Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Nutitelefon Huawei Mate 10 Lite

Nutitelefon Huawei Mate 10 Lite
  • Nutitelefon Huawei Mate 10 Lite
  • Nutitelefon Huawei Mate 10 Lite
  • Nutitelefon Huawei Mate 10 Lite
  • Nutitelefon Huawei Mate 10 Lite
  • Nutitelefon Huawei Mate 10 Lite
  • Nutitelefon Huawei Mate 10 Lite
  • Nutitelefon Huawei Mate 10 Lite
  • Nutitelefon Huawei Mate 10 Lite

Nutitelefon Huawei Mate 10 Lite

Tootekood: 51091WKT Tootja: Huawei
259.99 €
379.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

FullView ekraan ja neli kaamerat!
HUAWEI Mate 10 lite’il on muljetavaldav 5,9-tolline ekraan, mis tagab imepärase vaatamiskogemuse ning muudab seadme disaini veelgi elegantsemaks ja moodsamaks. See on hämmastav äärteta ekraan. Muljetavaldav FHD+ eraldusvõimega ekraan muudab sotsiaalmeedia kasutamise, videote vaatamise, raamatute lugemise, mängude mängimise ja veebilehtede sirvimise kogemust.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Lai maailm, õhuke disain
5,9-tollise FullView ekraani 83% ekraani ja korpuse suhe tagab n-ö kuldse 2:1 kuvasuhte, mis optimeerib sotsiaalmeedia kasutamist, sirvimist ja mängimist, võimaldades kasutada kaht rakendust kõrvuti. Tänu õhukesele ja elegantsele disainile on HUAWEI Mate 10 lite’i lihtne ja tore endaga kaasas kanda ning see on valmis saatma sind kõikjal, kuhu lähed.

Loodusest inspireeritud
Pehmed jooned, kumerad ja ümarad servad ning tugev metallist üheosaline korpus muudavad HUAWEI Mate 10 lite’i välimuse harmooniliselt muljetavaldavaks visuaalseks kogemuseks. Selle disainisümfoonia iga funktsioon annab seadmele lihtsa, stiilse ja peene välimuse.

4 kaamerat: näe rohkem, ole rohkem
Ole elaval ja uuenduslikul viisil maailmaga ühenduses HUAWEI Mate 10 lite’i 4 võrratu sisseehitatud kaamera abil: 2 kaamerat paiknevad seadme esiküljel ja 2 tagaküljel. Jäädvusta rikkalike kaunite värvide ja silmapaistva selgusega fotosid ja videoid ning jaga neid sõprade ja perega.

Täiesti uutmoodi selfie
HUAWEI Mate 10 lite’i esiküljel asuval kahel selfikaameral on 13-megapiksline ja 2-megapiksline objektiiv. 13-megapiksline objektiiv, mille ava on f/2,0, keskendub pildi viimistlemisele ning 2-megapiksline 1,75 μm värviobjektiiv jäädvustab muljetavaldava teravussügavuse. Tulemuseks on suurepärase bokeh-efektiga selged ja kaunid selfid.

Oivaline nutitelefoni fotograafia
Kahel tagakülje kaameral on vastavalt 16- ja 2-megapiksline objektiiv, mis tagavad erakordse teravussügavuse ja professionaalse bokeh-efekti abil pildi muljetavaldava viimistluse.

Kaunis bokeh-efekt, imetlusväärsed portreed
HUAWEI Mate 10 lite’i esiküljel asuv topeltkaamera kasutab suurepäraseid objektiive ja uusimat kaameratehnoloogiat võrratu bokeh-efekti, parema valguse ja säravate portreede saavutamiseks. Loomulikult kaunis, loomulikult sina ise. Lihtsalt puuduta ekraanil suvalist kohta, et fookus paika seada ja taust hägustada.

Nüüd on igasugune valgus täiuslik
Unusta kehv valgustus. Sul on HUAWEI Mate 10 lite. Kahetasandilise heledusega selfi toonimisvälk reguleerib heledust automaatselt sõltuvalt keskkonnatingimustest. Suure värviesitusindeksiga valgus jäljendab päikesevalgust ning toob esile iga nahatooni loomuliku ilu. 120-kraadine valgustusnurk tagab suurema valgustatava ala. N-ö liblikaefektiga valgustuse portreetehnoloogia täiustab näojooni nagu professionaalse portree puhulgi.

Täiustatud loomulik ilu
HUAWEI algoritm Beauty 4.0 reguleerib pilti millimeetri haaval, et tuua esile täpsemad iludetailid, tervem nahatoon ja loomulikum sisemine sära. Näita üksnes sulle omast ilu.

Peaasi, et oleks tore
HUAWEI Mate 10 lite’il on toredad kostüümivahetusfunktsioonid, mis hõlmavad 18 komplekti eelinstallitud malle ja lõbusaid meigisätteid. Ole vaba. Tule lähemale. Jaga oma naeratust.

Liiguta maailma liikuvate piltide abil
HUAWEI Mate 10 lite’i liikuva pildi režiim ei jäädvusta mitte üksnes staatilisi pilte, vaid ka dünaamilisi kahesekundilisi minifilme. Eluhetk jäädvustatakse igaveseks.

Esmalt pildista, seejärel teravusta
HUAWEI hämmastava uusima kaameratehnoloogiaga saad pärast pildistamist fookust muuta ja erinevaid bokeh-efekte valida. Rohkem võimalusi. Parem kompositsioon, paremad teemad. Jaga ja talleta oma võrratuid seiklusi.

Sammuvõrra eespool
16 nm 8-tuumaline Kirin 659 kiibistik saavutab kuni 2,36 GHz ning 4 GB RAM ja 64 GB ROM võimaldavad vaevata ja tõhusalt teha mitut ülesannet. HUAWEI Mate 10 lite töötab Android 7-l põhineval operatsioonisüsteemil EMUI 5.1 ja HUAWEI Ultra Memory tõstab sind oma elu juhitoolile.

Suurem ja parem aku
HUAWEI Kirini kiibistik ja EMUI operatsioonisüsteem tagavad väiksema akukuluga suurema jõudluse. 3340 mAh aku kestab tavapärase kasutamise korral kuni 2 päeva.*

Lihtne talletamine ja jagamine
Joonista n-ö pika kuvatõmmise jaoks S-täht, et jäädvustada kogu artikkel ja pikad pildid. Kuvatõmmise tegemiseks puuduta ekraani ühe sõrmega kaks korda. Ekraanikuva salvestamiseks puuduta ekraani kahe sõrmega kaks korda.


* Tüüpiline väärtus. Põhineb HUAWEI laboritestide tulemustel. Aku kestvus oleneb tegelikust kasutusolukorrast. Laboritestide keskkond: temperatuur 25 kraadi Celsiuse skaalal, suhteline õhuniiskus 45–80%.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Huawei
  • Andmeside

    4G Jah
    Bluetooth Bluetooth 4.2
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessori tüüp Octa-Core
    protsessor Kirin 659
  • Mälu

    sisemälu 64 GB
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 5,9 "
    ekraani resolutsioon
    2160x1080
  • Funktsioonid

    sensorid valgussensor, E-kompass, aktseleromeeter, sõrmejäljelugeja, lähedussensor
    GPS A-GPS, GLONASS, GPS
  • Liidesed

    3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
  • Aku

    mahtuvus 3340 mAh
  • Mõõtmed

    kaal 164 g
    kõrgus 15,62 cm
    laius 7,52 cm
    sügavus 0,75 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.