Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Tahvelarvuti Apple iPad 9.7 2018 (32 GB) WiFi

Tahvelarvuti Apple iPad 9.7 2018 (32 GB) WiFi
  • Tahvelarvuti Apple iPad 9.7 2018 (32 GB) WiFi
  • Tahvelarvuti Apple iPad 9.7 2018 (32 GB) WiFi
  • Tahvelarvuti Apple iPad 9.7 2018 (32 GB) WiFi
  • Tahvelarvuti Apple iPad 9.7 2018 (32 GB) WiFi

Tahvelarvuti Apple iPad 9.7 2018 (32 GB) WiFi

Tootekood: MRJN2HC/A Tootja: Apple
319.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Kui keegi leiutaks tänapäeval arvuti, siis milline see oleks? See oleks kindlasti piisavalt võimekas igasuguste toimingute jaoks. Mobiilne, et see endaga kõikjale kaasa võtta. Intuitiivne, et kasutada seda mugavalt erinevat moodi nii puudutades, klaviatuuri abil või isegi pliiatsiga. Ehk siis see polekski enam "arvuti", vaid hoopis uus iPad!

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

A10 Fusion kiip. Loodud jõudluse jaoks.
64-bitine arhitektuur. Neljatuumaline disain. Üle 3.3 miljoni transistori. Tõlge: iPad on uskumatult kiire. See kõik aitab sul mugavalt töödelda näiteks 4K videoid, mängida graafiliselt nõudlikke mänge või kogeda uusimaid liitreaalsuse rakendusi.

Mitu toimingut samaaegselt
Uues iPadis on piisavalt jõudu, et kasutada samaaegselt mitmeid rakendusi. Tööta oma äriplaaniga otsides samal ajal internetist informatsiooni ning pidades kolleegiga FaceTime videokõnet. See on veelgi lihtsam, kui sulle tundub.

Liitreaalsus
Liitreaalsus ehk AR on uus tehnoloogia, mis toob virtuaalsed objektid reaalmaailma. iOS on maailma suurim liitreaalsusplatvorm. Mängud ja rakendused loovad fantastiliselt kaasahaarava ja sujuva elamuse, justkui toimuks tegevus ekraani asemel päriselus.

Vaata iPadi võrratu Retina-ekraani ja võimsate kaamerate abil, kuidas näeks välja su kodu jaoks kavandatud uus sisekujundus, lahenda igapäevaseid probleeme või ümbritse end mängude ja meelelahutusega. Võimalused on lõputud.

Apple Pencil. Kujuta midagi ette ja visualiseeri see iPadi.*
iPad on alati olnud suurepärane vahend oma kujutlusvõime ja mõtete visualiseerimiseks. Nüüd on selle tegemiseks ka uus moodus. Kirjuta märkmeid, värvi ja joonista või allkirjasta dokumente. Apple Pencili abil saad seda kõike teha erakordse täpsuse ja loomuliku tunnetusega. Selle kasutamine on nagu tavalise pliiatsi kasutamine, kuid võimalusi on hulganisti rohkem.

Kaks suurepärast kaamerat mis teevad rohkem, kui lihtsalt imelisi pilte
Põhi- ja esikaamera annavad võimaluse tabada meeldejäävaid hetki kaunite fotode või kaasahaaravate videotena, skaneerida dokumente, sooritada FaceTime videokõnesid ning isegi luua sisustusplaane tänu liitreaalsusele.

Ühenda ja kasuta iga Bluetoothiga klaviatuuri
Tahad maha istuda ja koostada uurimuse, kirjutada e-kirju või järgmise kassahiti väärilise stsenaariumi? iPadi ekraanile kuvatakse intuitiivne klaviatuur, kuid sellega saab kasutada ka mitmeid erinevaid Bluetoothiga klaviatuure.

Eelseadistatud võimekad rakendused
Kärbi lugusid GarageBandis, loo professionaalne esitlus Keynote'ga või salvesta ja töötle videot iMovie'ga. iPadi on paigaldatud mitmeid erinevaid rakendusi Apple'i poolt - loometööga saad alustada koheselt.

Õhuke, kerge, vastupidav
iPadi on mugav endaga kõikjale kaasa võtta, sest see kaalub vähem kui pool kilo ja on kõigest 7,5 mm paksune. See on nii vastupidav, et saad sellega muretult kõikjale minna. Lisaks mugavale kaasaskantavusele on iPad ka imeilus.

10 tundi aku tööaega ühe laadimisega
Terve päeva kestev aku tagab võimaluse pikemalt veebi lehitseda, kirjutada, joonistada, töötada, ostelda või teha kahe laadimiskorra vahel kõike muud, mida hing ihaldab.

Kogu vajalik sisu alati turvaliselt ja organiseeritult sinuga
iCloud talletab sinu faile, pilte ja märkmeid turvaliselt ning mugavalt ja sul on nendele juurdepääs igast seadmest. Files rakendus lisab kõik sinu failid ühte kohta, ka need mida talletad pilveteenustega nagu Google Drive, OneDrive ja Box.

Libista, puuduta, näpista. Nii lihtne ongi.
iPad kasutamine tundub üllatavalt loomulik ka siis, kui sa pole kunagi varem tahvelarvutit kasutanud. Mitmikpuute tugi on mugav nii piltide vaatamisel, dokumentide töötlemisel kui ka failide organiseerimisel.

Lohista sealt, aseta sinna.
Mitmikpuute jaoks kujundatud lohista ja aseta funktsiooniga saad vaid puudutusega liigutada kiiresti teksti, pilte ja muid andmeid erinevate rakenduste vahel. Muuda oma dokument kaasahaaravamaks lohistades sinna pilt. Või lisa mugavalt oma e-kirjale manus. Vaid mõne puudutusega saad aktiivseks muuta isegi mitu faili samaaegselt.

Retina ekraan - ilus ja funktsionaalne
9,7-tolline Retina ekraan on kaasahaarav võimalus nautimaks kõike, mida sa oma iPadiga teed. Vahet pole, kas kirjutad äriplaani või joonistad oma järgmist meistriteost, selle avara ekraani peal on kõik ergas ning selge.

Disainitud kõigiga arvestades
Kõige võimekam tehnoloogia on selline, mida saavad kasutada kõik. Sellepärast on iPad varustatud mitmete abifunktsioonidega parema nägemise, kuulmise, puudutamise, õppimise ja lugemise jaoks. Siriga saad rääkida kirjutades, ekraani värve saad kohandada vastavalt soovile ning kogu ekraanile kuvatud sisu saad lasta endale ette lugeda.


* Apple Pencil pole komplektis ja on müügil eraldi.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
  • Andmeside

    Bluetooth Bluetooth 4.2
  • Protsessor

    protsessori tüüp Quad-Core
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 9,7 "
    ekraani resolutsioon
    2048x1536
  • Funktsioonid

    sensorid valgussensor, güroskoop, aktseleromeeter, baromeeter, sõrmejäljelugeja
  • Mõõtmed

    kõrgus 24 cm
    laius 16,95 cm
    sügavus 0,75 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.