni, Dynamic EQ dünaamilist ekvalaiserit, LFS ja SubEQ HT tehnoloogiaid. Läbi kõige selle saad kaasasoleva mikrofoniga mõõte täpselt ruumi akustilised omadused ning süsteem analüüsib täpselt ühendatud kõlarite jaoks sobiva väljundvõimsuse, mis optimiseerib kuulamiskogemuse täiuslikuks.

VABASTA END JUHTMETEST
AVR-X4400H on varustatud kahe arenenud antenniga, mis tagavad kindla ühenduse heli juhtmevabal voogedastamisel nii Bluetoothi kui ka WiFi kaudu, samuti Apple AirPlay kasutamisel erinevate Apple'i seadmetega.

KÕIK SINU KONTROLLI ALL
Denon 2016 AVR Remote rakendusega saad sa juhtida selle ressiiveri ja isegi näiteks ühendatud Denoni Blu-Ray mängija tööd. HEOS rakenduse abil on võimalik haarata kontroll multiroom voogedastuste üle.

VÕIMEKAS DSP SIGNAALITÖÖTLUS
AVR hõlmab endas nutikat DSP helitöötluse süsteemi, mis koosneb neljast võimekast ülikiirest 4. generatsioon SHARC DSP protsessorist. Koos on nende komponentide töötlusvõime reaalajas kuni 10 GFLOPi (10 triljonit ujukomatehet sekundis).

SUUREPÄRANE SELGUS
Lisaks kõigele muule suudab see ressiiver esitada kõrgresolutsioonilisi helifaile kaduteta failiformaaditest ALAC, FLAC ja WAV diskreetimisagedusega 24-bit/196-kHz, samuti toetades ka 2.8/5.6-MHz DSD faile.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Denon
  • Heli

    heli väljundvõimsus 200 W (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive)
    helikanalid 9.2
    takistus
    6 - 8 Ohm
    dekoodrid Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Surround, DTS.X, DTS HD Master
    heli ekvalaiser Jah
    Bi-Amping Jah
    helitsoonid 9
  • Liidesed

    Apple AirPlay 2
    Jah
    Bluetooth Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    WiFi Jah
    USB-A Jah
  • Funktsioonid

    HDMI-CEC Jah
    ARC Jah
    automaatne kõlari kalibreerimine
    Jah
    graafiline ekraanimenüü Jah
  • Tuuner

    raadio tuuner AM, FM
  • Mõõtmed

    kaal
    13,5 kg
    kõrgus 16,8 cm
    laius 43,4 cm
    sügavus 38,9 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.