Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Nutitelefon Huawei P20 Dual SIM

Nutitelefon Huawei P20 Dual SIM
  • Nutitelefon Huawei P20 Dual SIM
  • Nutitelefon Huawei P20 Dual SIM
  • Nutitelefon Huawei P20 Dual SIM
  • Nutitelefon Huawei P20 Dual SIM
  • Nutitelefon Huawei P20 Dual SIM
  • Nutitelefon Huawei P20 Dual SIM
  • Nutitelefon Huawei P20 Dual SIM
  • Nutitelefon Huawei P20 Dual SIM
  • Nutitelefon Huawei P20 Dual SIM
  • Nutitelefon Huawei P20 Dual SIM

Nutitelefon Huawei P20 Dual SIM

Tootekood: 51092EKD Tootja: Huawei
399.99 €
649.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

HUAWEI P20 tutvustab täiesti uut Leica topeltkaamerat ja näitab kätte uue suuna nutitelefonide fotograafias. Elu liigub valguskiirusel, seega veendu, et püüad selle HUAWEI P20 tipptasemel kaameratehnoloogia ja tulevikku vaatava disainiga kindlasti ka pildile.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Uus HUAWEI FullView ekraan
Viimase pikslini läbi mõeldud HUAWEI FullView Display ärkab 5,8-tollisel RGBW ekraanil elule ja pakub säravalt eravat kuva, seejuures ise vähem võimsust kasutades. Nutika navigatsiooniga servadeta sõrmejäljeandur virtuaalse riba asemel annab täiendava informatiivse ala.

Uus Leica topeltkaamera
HUAWEI koostöö Leicaga on nutitelefonide juurde toonud ka kõige tõsisemad kaameraentusiastid. HUAWEI P20 uue põlvkonna Leica topeltkaamera selged, rikkalike detailidega professionaalsel tasemel fotod annavad nüüd veelgi rohkem inspiratsiooni ja panevad uuesti armuma.

Valdkonna parim andur
Valgus voogab läbi HUAWEI P20 muljetavaldavalt laia avaga objektiivide ja tabab 1,55 mikromeetrise pikslisuurusega pildiandurit. Lühidalt öeldes tähendab see, et andurini jõuab rohkem valgust ja tulemuseks on selgemad, detailirohkemad ja parema kvaliteediga fotod ning seda ka madalas valguses.

Elavate hetkede jäädvustamine
HUAWEI P20 abil jäädvustate liikuva tegevuse üksikasjad muretult ja kiirelt kaduvad lõbusad hetkel saavad kiirelt pildile.

AI pildi stabiliseerimine
HUAWEI AI pildi stabiliseerimine võimaldab jäädvustada uskumatuid hägususeta ning seda ka käes hoides ja madala valgusega öörežiimis. Hüvasti statiivid. Öörežiim tasakaalustab ka kõrge kontrastiga kaadreid ja võimaldab tabada muretuid, selgeid, tasakaalustatud valgusega pilte igas olukorras.

960 kaadrit sekundis super-aegluubis võte
Pange aeg aeglasemalt liikuma – palju aeglasemalt – 960 kaadrit sekundis super-aegluubis võte võimaldabki jäädvustada täpselt 960 kaadrit sekundis. Kasutage seda, et jäädvustada ja nautida elu kõige hinnalisemaid hetki enne kui need mööda kihutavad.

Selfist autoportreeni
24 MP esikaamera tähendab, et kõik selfid on suurepärased. Ei mingit küsimust. Tulemused on eredad, teravad, säravad ja seda nii päeval kui ka öösel, lähedal ja kaugel.

3D portreevalgustus
HUAWEI P20 kasutab AI toega 3D näomodelleerimise tehnoloogiat, et järgida näojooni ja kohandada valgustust parimate võimalike autoportreede jaoks. 3D portreevalgustus pakub ka valikut stuudiokvaliteediga valgusefekte, mis muudavad kiired selfid tõeliselt löövateks portreedeks.

Master AI
Master AI abul tuvastab HUAWEI P20 reaalajas ära, 19 erinevat stseeni ja objekti. Professionaalsed fotograafioskused nagu näiteks Valgustus ja muud sätted reguleeritakse seejärel automaatselt AI poolt, mis tagab pildi parima kvaliteedi.

Uus Leica Värv
Kiipi sisse-ehitatud AI võimaldab HUAWEI P20 fotosüsteemil ära tunda stseene ja muuta automaatselt ka fotode värvustasakaalu.

Professionaalsed kaadrid
Pildistamise ajal pakub HUAWEI P20 automaatselt nutikaid kaadri paigutuse soovitusi, mille abil saate parema kompositsiooni ja professionaalsemad pildid ilma igasuguse täiendava pingutuseta.

Kirin 970 sisse-ehitatud NPU-ga
HUAWEI P20 AI toega fotosüsteemi jõuallikaks on Kirin 970 kiip, mis pakub valikut tipptasemel lisafunktsioone ja loovaid tööriistu, et tagada parim nutitelefoni kogemus.

Rohkem võimsust, kauem
HUAWEI P20 telefonis on peidus väga võimas, turvaliselt ja kiirelt laetav aku, mis hoiab telefoni töös senisest palju kauem. HUAWEI SuperCharge laeb võimsa 3400 mAh* aku kiirelt ja mugavalt.


* Tüüpväärtus. Vastavalt HUAWEI labori testidele. Aku tööiga sõltub reaalsest kasutusest.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Huawei
  • Andmeside

    4G Jah
    Bluetooth Bluetooth 4.2
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessori tüüp Octa-Core
    protsessor Kirin 970
  • Mälu

    sisemälu 128 GB
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 5,8 "
    ekraani resolutsioon
    2244x1080
  • Funktsioonid

    sensorid G-Sensor, valgussensor, güroskoop, E-kompass, sõrmejäljelugeja, lähedussensor, magnetomeeter
    GPS A-GPS, GLONASS, GPS, Beidou
    Dual-SIM Jah
  • Aku

    mahtuvus 3400 mAh
  • Mõõtmed

    kaal 165 g
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.