Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Apple TV 4K (64 GB)

Apple TV 4K (64 GB)
  • Apple TV 4K (64 GB)
  • Apple TV 4K (64 GB)
  • Apple TV 4K (64 GB)
  • Apple TV 4K (64 GB)
  • Apple TV 4K (64 GB)
  • Apple TV 4K (64 GB)

Apple TV 4K (64 GB)

Tootekood: MP7P2SO/A Tootja: Apple
219.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Kinolik elamus kõikidele meeltele.

Apple TV 4K abil saad vaadata filme vapustavas 4K HDR vormingus kaasahaarava Dolby Atmos heliga. Ja sellest sügisest muutub Apple TV veel nauditavamaks, sest uute funktsioonide abil saad oma telerivaatamise elamuse senisest palju isikupärasemaks muuta.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

4K HDR loob uue standardi.
4K annab tavalise HD-ga võrreldes teravama pildi, kuna kasutatakse neli korda enam piksleid. HDR-i ehk suure dünaamilise ulatusega tagatakse eredam, realistlikumate värvidega detailsem pilt. Nüüdsest on kõik alates uusimast menufilmist kuni sinu lemmiksarjadeni enneolematult elutruu.

Dolby Atmos. Igal pool võimas heli.
Ühenda Apple TV 4K Dolby Atmosega ühilduva helisüsteemiga ja sukeldu enneolematult kaasahaaravasse kolmemõõtmelisesse helikeskkonda, kus iga heli on täpselt õiges kohas. Olgu see siis üle pea lendav lennuk või tohutu paduvihm, kõik kõlab just nii, nagu oleksid ise seal. Apple TV 4K on esimene voogesitusseade, mis pakub korraga Dolby Vision ja Dolby Atmos kvaliteeti. Nüüd saad kodus tõelise kinoelamuse.

Uus Apple TV rakendus. Vaata kõike. Ühes rakenduses.
Isikupärastatud ja asjatundlikult välja töötatud Apple TV abil saad parima, mis saadaval on – tuhanded filmid, mida osta või laenutada, ja Apple TV+ originaalsarjad ja filmid. Kõik on ühes kohas. Kõikidel su ekraanidel. Asi on lihtne – uus Apple TV rakendus on teleka­vaatamiseks ülim viis.

Juhi oma telekat Touch-tehnoloogiaga.
Apple TV puldil on täpne Touch puuteplaat, et saaksid pöidla abil kiirelt leida selle, mida otsid. Samuti saad reguleerida teleka või AV-vastuvõtja helitugevust. Tänu Bluetoothile ei pea sa pulti teleka poole suunama. Apple TV reageerib käskudele olenemata sellest, kus sa toas asud.

App Store. Rohkem kui lihtsalt lõbutsemiseks.
Apple TV App Store pakub midagi igaühele. Alates meelelahutusrakendustest Netflix, Amazon Prime Video, MUBI ja TED kuni tuhandete esmaklassiliste spordi-, trenni- ja elustiilirakendusteni. Ning loomulikult on siin ka sinu lemmikmängud. A10X Fusion kiip loob võimsa platvormi, kus kõik mängud töötavad sujuvalt ja näevad erakordsed välja.

Sinu fotod, videod ja muusika. Täna telekas.
Suurel ekraanil saad vaadata nii oma iCloudi fotokogu pilte ja videoid kui ka ühisalbumeid. Ühenda Apple Music oma kodukinoga. Nii saavad ka su pere ja sõbrad AirPlay kaudu fotosid ja videoid jagada.

Muuda oma iPhone Apple TV puldiks.
Kui ühendad Apple TV oma iPhone'i või iPadiga, installtakse rakendus Apple TV Remote automaatselt sinu iOS-seadme juhtimiskeskusse.

Juhi oma nutikodu läbi Apple TV.
Saad sulgeda garaažiukse. Reguleerida toatemperatuuri ja juhtida kliimaseadet. Kontrollida lukustatust. Apple TV kaudu saad oma iOS-seadme rakenduse Home abil kaugjuhtida HomeKiti toega tarvikuid. Tark kodu, mugavam elu!

Tagasi

  • Liidesed

    3,5 mm kõrvaklappide väljund Ei
    Apple AirPlay 2
    Jah
    Bluetooth Jah
    HDMI Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    optiline väljund Ei
    USB-A Ei
    WiFi Jah
  • Mõõtmed

    kõrgus 2,3 cm
    laius 9,8 cm
    sügavus 9,8 cm
  • Mälu

    sisemälu 64 GB
  • Üldised parameetrid

    komplektis Apple TV, Siri remote pult, voolukaabel, lightning->USB kaabel, dokumentatsioon
    tootja Apple
    värv must
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.