Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Droon DJI Mavic Air Fly More Combo

Droon DJI Mavic Air Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Air Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Air Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Air Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Air Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Air Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Air Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Air Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Air Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Air Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Air Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Air Fly More Combo

Droon DJI Mavic Air Fly More Combo

Tootekood: MAVICAIR Tootja: DJI
999.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Hoolika kujundus- ja inseneritöö tõeline meistriteos Mavic Air on valmis sinuga kaasa lööma igal seiklusel, mida planeerid. Sellel pisikesel droonil on Mavic-seeria parimad omadused, see on mugavalt kokkupakitav ja kaasaskantav ning suurepärased lendamisomadused koos mitmekülgse funktsionaalsusega pakuvad pea piiritut võimalusterohkust. Fly More Comboga saad komplektis kaasa kaks lisaakut ja reisikoti.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

3-teljelise gimbaliga kaamera
Mavic Air on DJI kõige kompaktsem kolmeteljelise mehanilise gimbaliga, mille vibratsioonivahemikku on vähendatud 0,005°-ni. Kolmnurkse kujuga lisafiksaatorid aitavad saavutada veelgi stabiilsemad kaadrid.

32 MP sfäärilised panoraamid
Lisaks 180° horisontaalsetele ning vertikaalsetele panoraamidele saad Mavic Airiga siduda 25 pilti kõigest 8 sekundiga ja luua nii kristallselgeid 32-megapiskliseid sfäärilisi panoraame.

100 Mbps 4K video
Mavic Air salvestab videoid lummava 4K 30 fps kvaliteedi ja andmekiirusega 100 mbps. Iga olulise sekundi saad nüüd jäädvustada uskumatu Ultra HD resolutsiooniga.

Aegluubis videod
Soovid põnevaid tegevusi jäädvustada põnevamalt ja kaasahaaravamalt? Mavic Air toetab 1080p 120 fps aegluubis videote salvestamist, et saaksid ka kiiremad seiklused detailselt jäädvustatud.

HDR pildid
Uued HDR-i algoritmid aitavad sul õige särituse valida nutikalt, sõltuvalt ümbritsevatest valgustingimustest. Liigselt heledad või tumedad alad töödeldakse nii, et tasakaal varjude ja heledate alade vahel oleks loomulikum.

12 MP fotod
Mavic Airi kaameras on omavahel integreeritud 1/2.3" 12-megapiksline CMOS sensor ja f/2.8 objektiiv fookuskaugusega 24 mm (35 mm ekvivalent) - kõik see, et saaksid pildistada kvaliteetseid fotosid ja meeliülendavaid videoid.

8 GB sisemälu
Lisaks micro SD mälukaardipesale saad oma loomingut salvestada ka drooni sisemälule, mida on kokku tervelt 8 GB. Andmete ülekandmine droonilt oma seadmesse on lihtne ja üllatavalt kiire tänu USB 3.0 tüüp-C liidesele.

Geomeetriline elegantsus
Ülimat geomeetrilist täpsust väljendav kujundus annab sulle võimaluse tiivikute jalad pakkida kokku nii, et need asetuksid täpselt vastu drooni aerodünaamilist keha. Sensoreid ja kaameraid kaitsevad magneesiumisulamist raamistik, drooni tagumised ventilaatorid juhivad kuuma õhu välja ja gimbaliga põhikaamera on kindlalt kaitstuna süvendatud korpuse sisse.

3D kokkupakitav disain
Kokkupakituna on Mavic Air sama pikk ja sama lai nagu nutitelefon. See on ülikompaktne droon, mis sõltumata oma suurusest ei jää oma jõudlusega alla kogukamatele droonidelegi.

Kokkupakitav juhtimispult
Lisaks droonile on kompaktselt kokkupakitav ka komplekti kuuluv juhtimispult, mis oma ergonoomilise kujuga mahutab enda külge ka sinu nutitelefoni. Eraldatavad juhtimiskangid saab talletada puldi sisse ja seeläbi pakkida selle veelgi mugavamalt kokku.

ActiveTrack
ActiveTrack suudab samaaegselt tuvastada kuni 16 valitavat subjekti, et saaksid valida jälgimiseks just selle, mida sina soovid. Suurem täpsus ja rohkem kaadrivalikuid aitavad Mavic Airil soovitud isikut efektiivselt filmida ka näiteks siis, kui ta jookseb, hüppab või rattaga sõidab.

QuickShots
Vali kuue erineva QuickShots salvestamisrežiimi vahel - Rocket, Dronie, Circle, Helix, Asteroid ja Boomerang. Kõik valikud on kõigest nupuvajutuse kaugusel ning tagavad võimaluse meeldejäävaid droonivideosid teha nii, et sa ei peaks liigselt pead vaevama täiusliku kompositsiooni leidmisega. Ja iga sellist hetke saad koheselt läbi sotsiaalmeedia oma sõpradega jagada kasutades DJI GO 4 rakendust.

SmartCapture
Lihtne, lõbus ja intuitiivne - SmartCapture annab sulle uutmoodi interaktiivse võimaluse oma drooni juhtida käe abil. Mavic Air suudab õhku tõusta ja seda saab juhtida erinevate žestidega.

TapFly
Kui soovid kogu tähelepanu pöörata vaid sobivale kaadrile, siis vali läbi DJI GO 4 rakenduse TapFly funktsioon ja las droon lendab sinna, mille sa puudutusega oma nutiseadme ekraanil sihtkohaks määrad. TapFly töötab nii Forward, Backward, Free kui ka Coordinate režiimidel ja lennukiirust saad valida ise.

FlightAutonomy 2.0
Arenenud VIO tehnoloogia tähendab, et FlightAutonomy 2.0 võimekas sensoritesüsteem kasutab navigeerimiseks põhikaamerat, tagumist, esimest ja alla suunatud topelt-tuvastusega sensoreid, alla suunatud infrapuna sensoreid, IMU vähendajaid ja ühte gruppi arvutustuumasid. Kõik koos suudavad need koguda ja edastada informatsiooni ümbritsevast keskkonnast võimekale protsessorile, mis nende andmete põhjal muudab paremaks hõljumise ja üldised lennuomadused. Arenenud Juhtimisabi Süsteem (Advanced Pilot Assistance System - APAS) aitab droonil mööduda erinevatest takistustest lennutrajektoori ees ja taga. Ära muretse - iga sinu lennuretk on lihtne ja sealjuures turvaline.

Lennuomadused
• Mavic Air Intelligent Flight Batteries akud pakuvad sulle lennuaega kuni 21 minutit.
• Lennumootori ja süsteemide arhitektuur on kujundatud nii, et see muudaks mootorite kommutatsiooni sujuvamaks ning üldise efektiivsuse suuremaks nii mõlemal mootoril kui ka elektroonilistel kiirusereguleerijatel.
• Tunneta adrenaliini esmaklassilise lennukiirusega kuni 68,4 km/h kasutades Sport režiimi.
• Uus WiFi signaaliedastus toetab kahesageduslikku (2.5/5.8 GHz) andmeedastust ja 720p otsepilti kuni 4 km kauguselt.
• Esimese isiku vaates lennukogemuseks saad Mavic Airi ühendada DJI Goggles prillidega.*


* Ei kuulu komplekti.

Tagasi

  • Droonid

    lennukiirus 19 m/s
    lennukõrgus
    4000 m
    tõusukiirus 4 m/s
    langemiskiirus 3 m/s
    juhtimine nutitelefon, juhtpult
  • Aku

    mahtuvus 2375 mAh
    pinge 11,55 V
  • Mõõtmed

    kaal
    0,43 kg
  • Seadmed

    int. kaamera Jah
  • Kaamera

    foto salvestamise resolutsioon 4:3 4056 x 3040, 16:9 4056 x 2280
    video salvestamise resolutsioon 4K 2160p @ 30 fps, 2.7K 1530p @ 60 fps, Full HD 1080p @ 60 fps
  • Tarkvara

    toetatud operatsioonisüsteemid
    iOS, Android
  • Üldised parameetrid

    komplektis droon, juhtimispult, 3x aku, laadija, toitejuhe, 6x tiivikupaar, tiivikukaitsed, 3x ühendusjuhe puldile (lightning, micro USB ja USB-C), gimbalikaitse, drooni ühendusjuhe (USB 3.0 tüüp-C), 3x puldi ühendusjuhtmete hoidik, kandekott, varu juhtimisnupud, akude laadimisalus, akupanga adapter, reisikott
    tootja DJI
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.