Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Integreeritav ahi Miele (pürolüütilise puhastusega)

Integreeritav ahi Miele (pürolüütilise puhastusega)
  • Integreeritav ahi Miele (pürolüütilise puhastusega)
  • Integreeritav ahi Miele (pürolüütilise puhastusega)
  • Integreeritav ahi Miele (pürolüütilise puhastusega)
  • Integreeritav ahi Miele (pürolüütilise puhastusega)
  • Integreeritav ahi Miele (pürolüütilise puhastusega)
  • Integreeritav ahi Miele (pürolüütilise puhastusega)

Integreeritav ahi Miele (pürolüütilise puhastusega)

Tootekood: H6360BP Tootja: Miele
1999 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

• Pöördnupu abil juhitav selge tekstiga TFT-ekraan – DirectControl
• Täiuslikult küpsenud ja praetud roog tänu kliimaküpsetusele
• Lihtsalt saavutatav täiuslikkus tänu automaatprogrammile
• Väikseim puhastusvaev tänu pürolüüsile
• Vähem sõrmejälgi ja lihtne puhastada tänu CleanSteel-kattele

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

"CleanSteel"
Roostevabast terasest Miele seadmed on eriti kvaliteetse CleanSteel - pealispinnaga. Seega on neid pindu väga kerge hooldada. Sõrmejäljed on CleanSteel-pinnal pea märkamatud.

Pürolüüsi varustus
Pürolüüs on määrdunud küpsetuskambri automaatne isepuhastumine kõrgel temperatuuril. Pole enam vaja pikalt küürida ega kasutada agressiivseid pesuvahendeid. Pürolüütilisel isepuhastusel muutuvad kõik toidujäägid tuhaks ja lahustuvad seega täielikult küpsetuskambri pindadelt. Energiatarve: nii palju kui vaja, nii vähe kui võimalik.

CleanGlass-uks
Miele küpsetusahju ukse sisepind on täiesti lame – ei ühtegi nurka ega ranti. Tänu sellele on ukse puhastamine erakordselt kerge ja seda saab kasutada lisatööpinnana.

FlexiClip-teleskoopsiinid
Tänu täielikule väljatõmbamisele saab küpsetusplekke, küpsetus- ja praereste ja gurmeelaudasid ahjust täielikult välja tõmmata ning neid hoitakse igas positsioonis kindlalt. Nii saad mugavalt nt praadi kasta või ümber pöörata, ilma et end kuuma ahju vastu ära põletaksid. Paindlik, sest kasutatav igal tasandil.

Oma programmid
Miele küpsetusahjudega saad luua kuni 20 oma programmi. Käidutüüpi, temperatuuri ja kestust saab individuaalselt määrata. Nii saad enimvalmistatud toitude seadistusi ühe käeliigutusega esile kutsuda ning häid küpsetustulemusi korratakse täpselt automaatselt uuesti.

Individuaalsed seadistused
Paljudel Miele mudelitel saad tehases seadistatud parameetreid individuaalselt muuta, nt keelt, helisignaale, ekraani heledust jpm. Kohandamine individuaalsetele harjumustele on seega igal ajal võimalik.

Ajafunktsioonid
Miele pliidid ja küpsetusahjud pakuvad mitmeid ajafunktsioone ning taimerit. Nii on Sul võimalus programmeerida käivitus- ja lõppaega või lihtsalt küpsetusaega. Road on täpselt soovitud kellaajaks täiuslikult küpsed. Pärast programmeeritud küpsetusaja lõppemist lõpeb protsess automaatselt. Peale selle salvestub seadistatud aeg elektrikatkestuse korral kuni 200 tunniks.

Kliimaküpsetus
Tänu erinevate niiskusrežiimide kombinatsioonile saavutad küpsetamisel ja praadimisel täiuslikke tulemusi. Liha muutub õrnaks ja mahlaseks ning saab isuäratavalt pruunistatud kooriku, leib ja kuklid on kui värskelt pagaripoest ostetud. Töörežiimis kliimaküpsetamine saab auru lisamist suurema mugavuse nimel ajaliselt programmeerida. Kliimaküpsetust kasutatakse ka mitmete erinevate automaatprogrammide raames.

Eriprogrammid
Mõni köögitoiming õnnestub meisterlikult vaid teatud temperatuuri valimisel või küpsetuskambri eriliste tingimuste korral. Näideteks on taina kergitamine või puuviljade kuivatamine.

Elektrooniline temperatuuri reguleerimine
Tänu küpsetustemperatuuri elektroonilisele jälgimisele on kindlustatud täpne temperatuuri reguleerimine. Tänu väikesele temperatuurikõikumisele võimaldatakase parimaid küpsetus- ja praadimistulemusi, samuti ka rakendusvalikut jogurti valmistamisest kuni suurte grillpraadideni.

Seadme jahutussüsteem jaheda eespinnaga
"Miele" pliite ja küpsetusahjusid jahutatakse kõikjalt. Nii jäävad juhtimis- ja haaramisala ning ümbritsev mööbel suhteliselt jahedaks. Mitmekihiline klaasikonstruktsioon isoleerib tõhusalt küpsetusahju ukse, tagades ukse väliskülje madala temperatuuri ja sellest tuleneva ohutuse ning kaitse põletuste eest.

Turvalisusfunktsioonid
Seadme saab ühe sõrmevajutusega lukustada, mistõttu see on soovimatu sisselülitamise eest kaitstud (nt laste korral). Miele küpsetusahi lülitub automaatselt välja ka siis, kui maksimaalne töötase on ületatud. Ohutus on tagatud ka juhul, kui unustad seadme mõnikord kogemata välja lülitada.

Jääksoojuse kasutamine
Veelgi suurema energiatõhususe saavutad toidutermomeetri kasutamisel või küpsetusaja programmeerimisel. Siis lülitub Miele küpsetusahi varem välja ja küpsetab jääksoojusega lõpuni, ilma et see mõjutaks küpsetustulemust.

Energiatõhusus
Miele seadmed on väga madala energiatarbimisega. Suur osa Miele pliitidest ja küpsetusahjudest asuvad energiatõhususe klassis A+. See säästab keskkonda ning Sinu majapidamiseelarvet. Ka mitmed kompaktahjud, mille küpsetuskambri mahutavus on 49 l, aitavad tänu energiatõhususe klassile A+ energiat säästa.

Tagasi

  • Ahi

    ahju energiaklass A+
    ahju kuumutusmeetodid alumine kuumutus, pöördõhk, sulatamine, ülemine / alumine kuumutus, kiirkuumutus
    ahju maht 76 L
    ahju temperatuur max. 300 °C
    ahju tüüp elektriahi
    elektrooniline taimer Jah
    kiirkuumutus Jah
    puhastusmeetodid pürolüütiline puhastus
    uputatavad nupud Jah
    varustus küpsetusplaat, rest, valgustus
  • Üldised parameetrid

    tootja Miele
    komplektis PerfectClean"-kattega universaalplaat, PerfectClean"-kattega küpsetusplaat, PyroFitiga" küpsetus- ja praadimisrest, FlexiClip"-väljatõmmatav sahtel "PyroFitiga, PyroFitiga" võre, retseptivihik, vautšer kokaraamatu jaoks, võrgupistik, katlakivieemaldustabletid
    eriomadused täpne temperatuuri reguleerimine, kasutuslukk, automaatprogrammid, auruga pruunistamine, kuum lisaõhk, intensiivküpsetus, kliima-aurutamine, eriprogrammid, individuaalne keelevalik, töörežiimide otsevalik, ajaliselt programmeeritav aurujuga, ajakuva, kuupäevanäidik, kellaaja mälu, käivituse ja lõpetamise programmeerimine, tegeliku temperatuuri näit, soovitatav temperatuur, automaatne väljalülitus, aurutamise aja programmeerimine, temperatuuri saavutamise märguheli, individuaalsed seadistused
    värvus "CleanSteeliga" roostevaba teras
    ukse käelisus ülevalt alla avanev
  • Võimsus

    tarbitav võimsus 3500 W
  • Mõõtmed

    laius 55,4 cm
    kõrgus 57,9 cm
    sügavus 54,7 cm
  • Toide

    toitejuhe pistikuga
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.