Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Droon DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo

Droon DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo
  • Droon DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo

Droon DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo

Tootekood: 6958265152771 Tootja: DJI
1499 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Mavic Pro Platinum on voolujoonelise disaini ja kompaktse kerega droon, mis on samaaegselt üllatavalt võimas. Uus ja täiustatud 30-minutiline lennuaeg ning 60% vähendatud müratase lendamisel muudab DJI Mavic Pro Platinumi täiuslikuks drooniks, millega avastada maailma enneolematult lummavast perspektiivist.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Parem vastupidavus, vaiksem lendamine
Drooni mürataset lendamisel on vähendatud kuni 4 dB ja lennuaega pikendatud tervelt 30 minutini koos uute propellerite ning täiustatud võnketehnoloogiatega - see on vaiksem ja pakub rohkem naudingut lendamisest.

Lenda kaugemale
Mavic Pro taskusuuruses juhtpuldi sees on täiesti uus DJI OcuSync ühendustehnoloogia, mis võimaldab kuni 7 kilomeetrit lennukaugust ja kõrglahutuses (720p) pikale distantsile ning täiskõrglahutuses (1080p) lühemale distantsile videopildi voogedastust.

Ei mingeid kokkupõrkeid ega riivamisi
Kaitsmata droonid võivad pikematel vahemaadel lihtsasti põrgata kokku takistustega, seda ka Return to Home funktsioonis, langedes mittesobivalt kõrguselt. Mavic Pro kasutab aga FlightAutonomy tehnoloogiat, mis tuvastab takistusi lennutrajektooris kuni 15 meetri kauguselt. Sattudes takistusele lähedale, möödub droon sellest automaatselt või siis vähendab kiirust kuni hõljuma jäämiseni, vähendades nii oluliselt kokkupõrgete hulka.

Kindel hõljumine
Kui ilma satelliitühenduseta muutuks drooni positsioneerimisvõime kohmakaks ja seade võib hakata kursilt kalduma, siis satelliitide abil positsioneerimine aitab droonil väljas oleval takistusteta alal kindlalt hõljuda. Mavic Pro suudab tänu eesmistele ja alumistele sensoritele hõljuda täpselt ka näiteks siseruumides ilma GPS-ühenduseta.

4K ultrakõrglahutuses videokvaliteet
Mavic Proga on võimalik jäädvustada 4K videosid kuni 30 kaadrit sekundis. Kuna kaamera ei kasuta elektroonilist pildistabiliseerimise tehnoloogiat, võid Sa veenduda, et soovitud sisu on just 4K kvaliteedis. Drooni kaamera kasutab ülitäpselt kolmeteljelist gimbal stabiliseerimissüsteemi, hoides objektiivi kindlalt paigal ka suuremate kiirustega.

Filmige nagu professionaal
Fantastiliste kaadrite jäädvustamiseks on Sulle abiks ActiveTrack. See tehnoloogia jälgib vajaminevat Sinu puudutuse peale - määra soovitud inimene või objekt ja Mavic Pro jälitab seda automaatselt. Kui droon lendab õhus ja vaatab Sinu pole, siis foto jäädvustamiseks ei pea tegema muud, kui lehvitama. Mavic Gesture režiimiga saad mugavalt teha enneolematuid eneseportreesid.

Täiuslikult häälestatud juhtimismeetodid
Kui Sa vajad drooni sujuvamat liikumist enne pildistamist või lennates siseruumides, siis on abiks Tripod režiim. Tripod režiimis muutub drooni iga liigutus aeglasemaks ja täpsemaks.

TapFly
Kuna joystickide kasutama õppimine nõuab aega, on algajate pilootide jaoks on tihti suurimaks raskuseks sirgjooneline lendamine, mis muudab ka sujuva pildiga filmimise raskemaks. TapFly annab Sulle võimaluse lihtsalt puudutada sihtpunkti ja Mavic lendab sinna ise, tasakaalustatult. Ja Sul on vabadus kontrollida vaid kaamerat ning jäädvustada meelepäraseid videosid või pilte.

Hoia taset
Püsi automaatselt maapinnast kindlal kõrgusel. Mavic Pro ei satu iial ohtlikult madalale ja hoiab maaga paralleelset joont ka tõusude ja languste korral.

Turvalisemad ja targemad akud
Mavic Pro Intelligent Flight akud tagavad kuni 30-minutilise lennuaja ning võimaluse jälgida aku taset reaalajas kasutades DJI GO rakendust oma nutiseadmes. Lisaks arvutab see automaatselt järelejäänud lennuaja.

Jälgige kõike
DJI GO rakendusega näed Sa kõike seda, mida Mavic Pro näeb. Lisaks veel kõike seda, mida drooni kohta teada soovid - aku tase, asukoht, sihtkoht jpm.

Tagasi

  • Droonid

    lennukiirus 18 m/s
    lennukõrgus
    5000 m
    tõusukiirus 5 m/s
    langemiskiirus 3 m/s
    juhtimine juhtpult
  • Aku

    aku tööaeg kuni
    kuni 30 min
    mahtuvus 3830 mAh
    pinge 11,4 V
  • Mõõtmed

    kaal
    0,734 kg
  • Seadmed

    int. kaamera Jah
  • Kaamera

    foto salvestamise resolutsioon 12 MP, max 4000x3000
    video salvestamise resolutsioon 4K @ 30 fps, Full HD 1080p @ 96 fps, 720p @ 120 fps
  • Tarkvara

    lisatarkvara DJI GO
    toetatud operatsioonisüsteemid
    iOS, Android
  • Üldised parameetrid

    komplektis droon, juhtimispult, 3 akut, laadija, laadimisjuhe, 5 paari propellereid, ühendusjuhtmed (Lightning, micro USB ja USB-C otsikutega), gimbali kate, gimbali klamber, akulaadija, akupanga adapter, õlakott
    tootja DJI
    värvus hõbedane
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.