Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Tolmuimeja Miele Complete C3 TotalCare EcoLine

Tolmuimeja Miele Complete C3 TotalCare EcoLine
  • Tolmuimeja Miele Complete C3 TotalCare EcoLine
  • Tolmuimeja Miele Complete C3 TotalCare EcoLine
  • Tolmuimeja Miele Complete C3 TotalCare EcoLine
  • Tolmuimeja Miele Complete C3 TotalCare EcoLine

Tolmuimeja Miele Complete C3 TotalCare EcoLine

Tootekood: C3PETROL Tootja: Miele
329.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Miele tolmuimeja eemaldab käsiturboharjaga tõhusalt karvad ja ebemed.
Tänu 1,5 m suurema ulatusega painduvale voolikupikendusele saad ka suuri eluruume ilma sageda pistikupesa vahetuseta mugavalt puhastada. Võimendifunktsioon pakub maksimaalset imemisvõimsust vastavalt vajadusele. Valikuliselt kasutatava võimendatud imemisvõimsusastmega on see tolmuimeja väga energiasäästlik ning samas efektiivne kangekaelse peene ja jämeda mustuse eemaldamisel.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Praktiline lukustussüsteem
Põrandaotsak, tolmuimejatoru ja käepide kinnituvad kuuldavalt ja kindlalt üksteise külge. Tolmuimejaga on kindel ühendus, seda saab aga nupuvajutusega kergelt vabastada, nt teiste imemistarvikute kinnitamiseks.

Juhtmekerimissüsteem Comfort vajutusfunktsiooniga
Kõigil "Miele" tolmuimejatel saab toitejuhtme mugavalt pedaali abil sisse kerida, nii et enam ei pea selleks kummardama. Tooteseeriad "Compact C2", "Complete C3" ja "Blizzard CX1" on varustatud lisaks vajutusfunktsiooniga, mis võimaldab kogu juhtme vaid ühe vajutusega sisse kerida.

DynamicDrive-juhtrullikud
Erakordsed DynamicDrive-juhtimisrullid on 360° pööratavad, terasteljele laotatud ja amortisaatoritega. Kummeeritud rehvid jooksevad pehmelt ning on kulumiskindlad ja pika elueaga. Eelised: Eriliselt pööratav tolmuimeja, mis sõidab väga vaikselt ja hoiab tundlikke põrandaid.

Täisväärtuslik lisavarustus
"Miele" tolmuimejatel on standardselt kolm kvaliteetset lisatarvikut: polstriotsak, praootsak ja imemishari. Need on tolmuvabalt intergreeritud või – vaid "Miele" seadmetel – "VarioClip"-ile paigutatud ja alati kättesaadavad.

Tööraadius
Juhtme, imemistoru ja -voolikuga on Sinu käsutuses eriti suur tööraadius. Seega saad ka suuri eluruume ilma sageda pistikupesa vahetuseta mugavalt puhastada.

Mugavusteleskooptoru
Eksklusiiivse Miele disainiga mugavusteleskooptoru saab lihtsasti soovitud kasutuskõrgusele välja tõmmata ning see fikseerub. Suurem läbimõõt suurendab õhuvoolu ja aitab niimoodi kaasa eeskujulikele puhastustulemustele. Praktilised väikesed detailid, nt ülemise otsa kummikate. Kui toetad toru seinale, ei libise see maha.

Parkimissüsteem pausideks / automaatse väljalülitusega
Põrandaotsak haagitakse lihtsalt tolmuimeja tagumise otsa külge, nii et imitoru on kindlalt ja käepäraselt tööasendis. Eriti intelligentne: valitud "Complete C3" mudelitel lülitub mootor automaatselt välja ja tüütu kummardamine jääb ära.

Metallvardaga käepidemed
Kõigi Miele tolmuimejate käepidemesse on sisse ehitatud peenike metallniit, mis toimib piksevardana. Nii ei teki seadme ja kasutaja vahel staatilist elektrit.

Mööblikaitseliist
"Miele" tolmuimejaid "Complete C2" ja "Complete C3" ümbritseb plastist mööblikaitseliist. See kaitseb mööblit ja seadet juhuslike kokkupõrgete korral.

Mootori sujuv käivitus
Miele tolmuimejad saavutavad valitud töövõimsuse pärast käivitamist sujuvalt. Nii on vooluvõrk kaitstud ülekoormuse eest.

Termokaitse
Kõik "Miele" tolmuimejad on tänu temperatuuripiirikule kaitstud ülekuumenemise eest. Kui näiteks suuremad tolmuosakesed peaks õhu väljapääsuava ummistama, lülitub mootor kindluse mõttes automaatselt välja. Pärast veakõrvaldust ja mahajahtumisaega on seade uuesti töövalmis.

Boost-funktsioon
Võimendifunktsioon pakub maksimaalse imemisjõu lühiajalise sisselülitamisega suuremat puhastusmugavust. Vajaduse korral saad võimendifunktsiooniga oma "EcoLine"-mudeli võimsuse maksimaalselt 1 minutiks 900 W peale tõsta. Valikuliselt kasutatava võimendatud imemisvõimsusastmega on Sinu tolmuimeja väga energiasäästlik ning samas efektiivne kangekaelse peene ja jämeda mustuse eemaldamisel.

Tagasi

  • Tolmuimeja

    tolmuimeja tüüp tolmukotiga
    tolmukogumissüsteemi tüüp tolmukott
    tolmukogumissüsteemi maht 4,5 L
    teleskooptoru Jah
    mootori võimsus 550 W
    võimsuse reguleerimine korpuselt
    tööraadius 13 m
    automaatne juhtme kerimine Jah
    aastane energiakulu
    20,2 kWh/aastas
  • Toide

    toitejuhtme pikkus 8,5 m
    toide võrgutoide
  • Filtrid

    filtrid HEPA-filter, mootorifilter
  • Otsikud

    otsikud turbootsik, parketiotsik, põhiotsik, praootsak
  • Mõõtmed

    kõrgus 22,7 cm
    kaal
    7,41 kg
  • Üldised parameetrid

    eriomadused BOOST ehk TURBO funktsiooniga, tolmukoti täitumise indikaator, valgustusega võimsusnäidik, ergonoomiline kandesang ja käepide, silence'i mürasummutus, parkimissüsteem tööpausideks ja hoiulepanekuks, õhufiltri vahetamise näit, tolmukoti automaatne paigutamine, kõikjalt ümbritsev põrkeriba, termokaitse märgutuli
    müratase 72 dB
    komplektis integreeritud kolmeosaline tarvik, polstriotsak, praootsak, eriti pikk praootsak, looduslike harjastega imipintsel, painduv universaalhari, painduv imivoolik, põrandaotsak, parketihari "Twister", käsiturbohari, HEPA AirCleani filter
    tootja Miele
    värv roheline
    kokkusobivad tolmukotid 41996528D HyClean G/N
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.