Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Nutitelefon Asus ZenFone 4 Dual SIM

Nutitelefon Asus ZenFone 4 Dual SIM
  • Nutitelefon Asus ZenFone 4 Dual SIM
  • Nutitelefon Asus ZenFone 4 Dual SIM
  • Nutitelefon Asus ZenFone 4 Dual SIM
  • Nutitelefon Asus ZenFone 4 Dual SIM
  • Nutitelefon Asus ZenFone 4 Dual SIM
  • Nutitelefon Asus ZenFone 4 Dual SIM
  • Nutitelefon Asus ZenFone 4 Dual SIM
  • Nutitelefon Asus ZenFone 4 Dual SIM
  • Nutitelefon Asus ZenFone 4 Dual SIM
  • Nutitelefon Asus ZenFone 4 Dual SIM

Nutitelefon Asus ZenFone 4 Dual SIM

Tootekood: ZE554KL-6B003WW Tootja: Asus
499.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

ZenFone 4 on 5,5-tolline nutitelefon, mis ühendab endas ZenFone'le omase kujunduse koos luksuslike disainielementidega ning toob mobiilse fotograafia jaoks sinuni suurepärase kahe kaameraga süsteemi. See on varustatud Sony tippklassi IMX362 pildisensori, suure f/1,8 avaga objektiivi ning 120° lainurk objektiiviga.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Näe laiemat ja heledamat maailma
ZenFone 4 topeltkaameraga süsteem annab sulle võimaluse viia ellu oma loovaid mõtteid ning tagavad suurepärase võimalusterohkuse. Selle 12 MP põhikaamera on varustatud tööstuse esiklassi kuuluva Sony IMX362 sensori ja laia, f/1.8 avaga, mis suudab jäädvustada kehvemate valgustingimustega alades kuni 5x korda heledamaid ja selgemaid pilte. 120-kraadine vaatenurk on suuteline katma kuni 200% suuremat ala kui tavalised nutitelefonide kaamerad. See tähendab, et kaadrisse mahub rohkem maastikku või inimesi. Kaamera jõudlust täiustab veel enamgi Qualcomm Spectra™ 160 signaalitöötluse protsessor (ISP), mis tagab kiirema ja sujuvama teravustamise ning suurendamise, samuti ka tunduvalt ilusama värvitäpsuse.

Ilusam ja lõbusam
Asus SelfieMaster on lõpus ja intuitiivne rakendus, mille abil saad erinevaid ilustamise efekte oma selfiedele lisada ning seeläbi need veelgi glamuursemaks muuta. Kümme erinevat taset aitavad näiteks vähendada kortse, eemaldada plekke, muuta naha tooni ja tuua esile erilisi detaile. SelfieMasterit saad kasutada nii pildistamisel, filmimisel või isegi otseülekannete tegemisel. Lisaks on sul võimalus kasutada ka nutikaid pilditöötlemise funktsioone, mille abil saad luua pilkupüüdvaid kollaaže ja slaidiesitlusi, mille jagamisel annad oma emotsioone paremini edasi ka sõpradele.

Lae kiiremini, tööta ja mängi kauem
ZenFone 4 loomisel ühendasid Asuse insenerid omavahel Qualcomm Snapdragon 630 protsessori energiasäästlikkuse suuremahulise 3300 mAh akuga, mille tulemusena on telefoni ooteaeg 4G võrgus tervelt 23 päeva. Kui on aeg seade laadima panna, siis Asuse BoostMaster tehnoloogia tähendab sinu jaoks enneolematult võimekat kiirlaadimise võimalust - juba 5 minutiga saad originaaladapterit kasutades uuesti 2 tundi kõneaega ning 50% aku mahutavuse täitmine toimub kõigest 36 minutiga. Erinevad integreeritud turvafunktsioonid kaitsevad akut ülelaadimise eest.

Hele ja nutikalt kohanduv ekraan
600-nitine Super IPS+ ekraan muudab ZenFone 4 ekraanil kuvatavad pildid, videod ja kogu muu sisu sama erksaks, kui oma silmaga vaadates, seda ka õues päikesevalguse käes vaadates. Asus Splendid tehnoloogia annab kasutajatele võimaluse kohandada värvitemperatuuri ümbritseva valguse põhjal ning saavutada seeläbi võimalikult mugav vaatamiskogemus.

Stereoheli
Selle nutitelefoni kaks kõlarit ja erinevad helitehnoloogiad loovad võrratu heli nii meelelahutuse nautimiseks kui kõnede pidamiseks. Stereokõlaritest kostuv heli on laia kõlaga ja minimaalsete moonutustega ka suurema helitugevuse juures. Kaks mürasummutavat mikrofoni tagavad sinu kõne kristallselge edastamise ja isoleerivad välisest mürast isegi videotesse salvestatud kõne. Hi-Res Audio sertifikaat tagab heliesituse, mis on 4x korda kvaliteetsem kui CD-plaatidelt kuulates. Uhiuus AudioWizard rakendus tagab võimaluse kohandada heliväljundit vastavalt enda eelistustele ja tänu DTS Headphone:X™-ile jõuab kõrvaklappidest sinuni kinosarnane 7.1-kanaline virtuaalne ruumiline heli.

Lihtsam, kiirem, nutikam
Lihtsam, kiirem ja nutikam kui varem - Asus ZenUI 4.0 hõlmab endas uut kujundust ja säilitab ainult vajaminevad rakendused. See töötab kiiremini tänu paremale reageerimistehnoloogiale. Uus ja automatiseeritud süsteem tagab lihtsuse näiteks märkides sinu galeriis inimesi nägude järgi, Safeguard reageerib nutikalt erinevatele kommunikatsiooniprobleemidele ning Page Marker aitab sul lisada veebilehti järjehoidjatesse ja palju muud.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Asus
  • Andmeside

    4G Jah
    Bluetooth Bluetooth 5.0
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessori tüüp Octa-Core
    protsessor Qualcomm Snapdragon 630
  • Mälu

    sisemälu 64 GB
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 5,5 "
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD
    maks. mälukaardi maht 256 GB
  • Funktsioonid

    sensorid güroskoop, E-kompass, NFC, aktseleromeeter, sõrmejäljelugeja, lähedussensor
    GPS A-GPS, GLONASS, GPS, Galileo
    FM raadio Jah
    Dual-SIM Jah
  • Liidesed

    3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
  • Aku

    mahtuvus 3300 mAh
  • Mõõtmed

    kaal 165 g
    kõrgus 15,54 cm
    laius 7,52 cm
    sügavus 0,75 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.