Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Tolmuimeja Miele Classic C1 EcoLine

Tolmuimeja Miele Classic C1 EcoLine
  • Tolmuimeja Miele Classic C1 EcoLine

Tolmuimeja Miele Classic C1 EcoLine

Tootekood: C1LOTUS Tootja: Miele
139.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Et põrandahooldus oleks võimalikult lihtne, on "Miele" välja arendanud palju nutikaid detaile. Tänu eriti ergonoomilisele disainile ja mugavale käsitsemisele on tolmuimemine lausa lust. Tänu 9 m tööraadiusele on tolmuimemine suurematelt pindadelt veelgi mugavam.
Komplekti kuulub kolm kvaliteetset lisatarvikut erinevate pindade puhastamiseks, mis on alati käeulatuses.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

EasyLock-tolmuimejatoru
Ainulaadse pistiksüsteemiga tolmuimejatoru EasyLock on lihtne kinnitada, transportida ja ruumisäästlikult hoiustada.

Parkimissüsteem pausideks / automaatse väljalülitusega
Põrandaotsak haagitakse lihtsalt tolmuimeja tagumise otsa külge, nii et imitoru on kindlalt ja käepäraselt tööasendis. Eriti intelligentne: valitud "Complete C3" mudelitel lülitub mootor automaatselt välja ja tüütu kummardamine jääb ära.

Praktiline lukustussüsteem
Põrandaotsak, tolmuimejatoru ja käepide kinnituvad kuuldavalt ja kindlalt üksteise külge. Tolmuimejaga on kindel ühendus, seda saab aga nupuvajutusega kergelt vabastada, nt teiste imemistarvikute kinnitamiseks.

Täisväärtuslik lisavarustus
"Miele" tolmuimejatel on standardselt kolm kvaliteetset lisatarvikut: polstriotsak, praootsak ja imemishari. Need on tolmuvabalt intergreeritud või – vaid "Miele" seadmetel – "VarioClip"-ile paigutatud ja alati kättesaadavad.

Kasutusmugavus
Et põrandahooldus oleks võimalikult lihtne, on "Miele" välja arendanud palju nutikaid detaile. Tänu eriti ergonoomilisele disainile ja mugavale käsitsemisele on tolmuimemine lausa lust.

Kvaliteet
"Miele" jaoks on kvaliteet tähtsaim prioriteet. Kontseptsioonist valmis seadmeni. Miele põranda-, käsi- ja varstolmuimejaid arendatakse ja toodetakse vaid oma tööjõudu kasutades. Tootmisprotsessi lõpus kontrollitakse iga tolmuimeja veel eraldi põhjalikult funktsioonide toimimise suhtes üle. Selle hoolikusega saavutame me Miele juures oma toodete suurepärase kvaliteedi ja pika kasutusea.

Metallvardaga käepidemed
Kõigi Miele tolmuimejate käepidemesse on sisse ehitatud peenike metallniit, mis toimib piksevardana. Nii ei teki seadme ja kasutaja vahel staatilist elektrit.

Termokaitse
Kõik "Miele" tolmuimejad on tänu temperatuuripiirikule kaitstud ülekuumenemise eest. Kui näiteks suuremad tolmuosakesed peaks õhu väljapääsuava ummistama, lülitub mootor kindluse mõttes automaatselt välja. Pärast veakõrvaldust ja mahajahtumisaega on seade uuesti töövalmis.

Mootori sujuv käivitus
Miele tolmuimejad saavutavad valitud töövõimsuse pärast käivitamist sujuvalt. Nii on vooluvõrk kaitstud ülekoormuse eest.

Puhastusvõimsus
Suur võimsus ei tähenda, et tolmuimeja on hea. Miele tolmuimejates on hulk konstruktsioonilahendusi üksteisesse põimitud. Miele tolmuimejate korpuse tihedus ja täiuslik õhukanal tagavad põrandaotsaku tugeva imemisjõu. Väikese võimsusega tolmuimejale on Miele töötanud välja eriti tõhusa põrandaotsaku, millega saavutad parimaid puhastustulemusi ka madalal võimsusel.

Hügieen
Miele tolmuimejate silmapaistev filtriefekt põhineb mitmeastmelisel filtrisüsteemil. See koosneb innovaatilisest Miele HyCleani tolmukotist, mootori kaitsefiltrist ja Miele heitõhufiltrist. Nende komponentide koosmõju tagab rohkem kui 99,9% peentolmu filtrimise. Võid kergendatult hingata.

"AirClean"-filter
Miele puhul saad valida kolme erineva heitõhufiltri vahel. AirCleani filter tagab tõhusa filtrimõju igapäevaste vajaduste jaoks. Tänu heitõhufiltritele on väljaheidetav õhk puhtam kui ruumiõhk enne tolmu imemist.

Tagasi

  • Tolmuimeja

    tolmuimeja tüüp tolmukotiga
    tolmukogumissüsteemi tüüp tolmukott
    tolmukogumissüsteemi maht 4,5 L
    mootori võimsus 550 W
    võimsuse reguleerimine korpuselt
    tööraadius 9 m
    automaatne juhtme kerimine Jah
    aastane energiakulu
    21,3 kWh/aastas
  • Toide

    toitejuhtme pikkus 5,5 m
    toide võrgutoide
  • Filtrid

    filtrid AirClean filter, mootorifilter
  • Funktsioonid

    tolmuimeja funktsioonid tolmukoti/anuma täitumise indikaator
  • Otsikud

    otsikud põhiotsik, polstriotsak, praootsak
  • Mõõtmed

    laius 46,3 cm
    kõrgus 22,1 cm
    kaal
    5,85 kg
  • Üldised parameetrid

    eriomadused Ergonoomiline käepide ja kandesang, põrandaotsaku ja käepideme lukustussüsteem, tolmukoti automaatne paigutamine, Silence'i mürasummutus, parkimissüsteem tööpausideks
    müratase 78 dB
    komplektis kolmeosaline tarvik, polstriotsak, praootsak, sünteetiliste harjastega imipintsel, põrandaotsak, "AirClean" filter
    tootja Miele
    värv valge
    kokkusobivad tolmukotid 41996528D HyClean G/N
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.