Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

PlayStation 4 mängupult Nacon Revolution Pro

PlayStation 4 mängupult Nacon Revolution Pro
  • PlayStation 4 mängupult Nacon Revolution Pro
  • PlayStation 4 mängupult Nacon Revolution Pro
  • PlayStation 4 mängupult Nacon Revolution Pro
  • PlayStation 4 mängupult Nacon Revolution Pro

PlayStation 4 mängupult Nacon Revolution Pro

Tootekood: 3499550359459 Tootja: Nacon
109.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Kujuta ette, et sul mängupult millega saad oma PS4 mängukogemuse viia täiesti uuele taseme. Kujuta ette, et sul on juurdepääs mitmetele erinevatele võimalustele ja sa saad muuta reegleid. Liigu kiiremini, tulista veel kiiremini ja jõua kaugemale... saa võitmatuks!

Revolution Pro mängupult on just sulle! See on disainitud ja arendatud koos e-spordi professionaalidega ja viib võistlusmomendi täiesti uutele standarditele. Täielikult kohandatav ja konkurentsitu täpsusega Revolution Pro annab mänguritele veelgi enam võimalusi seadistamaks oma pulti vastavalt mängule ning tagab võimaluse saavutada seeläbi suurem eelis. Seda on mugav hoida, see on kaunis, vastupidav - just nendele nõuetele vastamist sihiti selle mängupuldi loomisel.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Võidukad kangid
Innovaatiline parempoolne analoogkang on selle puldi disaini tuumik. Selle kõrgus ja asend on viidud täiuslikkuseni, tagades nii erakordse täpsuse. Kangi suurem peaosa tagab täpsed liigutused ka kõige intensiivsemate tegevuste jooksul. Analoognupp on ümbritsetud ka halo LED-valgustusega, mis tähistab millist režiimi mängija kasutab. Nupu tundlikkust saab kohandada kasutades selleks vastavat rakendust oma arvutiga. Väiksem vasakpoolne analoogkang tagab kindla püsivuse ja võistlusmomentides vajamineva enesekindluse.

Tõeliselt unikaalne 8-suunaline D-pad
D-pad suunanupud on varustatud 4 suure nupuosaga, et sa ei kaotaks analoognupu ja D-padi vahel vahetades iialgi kontrolli. Selle disain tagab kiire täpsuse ilma, et peaksid ekraanilt silmi pöörama. 8-suunaline D-pad on ideaalne võitlusmängude jaoks ja annab sulle kindla eelise vastase ees.

Graveeritud sümbolitega puuteplaat
Revolution Pro on hõlmab kõiki samu funktsiooni mis tavaline DUALSHOCK®4 mängupult - puuteplaat, jagamisnupp ja 3.5 mm kõrvaklappide liides.

Lihtsasti juurdepääsetavad ülemised nupud
Nii trigger-nupud kui ka ülemised nupud on profiiliga tasa. Need sulanduvad imeliselt pulti disaini. Sul on võimalust kohandada nende tundlikkust kasutades vastavat tarkvara oma arvutiga.

Kvaliteetne ühendusjuhe
Revolution Proga on kaasas 3-meetrine ühenduskaabel, mille saab ühendada oma mängukonsooli USB-pesaga. Kuna puldi kasutamisel võib juhtuda kõike, on Revolution Pro loodud vastupidavamaks. Juhtmega ühendamisel koged sa minimaalset viivitust, mis on eriti oluline võistlustel, kus iga sekund loeb. Transpordiks saab kaabli puldi küljest eemaldada ja kvaliteetne metallkinnitus tagab turvalise sobivuse.

4 ergonoomilist otseteed makrote loomiseks
Koos professionaalsete mänguritega loodi puldi tagaosale ka 4 lisanuppu. Nendele nuppudele on sul võimalik luua oma otseteed ja kasutada nende funktsionaalsust just nii, nagu sa soovid.


*Puldil ei ole valgusriba ega integreeritud kõlarit. Valgusriba nõudvaid mänge selle puldiga mängida ei saa.

Tagasi

  • Mängude lisaseadmed

    lisaseadme tüüp juhtpuldid
    juhtpuldi tüüp puldid
  • Ühenduvus

    ühendusliidese tüüp USB-A
    juhtme pikkus 3 m
  • Üldised parameetrid

    tootja Nacon
    komplektis mängupult, kaabel, kandekott, puhastuslapp
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.