Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

7.2 A/V ressiiver Yamaha AVENTAGE

7.2 A/V ressiiver Yamaha AVENTAGE
  • 7.2 A/V ressiiver Yamaha AVENTAGE
  • 7.2 A/V ressiiver Yamaha AVENTAGE
  • 7.2 A/V ressiiver Yamaha AVENTAGE
  • 7.2 A/V ressiiver Yamaha AVENTAGE
  • 7.2 A/V ressiiver Yamaha AVENTAGE
  • 7.2 A/V ressiiver Yamaha AVENTAGE
  • 7.2 A/V ressiiver Yamaha AVENTAGE
  • 7.2 A/V ressiiver Yamaha AVENTAGE

7.2 A/V ressiiver Yamaha AVENTAGE

Tootekood: RX-A870 Tootja: Yamaha
799 €
1019.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

7.2-kanaline AVENTAGE A/V ressiiver, milles on kombineeritud suurepärane helikvaliteet ja meeletu võimalusterohkus.
• Dolby Atmos® ja DTS:X™ ruumilis heli koodekite tugi
• AVENTAGE A/V ressiiverid on loodud pakkumaks parimat helikvaliteeti
• MusicCast esituste nautimiseks igas ruumis
• Lihtne ühilduvus tänu WiFile ja Wireless Directile
• Bluetooth® juhtmevabaks voogedastuseks ja Compressed Music Enhancer paremaks helikvaliteediks
• DAB / DAB+ tuuner, et saaksid nautida kvaliteetseid digitaalseid raadioülekandeid
• HDMI® (8 sisendit/2 väljundit) koos 4K Ultra HD, HDR Video ning Dolby Vision, Hybrid Gamma-Log* ja BT.2020 toega

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

AVENTAGE A/V ressiiverid - parim helikvaliteet
AVENTAGE seeria A/V ressiiverid on loodud konseptsioonil, mis hõlmab endas helidisaini parimaid omadusi ning tagab seeläbi suurejoonelised ja kõikehõlmavad helikogemused ning taasesitused. Pühendunult häälestatud traditsioonilised ning uuemad tehnoloogiad ja iga helikvaliteeti mõjutav nüanss (materjalid, osakesed, paigutus, vibratsioon ja peenhäälestus) on kõik kombineeritud eesmärgiga pakkuda võimalikult parimat kvaliteeti. Tulemusena on AVENTAGE mudelitel võimekus anda edasi iga detail, mis iseloomustab kõrgresolutsioonilist heli. Sinule jääb aga võimalus nautida neid kõrgklassi esitusi, mis täidavad iga ruumi sinu kodus ja toovad uskumatud elamused otse sinu elutuppa.

Sisene uutmoodi helimaailma koos Dolby Atmose® ja DTS:X-ga™
Need helitehnoloogiad viivad sind tavalistest hetkedest erilistesse kogemustesse koos tõeliselt kaasahaarava ja mitmedimensioonilise heliga, mis täidab sinu eluruumid, on uskumatult sügav ja rikkalik. Kogu ekraanil nähtav tegevus ärkab sinu ümber ellu, sinuni tuuakse rohkem detaile ja nüansse, andes tunde nagu oleksid ise sündmuste keskel.

Kõlarite paigutamismustrid Dolby Atmose jaoks
Yamaha annab sulle võimaluse rakendada oma kõlaritele mitmeid erinevaid paigutamismustreid mis toetavad Dolby Atmost ja aitavad luua sinu helitehnikaga parima võimaliku helivälja.

Lisaks optimiseerib YPAO™ R.S.C. loodava helipildi kuulamiskeskkonna järgi, kasutades selleks fundamentaalset helidisaini ja Dolby Amtose võimekust kõlarite hoolikal paigutamisel.

Kombinatsioon Yamaha A/V ressiiverite ja Dolby Atmose vahel täidab iga ruumi mitmedimensioonilise heliga, mille keskel olles on tunne, nagu oleksid ise ekraanil jutustatava loo sündmuste keerises.

MusicCast
Revolutsiooniline MusicCast tehnoloogia annab Sulle võimaluse kogu oma kodust helisüsteemi kasutada üheskoos või eraldi, just nii kuidas ise soovid. Kontrolli kõike vaid ühe intuitiivse rakendusega, mida on ääretult lihtne kasutada. Liida süsteemi soundbar, juhtmevabad kõlarid, A/V ressiiver või mõni Hi-Fi element ning kombineeri endale ajapikku just Sinu maitsele sobiv helisüsteem. MusicCast toob sinuni piiritu võimalustemaailma.

MusicCast laiendab meelelahutusvõimalusi
MusicCast nõuab heli ja muusika laitmtuks edastamiseks võimekamat juhtmevaba ühendust. Sa saad voogedastada digitaalset muusikat oma nutitelefonist, arvutist või võrgumälu seadmest teistesse MusicCast seadmetesse oma kodus. Muusikat saad jagada ka teiste seadmete, nagu CD-mängija või teler, vahel, kui nad on ühendatud ressiiveriga. Ka Bluetoothi kaudu voogedastatud sisu nutitelefonidest või tahvelarvutitest saad sa edastada MusicCast seadmetesse erinevates ruumides.

Bluetooth juhtmevabaks voogedastuseks
Bluetoothi funktsionaalsusega varustatud A/V ressiiver annab sulle võimaluse nautida lihtsat ja mugavat muusikaesitust oma nutitelefonidest või teistest Bluetoothiga varustatud seadmetest. Yamaha enda Compressed Music Enhancer tehnoloogia on nüüd täielikult optimiseeritud Bluetooth edastuste jaoks, tagades muusika tähelepanuväärsema detailsuse ja kvaliteedi.

Bluetooth väljund
RX-A870 on varustatud uusimate Bluetoothi tehnoloogiatega, mis muudavad juhtmevaba andmeedastuse veelgi mugavamaks. Nüüd saad muusikat voogedastada ressiiverist privaatseks kuulamiseks näiteks kõrvaklappidesse või Bluetooth ühendusega kõlaritesse.

4K ultrakõrglahutuse tugi koos 4K60p, HDCP2.2, koos HDR Video Dolby Visioni ja Hybrid Log-Gammaga* ja BT.2020 läbilaskevõimega
See A/V ressiiver toetab täielikult kõigi uuemaid HDMI® standardeid. Tänu 4K videopildi edastamisele 60 kaadrit/sekundis, saate nautida ultrakõrglahutuses sisu ilma igasuguste häirivate faktoriteta. RX-A870 järgib ka HDCP2.2 autoriõiguste kaitsmise standardit 4K sisu edastamisel. Lisaks veel HDR ja BT.2020 tugi, mis muudavad värvid ekraanil loomulikumaks ja kvaliteetsemaks. HDR Video koos Dolby Visioni ja Hybrid Log-Gammaga* tagavad erakordse kontrasti ja rikkalikud värvitoonid. Juhtimise hõlbustamiseks on see ressiiver ühilduv ka 3D, ARC helitagastuskanali ja CEC ühendustega.

Integreeritud WiFi ja Wireless Direct
Integreeritud WiFi abil saad luua juhtmevaba ühenduse oma koduse ruuteriga, muutes nii süsteemi ühendused lihtsamaks - naudi koduvõrgus voogedastusi erinevates teenustest. Kui sul ruuter aga puudub, saad unikaalse Wireless Direct funktsiooniga luua juhtmevaba otseühenduse näiteks nutitelefoni või tahvelarvutiga läbi AV Controller rakenduse ja nautida sealset esituste funktsiooni ning lisaks kontrollida ressiiveri seadistusi läbi sama rakenduse.

Võrgufunktsioonid
RX-A870 erinevad võrgufunktsioonid tagavad juurdepääsu mitmetele teenustele ja muudavad esituste juhtimise lihtsamaks. Ühenda seade oma koduvõrku või interneti pääsupunkti ning naudi internetiraadiot, teenuseid nagu Spotify, Pandora®, Napster®, SiriusXM, Tidal, Deezer, Qobuz või JUKE** ja muusikat, mis on talletatud sinu arvutisse või võrgukettale. AV Controller rakendusega (saadaval iTunes® App või Google Play poodidest) saad kontrollida ka erinevaid funktsioone otse oma iPodilt, iPhone'lt, iPadilt või Android nutitelefonist ja tahvelarvutist.

Naudi digitaalseid raadiojaamu DAB / DAB+ tuuneriga
DAB ja arenenum versioon DAB+ on Digitaalsed Heliülekanded (Digital Audio Broadcasting), mille abil saad suurepärase kvaliteediga kuulata hulgaliselt erinevaid raadiojaamu. Selle eeliste hulka kuuluvad veel automaatne häälestus saadaval olevatele kanalistele (valida võimalik loendist) ja info kuvamine seadme ekraanile (jaama nimi ja muusikažanr). RX-A870 mälusse saad salvestada 40 DAB / DAB+ raadiojaama.

AV Controller rakendus seadme mugavaks juhtimiseks
Selle rakenduse abil saad sa juhtida ressiiveri erinevaid funktsioone, sisse- ja välja lülitamist, DSP režiime jm. Valikutes on 23 erinevat keelt ja kasutajaliidest on võimalik kohandada vastavalt enda eelistustele. Rakendus on saadaval nii nutitelefonidele (Google Play või iTunes App Store rakendustepoodidest) kui ka tahvelarvutitele.

Laiendatud koodekite ja failiformaatide tugi
See ressiiver on suuteline esitama mitmeid erinevaid heliformaate nagu näiteks Dolby® True HD ja DTS-HD Master Audio™. Lisaks veel kõrgresolutsioonised koodekid nagu DSD, AIFF, FLAC, WAV ja Apple Lossless. Naudi fantastilist kvaliteeti nii võrgus esitatavate lugude kui ka USB-lt mängitava muusikaga.

Fono-sisend
Fono sisenditerminalidega saad sa ühendada RX-A870 ressiiveriga oma vinüülimängija ja kuulata kvaliteetse esitusega muusikat ka vinüülplaatidelt.

AV Setup Guide süsteemi kiireks seadistamiseks
AV Setup Guide rakendus muudab ressiiveri töövalmis seadistamise tunduvalt kiiremaks ja lihtsamaks, see aitab sind ühenduste loomisel erinevate seadmetega ning isegi kõlarite ühendamisel. Illustratsioonid ja pildid ressiiverist muudavad kogu protsessi märgatavalt kiiremaks. Rakendus on saadaval erinevates keeltes ja see on kujundatud Android ja iOS tahvlitele.

SCENE-nupud laulude ja jaamade valimiseks
Ressiiveril on kokku neli SCENE-nuppu, mida saad määrata näiteks sisendite valimiseks, kui ka erinevate funktsioonide rakendamiseks. Ühele nupule saad seadistada valikuks näiteks interneti raadiojaama, mõne sisendi, voogedastusteenuse, USB seadme või isegi kindla laulu oma arvuti/NAS seadme kogumikust. Kui valik on tehtud, tuleb sul vaid ressiiverilt või selle juhtimispuldilt vajutada vastavat SCENE-nuppu ja juba kuuledki soovitud muusikat. Nuppe saab igal ajal ümberseadistada ning kohandada valikuid vastavalt enda eelistustele.

YPAO™ helikalibreerimine
YPAO analüüsib ruumi akustikat ja kohandab erinevad heliomadused vastavalt toa iseärasustele vaid mõne minutiga - just nagu tegeleks kalibreerimisega professionaalne helimees.

YPAO Volume tagab naturaalse heli ka madalama helitugevuse juures
Inimkõrvad on vähemtundlikud madalamate ja kõrgemate sageduste kuulamisel, eriti just väiksemal helitugevusel. YPAO Volume korrigeerib automaatselt ekvalaiserit helitugevuse muutumisel ja muudab madal- ja kõrgsagedushelid paremini kuuldavaks.

Virtuaalne CINEMA FRONT ruumiline heli
Isegi kui kõlarite paigutamine sinu selja taha on võimatu, suudab virtuaalne CINEMA DSP luua 7-kanalise ruumilise heli, mis kõlab tõeliselt elutruult. Tänu sellele helitehnoloogiale on sul rohkem paindlikkust kõlarite paigutamisel ning kvaliteetse ruumilise heli nautimine on lihtne ja mugav.

Zone Extra Bass ja võimsam bass ka teises ruumis
Kasuta Extra Bass funktsiooni, et muuta bassihelid tuntavamaks. Nüüd saad seda ka teha teises ruumis (Zone 2). Sa kuuled võimsaid bassihelisid nüüd ka kompaktsetest kõlaritest, mis tavaliselt nii võimekaid madalsagedushelisid esitada ei suuda.


* Dolby Vision ja Hybrid Log-Gamma on saadaval tulevikus läbi tarkvarauuenduse.
** Teenuste saadavus sõltub regioonist.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Yamaha
  • Heli

    helikanalid 7.2
    takistus
    4 - 8 Ohm
    dekoodrid Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Surround, DTS:X, DTS-HD Master Audio
    DSP protsessor CINEMA
    heli ekvalaiser Jah
    Bi-Amping Jah
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Jah
    Apple AirPlay 2
    Jah
    Bluetooth Jah
    eelväljundid 7.2
    HDMI (sisendid) 8
    HDMI (väljundid) 2
    kõrvaklappide väljund Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    WiFi Jah
    USB-A Jah
    analoog audio RCA (sisendid/väljundid) 5/0
    koaksiaal (sisendid/väljundid) 2/0
    komponent video (sisendid/väljundid) 1/0
    komposiitvideo (sisendid/väljundid) 1/0
    optiline helisignaal (sisendid/väljundid) 2/0
    HDMI (sisendid/väljundid) 8/2
  • Pildiparandus / täiustus

    pildiparanduse süsteemid Deep Color, x.v.Color, 24Hz Refresh Rate, Auto Lip-Sync
  • Funktsioonid

    HDMI-CEC Jah
    ARC Jah
    automaatne kõlari kalibreerimine
    Jah
    graafiline ekraanimenüü Jah
  • Tuuner

    raadio tuuner AM, FM, Internetiraadio, DAB+
  • Mõõtmed

    kaal
    10,5 kg
    kõrgus 17,1 cm
    laius 43,5 cm
    sügavus 38,2 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.