Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Apple iPhone 8 Plus (256 GB)

Apple iPhone 8 Plus (256 GB)
  • Apple iPhone 8 Plus (256 GB)
  • Apple iPhone 8 Plus (256 GB)
  • Apple iPhone 8 Plus (256 GB)
  • Apple iPhone 8 Plus (256 GB)

Apple iPhone 8 Plus (256 GB)

Tootekood: MQ8R2ET/A Tootja: Apple
969.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Täiesti uus klaasiga kaetud disain. Maailma kõige populaarsem kaamera, mis on nüüd veelgi parem. Kõige nutikam ja võimekam kiip iPhone's. Juhtmevaba laadimine.* Võimalusterohke liitreaalsus. iPhone 8 Plus - uue generatsiooni iPhone.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Disain
Kuidas luua iPhone, mis on tehtud vastupidavast klaasist ning mida oleks võimalik juhtmevabalt laadida? Kasutades täiesti uutmoodi töödeldud klaasi, mida on tugevdatud lasertöötlusega integreeritud terase ning kosmosetööstuses kvalifitseeruva alumiiniumiga. Selle koosluse ülipõhjalik peentöötlus tagab ka veekindluse.

Vee-, pritsme- ja tolmukindel
iPhone 8 Plus on ka kõige märkimisväärsemal mikrotasandil kujundatud nii, et sinu uus seade oleks kaitstud vee, pritsmete ja tolmu eest.

Juhtmevaba laadimine juhtmevaba maailma jaoks*
Apple on alati tahtnud iPhone'st luua täiesti juhtmevaba seadme, mis oleks vaba laadimiskaablitest ja kõrvaklappide juhtmetest. Klaasist tagumine külg ja integreeritud juhtmevaba laadimistehnoloogia teevad iPhone 8 Plusist seadme juhtmevaba tuleviku jaoks.

Valjemad ja veelgi dünaamilisemad stereokõlarid
iPhone 8 Plus on varustatud täielikult ümberdisainitud stereokõlaritega, mis on 25% valjemad ja lasevad kostuda sügavamatel bassihelidel. Keera helitugevus põhja ja naudi rikkalikuma kvaliteediga muusikat, videoid ja valjuhääldil olevaid kõnesid.

Arenenud turvalisus
Touch ID-ga on sinu turvaliseks salasõnaks sõrmejälg. Kasuta seda telefoni lahtilukustamiseks ning mitmete lemmikrakenduste avamiseks.

Retina HD ekraan
Kuidas luua ekraani, mis on teadlik sind ümbritsevast keskkonnast? Kasutades valgustundlikkuse tehnoloogiaid ja laiendatud värvispektreid, mis muudavad kogu ekraanil kuvatava sisu veelgi loomulikumaks.

True Tone - veelgi mugavam vaatamiskogemus
True Tone tehnoloogia kasutab arenenud neljakanalist ümbritseva valguse sensorit, et sujuvalt tasakaalustada valge tasakaalu ekraanil ja muuta värvitemperatuuri sõltuvalt sind ümbritsevast valgusest. Nüüd on kuvatavad pildid sama loomulikud kui prinditud lehel ja see vähendab sinu silmade väsimist.

Apple'i parim värvitäpsus
Elutruud värvid ja kõrge kontrastsus muudab igasuguse sisu mida vaatad - pildid, filmid, uudised, mängud - selgeks ning kaasahaaravaks. Laiem värvihaare ja Apple'i parim värvitäpsus muudab su pildid sama kirevaks nagu päriselus oma silmaga vaadates.

Kaamerad
Kuidas arendada maailma kõige populaarsemat kaamerat? Kasutades täiesti uut sensorit ja tagada jõudlus A11 Bionicuga. See muudab arenenud fotograafiavõtete kasutamise lihtsaks ja automaatseks - igaüks saab jäädvustada uskumatuid pilte ja videoid. iPhone 8 Plusi kaamerad on loodud ka kõige ümbritsevama ja uskumatuma liitreaalsuse kogemiseks.

iPhone 8 Plus topeltkaamerad
iPhone 8 Plus on varustatud lainurk kaameraga koos f/1.8 kuuelemendilise objektiivi, optilise pildistabilisaatori ja suurema ning kiirema 12 MP sensoriga. Lisaks on sellel võimekas f/2.8 telefoto kaamera. Koos annavad need võimaluse kasutada täpset optilist suurendust ning nautida Portree-režiimi võlusid.

Uus ja arenenum pilditöötlusprotsessor
Intelligentne, Apple'i poolt arendatud pilditöötlusprotsessor suudab tuvastada kaadris asuvad elemendid - inimesed, liikumine ja valgustingimused - ja optimiseerida sinu pilte jube enne nende lõplikku jäädvustamist. Lisaks toob see sinuni arenenud pikslitöötlemise, laiema värvide jäädvustamise, kiirema autofookuse ning paremad HDR-fotod.

Portree-režiim - veelgi kaunim teravussügavus
Portree-režiim on nüüd veelgi parem - teravamad detailid, parem tausta udustamine, parem sooritus madalama valgustasemega keskkondades ja mugav juurdepääs välgule, kui peaksid seda vajama.

Portree valgustus - reaalajas stuudiolikud valgusefektid
Portreekunsti ja selle teaduse põhjalik uurimine toob sinuni Portrait Lightning funktsionaalsuse, mis lisab Portree-režiimile täiesti uue dimensiooni. Seda tagavad A11 Bionic ja uus pilditöötlusprotsessor kasutavad näotuvastust ning sügavuse kaardistamist, et luua portreesid koos lummavate varjude, efektse valgustuse ja palju muu vapustavaga.

Natural Light - pildistatav nägu on teravas fookuses udustatud taustal
Studio Light - puhas kaader erksa näoga
Contour Light - dramaatilised varjud koos esiletõstetud näojoontega
Stage Light - Esiletoodud nägu tumedamal mustal taustal
Stage Light Mono - nagu Stage Light, aga must-valge

Esikaamera - keskendu endale
Retina Flash, laiem värvide jäädvustamine, arenenud pikslitehnoloogia ja automaatne pildi stabiliseerimine muudavad 7-megapikslise FaceTime HD kaamera jäädvustused tõeliselt silmapaistvateks.

Uued filtrid, parem välk, rohkem lõbu
iPhone Plus 8 muudab alatest hetkest, kui jäädvustad oma pildi, selle kaunimaks muutmise veelgi lihtsamaks. Järgmise generatsiooni HEIF failitihendamise tehnoloogia annab võimaluse luua sama kvaliteediga pilte poole väiksema failisuurusega.

Videod mis sobivad suurele ekraanile
Sa kas oled uhke lapsevanem, meediakooli õpilane või töötav režissöör, iPhone 8 Plus sobib kõigile, et jäädvustada fantastilisi kaadreid. Apple'i poolt kujundatud videokooder suudab reaalajas töödelda pilti parima kvaliteedi saavutamiseks. HEVC tihendamisega salvestatakse samasugune videokvaliteet poole väiksema failisuurusega.
• 4K video kuni 60 fps
• Aegluubis 1080p videod kuni 240 fps
• Kiirendatud videod

Kindlam videopilt
Arenenud pildistabiliseerija kasutab uut ja suuremat sensorit ning võimekad pilditöötlusprotsessorit, et stabiliseerida igasugune videopilt. Optiline pildistabilisaator on loodud vähendamaks udusust ja käte värinat ka madalama valgustasemega keskkondades. Nüüd on su videod kindlalt värinavabad, isegi siis kui su käsi pole.

A11 Bionic
Kas suudaksid luua kiibi, mis on ülimalt võimekas ja nutikas? iPhone 8 puhul seda tehti. A11 Bionic - kõige võimsam ja nutikam kiip, mis siiamaani iPhone'st leida võib.

Efektiivne lahendus
A11 Bionic on suuteline oma meeletut jõudlust kasutama nutikalt, suunates kõiki tegevusi jõudlust ja efektiivsust tagavate tuumade vahel. Nii sooritatakse sinu kõige tihedamini kasutatavad tegevused, nagu sõnumite saatmine või veebilehitsemine, veelgi kiiremini aga tunduvalt energiasäästlikumalt.

Kõige arenenum operatsioonisüsteem
iOS toob iPhone'i kasutamiskogemuse sinuni veelgi isiklikumal ja võimsamal moel. Kasutajaliides on lihtne ja kaunis. Nutikad soovitused ilmuvad just siis, kui neid kõige rohkem vajad. Arenenud tehnoloogiad kaitsevad sinu privaatsust ja turvalisust. Kui oled kogenud iOS-i kasutamist, siis mõistad, miks nii paljud inimesed armastavad iPhone'i.


*Juhtmevaba laadimisalus pole komplektis.

Seadme kasutamistemperatuur: 0... +35°C

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
    kaitseaste IP67
  • Andmeside

    4G Jah
    Bluetooth Bluetooth 5.0
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessori tüüp Hexa-Core
  • Mälu

    sisemälu 256 GB
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 5,5 "
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
  • Funktsioonid

    sensorid valgussensor, güroskoop, aktseleromeeter, baromeeter, sõrmejäljelugeja, lähedussensor
    GPS GLONASS, GPS, Galileo
    Dual-SIM Ei
  • Liidesed

    3,5 mm kõrvaklappide väljund Ei
  • Aku

    juhtmevaba laadimine Jah
  • Mõõtmed

    kaal 202 g
    kõrgus 15,84 cm
    laius 7,81 cm
    sügavus 0,75 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.